Samsung Galaxy S - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
t0m1
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS DocRom_V9.1.4_XWJS3-smk13c
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Samsung Galaxy S - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: t0m1 »

carlosca írta:
reddoors írta: Akkor manuálisan kell belerakni és telepíteni, utólagosan abban a formában mint ami az aláírásomban van!
Hát igen ahhoz még rootolni is kellene valahogy, de speedmodot nem rakok fel, és nem is igen éri meg az egész procedúrát az egész, annyi újat nem mutat a rom. Go vissza js7. Újabb cuccig.
Meghát valamiért régebbi a JQ3 rom (januári) mint a JS7 (februári).
lehet én értettem félre, de mintha valaki írt volna olyat a 2.3 kapcsán, hogy mivel még nincs speedmod kernel és root rá ezért azt csinálta hogy felülírta az eredeti kernel egy részét (gondolom a root) a speedmod kernellel, majd mikor ezzel "rootolta" vissza tette az eredeti kernelt, persze mindezt odinnal...
Aztán lehet hogy ez most egy nagy hablaty volt, marhaság, de lehet segít valakinek :)
3210-5110-t28-3330-7110-t68-3510i-k750i-e65-sgs
carlosca
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS 4 Mini I9195
Nem: Férfi
Has thanked: 23 times
Been thanked: 31 times

Hozzászólás Szerző: carlosca »

t0m1 írta: lehet én értettem félre, de mintha valaki írt volna olyat a 2.3 kapcsán, hogy mivel még nincs speedmod kernel és root rá ezért azt csinálta hogy felülírta az eredeti kernel egy részét (gondolom a root) a speedmod kernellel, majd mikor ezzel "rootolta" vissza tette az eredeti kernelt, persze mindezt odinnal...
Aztán lehet hogy ez most egy nagy hablaty volt, marhaság, de lehet segít valakinek :)
Van rá root amúgy, CF-Root-XW_OXX_JV1-v1.3-BusyBox-1.17.1. = 2.3 ra
Ám mi a 2.2.1 ről beszéltünk még.
XXUAMG8 XEH
vagyula
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS Bezke Ginger 3.2 - DC2.4

Hozzászólás Szerző: vagyula »

Van valami újítás a JS7-ben a JS5-hez képest? Érdemes felrakni, vannak tapasztalatok? (Nem kell re-partition ugye?)
Csak mert a JS5 nagyon bevált eddig.
SGS Bezke Ginger 3.2- DC2.4
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

vagyula írta:Van valami újítás a JS7-ben a JS5-hez képest? Érdemes felrakni, vannak tapasztalatok? (Nem kell re-partition ugye?)
nem igazán láttam nagy változásokat. szerintem, ha meg vagy elégedve a JS5-tel, akkor ne válts. max. ha majd kijön a GB 2.3 normálisan használható verziója.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
kissati66
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nexus 5 MPA44G 6.0 Marshmallow
Has thanked: 30 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: kissati66 »

Sziasztok

Kis segítség kellene. Adott egy wireless hálózati kártya a gépemben, ezzel szeretnék WiFit varázsolni a lakásba. Próbálkoztam a Connectify progival, ami pont erre van kitalálva, viszont az AP módot nem támogatja az én kártyámmal. Ad-hoc hálózatra pedig nem akar csatlakozni a GS-em, pedig már próbáltam 3 féle wpa_supplicant fájllal is (látja a hálózatot, megpróbál rácsatlakozni, majd kiírja h szétkapcsolva). :( Mit lehet még tenni? (router vásárláson kívül) Valahol a GS system mappájában találtam egy wpa_supplicant.conf file-t, ezzel valamit lehet kezdeni? Várom a javaslatokat... :)
zn135399
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 3
Has thanked: 12 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: zn135399 »

moco írta:
vagyula írta:Van valami újítás a JS7-ben a JS5-hez képest? Érdemes felrakni, vannak tapasztalatok? (Nem kell re-partition ugye?)
nem igazán láttam nagy változásokat. szerintem, ha meg vagy elégedve a JS5-tel, akkor ne válts. max. ha majd kijön a GB 2.3 normálisan használható verziója.
Mi a gond a GB-vel. Én használom most 3. napja JUWE főzettel, eltekintve attól, hogy a böngészőben vannak oldalak amelyek (tele képpel vagy videóval) lefagynak, de nálam tökéletes amire használom. Nézzétek már meg, hogy a VV4 oldalon videót letudtok-e játszani GB előtti ROM-al. Kíváncsiságból megnéztem és ott fagyott, de ez csak próba volt, mert kíváncsi voltam mit csinál. YouTube video persze megy zökkenő mentesen.
Samsung Galaxy Note 3
vagyula
1. szint
1. szint

zn135399 írta:
moco írta:
Mi a gond a GB-vel. Én használom most 3. napja JUWE főzettel, eltekintve attól, hogy a böngészőben vannak oldalak amelyek (tele képpel vagy videóval) lefagynak, de nálam tökéletes amire használom. Nézzétek már meg, hogy a VV4 oldalon videót letudtok-e játszani GB előtti ROM-al. Kíváncsiságból megnéztem és ott fagyott, de ez csak próba volt, mert kíváncsi voltam mit csinál. YouTube video persze megy zökkenő mentesen.

Nekem simán megy JS5-tel, wgyáltalán nem fagy, most próbáltam.
zn135399
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 3
Has thanked: 12 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: zn135399 »

vagyula

Köszi a próbát, de ezért nem hagyom el egyenlőre a GB-t. Sőt most teszek fel egy másikat kipróbálom azt is.
Samsung Galaxy Note 3
vagyula
1. szint
1. szint

Én kipróbáltam a galaxy s 2 gb-jét, jó lenne ha a hivatalos SGS-re való romba is beleraknák az új tw-t.
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

zn135399 írta:vagyula
Köszi a próbát, de ezért nem hagyom el egyenlőre a GB-t. Sőt most teszek fel egy másikat kipróbálom azt is.
másikat? milyen másikat?
nekem nagyon nem jött be. túl béta, rengetegszer fagyott, suttyomban újraindult, egyáltalán nem volt az igazi, pedig két lehetőséget is kapott. aztán már nem bírtam tovább. megvárom a kövi verzát.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”