Állítólag 1-2 nap, és újra jó lesz.RootRulez írta:Sziasztok!
Tudtok valamit az Applenet alkalmazásról? Pár napja nem megy.
Üdv!
Androidról általában...
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Re: Androidról általában...
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- RootRulez
- Újonc
- Készüléktípus: Motorola DEFY
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
laci64 írta:Állítólag 1-2 nap, és újra jó lesz.RootRulez írta:Sziasztok!
Tudtok valamit az Applenet alkalmazásról? Pár napja nem megy.
Üdv!
Köszi szépen!
Kezdésnek egy Motorola DEFY
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
mindig a szerverük szokott ilyenkor bekrepálni.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Galaxy S
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 5 times
Sziasztok. Az mitol van h ma pl neteztem majd utana telefono beszeltem es.eszrevettem h mikozben beszelek rezeg egy kettot a telo es valami olyasmit irt ki hogy com.android.phone leallt. De ettol fuggetlenul meg tudtam beszelni viszont beszelgetes utan alig akart maghoz terni a telefon.Ez mitol van? Nincs rajta sok progi. A ttorrent meg egy jatek. Fogalmam sincs mitol lehet. Mondjuk annyira nem ismerem az android rendszert meg. De azt figyeltem meg hogy ha netezek utana szokott kicsit megőrulni a rendszer. Ha kilepek a bongeszobol akkor szokott olyan lenni hogy ha ranyomok az alkalmazasok ikonra nem jon be egybol hanem csak a nagy fekete kepernyo fogad es kisvarzatva jonnek be az ikonok. Nem tudom ez mitol van.valaki otlet?
XXJVR+CF-ROOT+EXT4
- szutty
- 3. szint
- Készüléktípus: SGS 4 SGS 4 mini Note 10.1
- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 82 times
A gyári rom van még rajta?menyuska írta:Sziasztok. Az mitol van h ma pl neteztem majd utana telefono beszeltem es.eszrevettem h mikozben beszelek rezeg egy kettot a telo es valami olyasmit irt ki hogy com.android.phone leallt. De ettol fuggetlenul meg tudtam beszelni viszont beszelgetes utan alig akart maghoz terni a telefon.Ez mitol van? Nincs rajta sok progi. A ttorrent meg egy jatek. Fogalmam sincs mitol lehet. Mondjuk annyira nem ismerem az android rendszert meg. De azt figyeltem meg hogy ha netezek utana szokott kicsit megőrulni a rendszer. Ha kilepek a bongeszobol akkor szokott olyan lenni hogy ha ranyomok az alkalmazasok ikonra nem jon be egybol hanem csak a nagy fekete kepernyo fogad es kisvarzatva jonnek be az ikonok. Nem tudom ez mitol van.valaki otlet?
Újraindítás után is lassú?
SGS 4 mini: stock
SGS 4:Wanam 1.5
Note 10.1: stock + root
SGS 4:Wanam 1.5
Note 10.1: stock + root
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Galaxy S
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 5 times
Hali. Nem ujrainditas utan jo. De egy ido utan belassul. Gyari telenoros 2.2 van rajta. Probaltam frissiteni de nem jott ossze.nem tudom mitol lehet. Most az advanced task killer freet probalgatom. Hatha. De a legjobban az idegesit h a bongeszoje szokott kiakadni. Sztem azzal van valami. Mert azt is eszrevetem hogy ha bongeszek es ha ratapizok egy hivatkozasra akkor var vagy 6-7 masodpercet es utana tolti csak be. Nem ertem uritettem casht meg minden.
XXJVR+CF-ROOT+EXT4
- nagy.renato
- 3. szint
- Készüléktípus: In my signature
- Been thanked: 118 times
Szia!
Ez azert van, mert semmi sem tokeletes, igy az android sem. Lehetseges, hogy masnal ez sosem fordul elo, viszont en is rendszeresen talalkozok ezzel a hibaval.
Ez azert van, mert semmi sem tokeletes, igy az android sem. Lehetseges, hogy masnal ez sosem fordul elo, viszont en is rendszeresen talalkozok ezzel a hibaval.
Nokia Lumia 625
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
- rydair
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 15 times
Szia, az a baj a 2.2 nem tökéletes! tudom tanácsolni hogy visszatérj a 2.1-re mint ahogy az én aláírásomban is olvashatod :Smenyuska írta:Hali. Nem ujrainditas utan jo. De egy ido utan belassul. Gyari telenoros 2.2 van rajta. Probaltam frissiteni de nem jott ossze.nem tudom mitol lehet. Most az advanced task killer freet probalgatom. Hatha. De a legjobban az idegesit h a bongeszoje szokott kiakadni. Sztem azzal van valami. Mert azt is eszrevetem hogy ha bongeszek es ha ratapizok egy hivatkozasra akkor var vagy 6-7 masodpercet es utana tolti csak be. Nem ertem uritettem casht meg minden.
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet
Phablet

- kleingy
- 2. szint
- Készüléktípus: i9100
- Nem: Nő
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 20 times
Én Dolphine Browsert használok és tökéletes. Gyári 2.2 Telenoros ROM. 

CM9
- RootRulez
- Újonc
- Készüléktípus: Motorola DEFY
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Úgy fest meg kell majd rootolnom a telómat, ez garvesztéssel jár?
Egyébként alapokkal nem vagyok tisztába:
A root jog az ROM-tól függ, vagy a romok le-felrakásához is kell root jog, tehát a root jog fontosabb, mint mások és csak azután lehet romcserén törni a fejem? Nem akarok (még) romot cserélni, csak keresném a műveletek közti hierarchiás kapcsolatot... Meg 1-2 program kívánná a rootot. :K
Úgy fest meg kell majd rootolnom a telómat, ez garvesztéssel jár?
Egyébként alapokkal nem vagyok tisztába:
A root jog az ROM-tól függ, vagy a romok le-felrakásához is kell root jog, tehát a root jog fontosabb, mint mások és csak azután lehet romcserén törni a fejem? Nem akarok (még) romot cserélni, csak keresném a műveletek közti hierarchiás kapcsolatot... Meg 1-2 program kívánná a rootot. :K
Kezdésnek egy Motorola DEFY