Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Nokia telefonok szoftverfrissítésével kapcsolatos témák
BlackOps
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times
Been thanked: 42 times

Re: Szoftverfrissítés Phoenix-szel

Hozzászólás Szerző: BlackOps »

forgonati írta:Nem tudom, én nem találtam 410-est, és az NSU is azt irta hogy nincs. Ebből gondoltam hogy nincs. De ugyanolyat rárakhatok nem? Csak downgrade nem lehet.
Igen rárakhatod.
Azért használunk ilyen programokat, hogy ne az NSU mondja meg nekünk a frankót.
Galaxy S6 Duos SM-G920FD :cool3:
G920FXXU3COI9
PHOENIX SEGÉDLET ver.:2.0
forgonati
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N95
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: forgonati »

Nos, azt hiszem rögtön akadt egy kis gond. Elkezdtem frissiteni, a "programming" felment 100%-ig gond nélkül, majd kiirta hogy "finished flashing". Aztán "rebooting to RFS mode" majd "waiting to response from device". Ezt irja kb 1 percig majd error. Ezt irja:

Flash operating failed. To recover, follow these instructions:
Disconnect cable
Remove battery
Connect cable
Insert battery
Push power button.

Ezt megcsináltam, erre kezdi elölről frissiteni, de ugyanaz a hiba. Már 3x végigment igy. Ilyenkor mi van?
Toniobrian
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: Toniobrian »

forgonati írta:Nos, azt hiszem rögtön akadt egy kis gond. Elkezdtem frissiteni, a "programming" felment 100%-ig gond nélkül, majd kiirta hogy "finished flashing". Aztán "rebooting to RFS mode" majd "waiting to response from device". Ezt irja kb 1 percig majd error. Ezt irja:

Flash operating failed. To recover, follow these instructions:
Disconnect cable
Remove battery
Connect cable
Insert battery
Push power button.

Ezt megcsináltam, erre kezdi elölről frissiteni, de ugyanaz a hiba. Már 3x végigment igy. Ilyenkor mi van?
Nos, neked ezek az fw-k lehetnek jó:
0566680: RM-244 CTR EURO3 - Hungary, Czech,Slovak, Poland Grey Steel
0552196: RM-244 CTR EURO3 Hu/Cze/Slo/Po Sl BLACK STEEL
0554359: RM-244 CTR EURO3 Hu/Cze/Slo/Po Sl WHITE STEEL
emea felejtős. ha semmiképpen sem megy akkor dead mode-ban csináld, pár oldallal előrébb le van írva hogy kell csinálni lépésről lépésre, és természetesen az első oldalon is találsz segítséget!
Próbálhatsz másik phoenix-et is.....
forgonati
Újonc
Újonc

És ezeket a firmeket hol találom? Nem tudom hol lehetne ezeket letölteni.

Sajna a dead mode nem megy, mivel ha rádugom a telefont a gépre, akkor nem ismeri fel. Ha röviden megnyomom a bekapcsoló gombot, akkor felismeri, de kb. 3mp múlva eldobja. Sehogy sem sikerül. Ha usb kábel nélkül próbálom bekapcsolni, akkor hosszan vibrál egyet, mejd szürke képernyő kb 5-6mp-ig. Aztán kikapcsol. Asszem kicsináltam a telefont, pedig mindent úgy csináltam ahogy le volt irva. Valami ötlet?
Toniobrian
3. szint
3. szint

forgonati írta:És ezeket a firmeket hol találom? Nem tudom hol lehetne ezeket letölteni.

Sajna a dead mode nem megy, mivel ha rádugom a telefont a gépre, akkor nem ismeri fel. Ha röviden megnyomom a bekapcsoló gombot, akkor felismeri, de kb. 3mp múlva eldobja. Sehogy sem sikerül. Ha usb kábel nélkül próbálom bekapcsolni, akkor hosszan vibrál egyet, mejd szürke képernyő kb 5-6mp-ig. Aztán kikapcsol. Asszem kicsináltam a telefont, pedig mindent úgy csináltam ahogy le volt irva. Valami ötlet?
vagy phoenix-el vagy navifirm-el szedd le a csomagot amit kell. nem blue nokia-s legyen.
no connection, open product, stb. tehát dead mose.kábelt dugd a telóba aksi kint, mikor megnyomod a refurbish-t akkor dugd a gépre, majd aksi vissza és power.
ha telepítettél fw-t akkor uninstall mielőtt nekiállsz bárminek is.
forgonati
Újonc
Újonc

Ugyanaz mint először. Programming felmegy 100%-ig, majd rebooting to RFS mode, itt várni kell kb fél percet, majd ASIC CMT verifying communication to device. És innen semmi. Kiirja hogy waitingcommunication response, majd egy idő után ez:

Phone is not detectable after flash operatin. Follow these instructions:

Disconnect cable
Connect cable
Press OK.

És ez megy körbe. Ötlet?
Toniobrian
3. szint
3. szint

forgonati írta:Ugyanaz mint először. Programming felmegy 100%-ig, majd rebooting to RFS mode, itt várni kell kb fél percet, majd ASIC CMT verifying communication to device. És innen semmi. Kiirja hogy waitingcommunication response, majd egy idő után ez:

Phone is not detectable after flash operatin. Follow these instructions:

Disconnect cable
Connect cable
Press OK.

És ez megy körbe. Ötlet?
és nem is kapcsol be? dead mode-ban csináltad? jaf-al még meg lehetne próbálni...
forgonati
Újonc
Újonc

Tárgytalan a dolog, már sikerült felélesztenem, harmadszorra, mikor kiirta hogy "verifying communication to device", felugrott hogy eszközillesztő szoftver telepitése, és beinstallált valami drivert, és ezután már ment gond nélkül. Nem tudom hogy első két alkalommal miért nem tette... De a lényeg hogy már megy. huh, kissé belém szorult a szar... Köszi a tippeket, nagy arcok vagytok.
Toniobrian
3. szint
3. szint

forgonati írta:Tárgytalan a dolog, már sikerült felélesztenem, harmadszorra, mikor kiirta hogy "verifying communication to device", felugrott hogy eszközillesztő szoftver telepitése, és beinstallált valami drivert, és ezután már ment gond nélkül. Nem tudom hogy első két alkalommal miért nem tette... De a lényeg hogy már megy. huh, kissé belém szorult a szar... Köszi a tippeket, nagy arcok vagytok.
örülök hogy sikerült. remélem nem az emea-t raktad fel :D
forgonati
Újonc
Újonc

De azt. Beinstalláltam az EMEA-t, majd a product code-nál kiválasztottam az RM-244 EURO3-at. Egyébként volt ott vagy 30 fajta. De működik gond nélkül, van rajta magyar nyelv is, bár ugy látom a product code megváltozott. De az nekem lényegtelen. Miért nem jó az EMEA?
Válasz küldése

Vissza: “Szoftverfrissítés”