Ott a linken van minden.attilaxxxv írta:Hogyan?potter55 írta: Ahhoz hackelni kell a telefont.
Meg ojan gondom is van hogy nem tudok softvert frissíteni a vodás softvare miatt.
Mert nem jött ki a vodásoknak új szoftver. Ezt is ki lehet kerülni.
Ott a linken van minden.attilaxxxv írta:Hogyan?potter55 írta: Ahhoz hackelni kell a telefont.
Meg ojan gondom is van hogy nem tudok softvert frissíteni a vodás softvare miatt.
OK!potter55 írta:Ott a linken van minden.attilaxxxv írta:Hogyan?potter55 írta: Ahhoz hackelni kell a telefont.
Ott van a linken minden.attilaxxxv írta:OK!potter55 írta:Ott a linken van minden.
De hogyan tudom frissíteni ? Segítenél?
Bocsi.Tényleg én voltam a balfék,de fel se tűnt a felesleges szóköz.Damir írta:
Annyi kreativitás azért van az emberben, hogy kitalálja hogyan lehet rákeresni a dolgokra.
Egyébként azért nem adott ki találatot, mert a v és az 1-es között nincs szóköz a letöltéseknél. De ha ezt letörlöd a végéről, akkor máris nyerő vagy. Most próbáltam ki, megtalálta.....
Viszont ha már ez is probléma, az eléggé szőrszálhasogatás
Egyébként meg ennyi erővel a programot említőnek is panaszkodhatnál, hogy rosszul írta le a nevét, mert egy szóközzel többet tett a névbe....
Köszi!potter55 írta:Ott van a linken minden.attilaxxxv írta:OK!potter55 írta:Ott a linken van minden.
De hogyan tudom frissíteni ? Segítenél?
A kettőnek semmi köze egymáshoz.attilaxxxv írta: Köszi!
Ha megcsinálom a szignózást akkor tudok majd softvaret frissíteni?
Ha a kártyára másoltad,akkor menű/alkalmazások és ott ha minden igaz mindjárt az első a fájlkezelő.Ha azt kiválasztod,kiadja,hogy C: telefon memória és E: memóriakártya.Aztán kijelölöda mem karit,megnyitja és ott lesznek a mappák.Remélem a többi már megy. :roll:Természetesen ezt nem a Pcn,hanem a telón kell csinálni.ironman írta:A második kérdésemre a választ köszönöm^^
Amit linkeltél próbáltam követni az utasításokat de nem értem. Hiába kattintok a filra egyfolytában azt írja hogy a windows nem tudja megnyitni a filet. ( pedig a kártyára másoltam. ) A második utasításnál a telefonon a file kezelő funkciót nem találom:S...
Ez jön be mikor a mobilt csatlakozatom a pc-hez. ( mobilon beállítottam a pc suite csatlakozást. )
Nekem most vodás szoftverem van, ha szignózom akkor frissíteni tudom rendes nokia softvare és független lessz a telefon?potter55 írta:A kettőnek semmi köze egymáshoz.attilaxxxv írta: Köszi!
Ha megcsinálom a szignózást akkor tudok majd softvaret frissíteni?
A szignózás csak azért kell, hogy a programok felmenjenek a telefonra. A frissítés meg azért,hogy jobb legyen a telefon, de ez nem mindig van így. Ha nincs semmi probléma a telefonnal,a akkor nem kell szerintem a frissítéssel törődni.
Te olvasod, amit írok?attilaxxxv írta: Nekem most vodás szoftverem van, ha szignózom akkor frissíteni tudom rendes nokia softvare és független lessz a telefon?
Persze hogy olvasom amit írsz!!!potter55 írta:Te olvasod, amit írok?attilaxxxv írta: Nekem most vodás szoftverem van, ha szignózom akkor frissíteni tudom rendes nokia softvare és független lessz a telefon?![]()
Frissíteni szignózás nélkül is tudsz frissíteni és nem lesz független a telefon, de az oldal nem is fogalakozik függetlenítéssel.