bladehu2 írta:a névjegysávos passz, sose használtam. SW-t azért nem tudsz frissíteni (v40 a legfrissebb) mert a telenor tojik rá hogy engedélyezze az ujabbakat. JAF-al rá tudod tenni az újabbat, van külön szoftverfrissítés topik, gyik-ok, ha érdekel olvasgasd el.rozsi71 írta:Hali!
Két napja vettem egy ilyen készüléket, nagyon tetszik, de mivel ez az első Symbianos mobilom, felmerült egy-két kérdés.
A használati útmutató azt írja, hogy a névjegysávhoz hozzárendelt emberkéknél megjelennek a régebbi kommunikációk. Nálam csak a legutolsó jelenik meg, ha történik valami, akkor felülíródik, és csak a legutóbbi látszik. Úgy rémlik, hogy először többet is kiírt, ezt tegnap estétől csinálja. Másnál is így van? Nem telepítettem semmit sem, a gyári állapotban van a teló.Illetve térképet frissítettem csak. Sw-t nem tudok frissíteni, mert azt írja, hogy nincs elérhető frissítés. 20.0.005-ös van rajta, Telenoros.
A másik kérdés, hogy a hangerő szabályzó csak hívás közben működik? Mert a 6300-ám bármikor tudta változtatni a hangerőt, ezt meg hiába nyomkodom a főképernyőnél, nem történik semmi. Csak akkor működik, ha folyamatban van egy hívás.
Köszi.
hangerő szabályzó az összes s60-asnál úgy működk hogy csak ott tudsz hangerőt állítani ahol van hang, hívás/zenelejátszó(persze nem csak a gyárinál)/videólejátszó/rádió. Mert amúgy minek a hangerejét állítanád vele amikor nem szól semmi?
Köszi a választ.
A névjegysávos részhez még annyit kérdeznék, hogy a hívásnaplóban is csak a legutolsó esemény látszik. Tehát ha valakit naponta többször hívok, csak a legutolsó hívás időpontját írja ki. Ez jó így, vagy én vagyok a béna?