Nokia 5230

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
rozsi71
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace2
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Re: Nokia 5230

Hozzászólás Szerző: rozsi71 »

bladehu2 írta:
rozsi71 írta:Hali!

Két napja vettem egy ilyen készüléket, nagyon tetszik, de mivel ez az első Symbianos mobilom, felmerült egy-két kérdés.
A használati útmutató azt írja, hogy a névjegysávhoz hozzárendelt emberkéknél megjelennek a régebbi kommunikációk. Nálam csak a legutolsó jelenik meg, ha történik valami, akkor felülíródik, és csak a legutóbbi látszik. Úgy rémlik, hogy először többet is kiírt, ezt tegnap estétől csinálja. Másnál is így van? Nem telepítettem semmit sem, a gyári állapotban van a teló.Illetve térképet frissítettem csak. Sw-t nem tudok frissíteni, mert azt írja, hogy nincs elérhető frissítés. 20.0.005-ös van rajta, Telenoros.
A másik kérdés, hogy a hangerő szabályzó csak hívás közben működik? Mert a 6300-ám bármikor tudta változtatni a hangerőt, ezt meg hiába nyomkodom a főképernyőnél, nem történik semmi. Csak akkor működik, ha folyamatban van egy hívás.
Köszi.
a névjegysávos passz, sose használtam. SW-t azért nem tudsz frissíteni (v40 a legfrissebb) mert a telenor tojik rá hogy engedélyezze az ujabbakat. JAF-al rá tudod tenni az újabbat, van külön szoftverfrissítés topik, gyik-ok, ha érdekel olvasgasd el.
hangerő szabályzó az összes s60-asnál úgy működk hogy csak ott tudsz hangerőt állítani ahol van hang, hívás/zenelejátszó(persze nem csak a gyárinál)/videólejátszó/rádió. Mert amúgy minek a hangerejét állítanád vele amikor nem szól semmi?

Köszi a választ.
A névjegysávos részhez még annyit kérdeznék, hogy a hívásnaplóban is csak a legutolsó esemény látszik. Tehát ha valakit naponta többször hívok, csak a legutolsó hívás időpontját írja ki. Ez jó így, vagy én vagyok a béna?
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Nem: Férfi
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

rozsi71 írta:Köszi a választ.
A névjegysávos részhez még annyit kérdeznék, hogy a hívásnaplóban is csak a legutolsó esemény látszik. Tehát ha valakit naponta többször hívok, csak a legutolsó hívás időpontját írja ki. Ez jó így, vagy én vagyok a béna?
akkor lehet hogy sikerült átállítanod a naplózást 1 napra. beállítások/telefon/alk.beállítások/napló itt látod az időtartamot. ha "nincs2 vagy "1 nap" akkor át tudod állítani akár 30 naposra is. de most nézem hogy a tárcsázottaknál nekem is csak az utolsó időpontot mutatja, függetlenül attól hogy 30 napra van állítva a naplózás.
rozsi71
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace2
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: rozsi71 »

bladehu2 írta:
akkor lehet hogy sikerült átállítanod a naplózást 1 napra. beállítások/telefon/alk.beállítások/napló itt látod az időtartamot. ha "nincs2 vagy "1 nap" akkor át tudod állítani akár 30 naposra is. de most nézem hogy a tárcsázottaknál nekem is csak az utolsó időpontot mutatja, függetlenül attól hogy 30 napra van állítva a naplózás.

30 napra van állítva, de ha Nálad is így van, akkor oké.
Köszi.
tigriske
Újonc
Újonc
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: tigriske »

Sziasztok!

Segítséget kérnék, ha valaki tudna mondani helyeket, ahol 5230-ast függetlenítenek és milyen áron?! Köszi, jöhet emilben is, ha ide nem akar írni senki: tigriske82@citromail.hu
tomiix
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5230

Hozzászólás Szerző: tomiix »

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy alapértelmezett böngészővé lehet e tenni az opera minit?

köszi
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

tomiix írta:Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy alapértelmezett böngészővé lehet e tenni az opera minit?

köszi
Nincs rá lehetöség.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
yamael
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5230
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: yamael »

van rá ötlet , hogy szignózott játékot miért nem indit el a telefon vagy miért lép ki magától?
amit nem indit az ez:Armageddon squadron
amiböl kilép: galaxy on fire...

köszönöm válaszotokat elöre is.
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

yamael írta:van rá ötlet , hogy szignózott játékot miért nem indit el a telefon vagy miért lép ki magától?
amit nem indit az ez:Armageddon squadron
amiböl kilép: galaxy on fire...

köszönöm válaszotokat elöre is.
:hmm2: Nem lehetséges,hogy kevés hozzá a vas? :hmm2:
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
ktmfelhasznalo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5230

Hozzászólás Szerző: ktmfelhasznalo »

Sziasztok!
2 hete boldog tulajdonosa vagyok egy Nokia 5230 Navi-nak. Igazából tetszik a telefon nincs vele bajom meg jó a symbian is(volt előtte már 6120am) de 1-2 dolog azért még is lenne.
Telepítettem rá 1-2 alkalmazást játékot nagyrészük működik. Az 1. problémám: A gyári füles ugye nem nagy szám. De próbáltam másik fülessel is és a gyári zenelejátszó elég halk. Nem beszakítani akarom a dobhártyám de tényleg nagyon halk. Másnak is ilyen? Akkor a 2: Múltkor telefonálás közben lejjebb akartam halkítani és érdekes dolog történt. Nem lehet 1-2 egységnyit levenni. Ha lekattintok 1et akkor teljesen lemegy magától ha felkattintok akkor teljesen felmegy. Kicsit zavaró de nem annyira lényeges számomra. És érdekelne hogy milyen játékokat programokat ajánlotok rá ami hasznos és ti is használjátok. Előre is köszönöm és majd visszaolvasgatok a fórumon csak még nem volt időm. :Notworty:
fater
1. szint
1. szint
Készüléktípus: smart 2 szivatos fajta
Has thanked: 8 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: fater »

szép napot!

talán két hónapja van meg ez a telom. eddig sony ericssonom volt. az a gondom, hogy telepítettem rá egy két dolgot és a 82MB-ból van 8.1 MB a telefonon. mindent a kártyára tettem. fogalmam nincs hol van, ami ennyi helyet foglal. megnéztem a pc suit-tal, de szinte minden mappát üresnek mutat. tudom: reset. de akkor minek dolgoztam vele ennyit? pdf olvaso, text és documentum olvasó. qick office. sygic mobil, ami nagyságrendekkel jobb, mint a saját navigációja, handy task, unlock, opera mini, és egy óra. ezek vannak fennt. meg egy pár téma. de minden a kártyán. akkor hol a 70Megám?
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”