Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
tyler14
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: tyler14 »

Sziasztok!
Szeretném megkérdezni hogy a Nokia N8 telefon van ez a kamera, beállitás közben expozíció beállitás fel húzom teljesen és akkor kivilágosodik a kép de ha lefényképezi a tárgyat akkor meg sötét lessz a kép olyan mintha nem állitotam volna semmit az expozíción.
kérdés h neketek is ilyen vagy ez hiba . tegnap elött vettem a készüléket.
köszönöm elöre is a választ
semetka
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8 + Nokia 6120c
Has thanked: 2 times
Been thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: semetka »

-Dr-Strust- írta:
BarNeE írta:Üdv! Kérdésem lenne, hogy N8 nem kapcsol be. Akarmit csinalok semmi. Vettem hozza uj aksit azzal sem kapcsol be. Baja nem lehet semmi nem volt ledobva meg hasonlo. Esetleg valami otlet hogy tudnam uzemkepesse varazsolni?

sehogy... gyári hibás elég sok N8... és mivel szétszedted már nem is garis... buktad :S
Kíváncsi lennék, hogy ez a gyári hiba csak a megjelenéskor érkező darabokra érvényes-e vagy még azokra is amiket most adnak el.
Zoliboy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8

Hozzászólás Szerző: Zoliboy »

semetka írta:
-Dr-Strust- írta:
BarNeE írta:Üdv! Kérdésem lenne, hogy N8 nem kapcsol be. Akarmit csinalok semmi. Vettem hozza uj aksit azzal sem kapcsol be. Baja nem lehet semmi nem volt ledobva meg hasonlo. Esetleg valami otlet hogy tudnam uzemkepesse varazsolni?

sehogy... gyári hibás elég sok N8... és mivel szétszedted már nem is garis... buktad :S
Kíváncsi lennék, hogy ez a gyári hiba csak a megjelenéskor érkező darabokra érvényes-e vagy még azokra is amiket most adnak el.
Szerintem az első telefonoknál jelentkezhet ilyen probléma. Nálam hála nincs semmilyen fagyás stb... :cool3:
A legjobb telefon az N8 !!!
nyaki
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n8

Hozzászólás Szerző: nyaki »

Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni. Letöltöttem az oviból egy neon watch nevű órát amit szeretnék használni a gyári óra helyett amit a lezárás után látni.Lehetséges ezt megoldani,és ha igen akkor hogyan?
nagyon köszönöm előre is!
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
Nem: Férfi
Has thanked: 68 times
Been thanked: 135 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Salmi »

nyaki írta:Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni. Letöltöttem az oviból egy neon watch nevű órát amit szeretnék használni a gyári óra helyett amit a lezárás után látni.Lehetséges ezt megoldani,és ha igen akkor hogyan?
Menj a Beállítások - Témák - Kijelzővédő menüpontba és ha ott a Neon Watch, akkor ki lehet tenni.
nyaki
Újonc
Újonc

Salmi írta:
nyaki írta:Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni. Letöltöttem az oviból egy neon watch nevű órát amit szeretnék használni a gyári óra helyett amit a lezárás után látni.Lehetséges ezt megoldani,és ha igen akkor hogyan?
Menj a Beállítások - Témák - Kijelzővédő menüpontba és ha ott a Neon Watch, akkor ki lehet tenni.
ez a gondom hogy nincs ott és nem tudom hogyan tudom odatenni.
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
Nem: Férfi
Has thanked: 68 times
Been thanked: 135 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Salmi »

Nem úgy működik, hogy csak úgy odateszed :) . Ha beépül oda a program, akkor használható arra. Ha nem, akkor valószínűleg úgy működik, hogy el kell indítsd magát a programot és akkor látod az órát.
nyaki
Újonc
Újonc

Salmi írta:Nem úgy működik, hogy csak úgy odateszed :) . Ha beépül oda a program, akkor használható arra. Ha nem, akkor valószínűleg úgy működik, hogy el kell indítsd magát a programot és akkor látod az órát.
elindul a program,de ha lehúzom odalt a lezárót akkor egyből a gyári látszik,ezért szerettem volna lecserélni vmi pofásabbra :) mindenesetre köszönöm a segítséged!
remélem előbb utóbb lesz helyette vmi csinosabb darab.
Pus1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8 and Nokia 1616

Hozzászólás Szerző: Pus1 »

Hy! Segítséget szeretnék kérni abban hogy N8ra milyen fps lövöldözős game van? Angry Birds már uncsiii:D
koge
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800

Hozzászólás Szerző: koge »

Pus1 írta:Hy! Segítséget szeretnék kérni abban hogy N8ra milyen fps lövöldözős game van? Angry Birds már uncsiii:D
Fps a toonwarz ( polarbits ), de tudom ajanlani a galaxy on fire-t meg a spidermant ( igaz ez nem lovoldozos de kellokepp porgos )
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”