Nokia N900

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Szellei
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S II
Nem: Férfi
Has thanked: 8 times
Been thanked: 16 times

Re: Nokia N900

Hozzászólás Szerző: Szellei »

Necc írta:
pierre4646 írta:Sziasztok!

Lenne 2 problemam
Az egyik: Kép

Normalis h a telo procija ig daral este?? Este feltoltom fullra reggelre mar egy csik van rajta
A masik h nemtudom telepiteni a linux kernelt az alkalmazas kezeleobol ezt irja:
Conflicting application packages

valaszokat koszonom elore is
bb
Azert nagyitot mellekelhettel volna hozza:
http://kepfeltoltes.hu/101206/screensho ... es.hu_.png

Ha jol latom kb. 19:00 kornyeken vetted le toltorol, majd masnap 16:00 fele vissza toltore, ez tok atlagos uzemido napi hasznalat mellett.

Ez a "Conflicting application packages" pedig kb. annyit er, mint kakinak a tasli... reszletes hibauzenet KELL. A reszletes hibauzenet meg tartalmazza a megoldast is. Amikor telepitesz egy alkalmazast, bokj a "details" -ra, majd ellenorizd, hogy az "installing" lapful ir-e valami hibat.
Azért az elég nagy hülyeség hogy ez normális lenne. Én is csináltam már screenshotokat csak mér nem volt időm feltöltögetni és bepostolni. De már régebben rinyáltam emiatt amikor írtátok hogy kinek mennyi system uptime után lassul be a telefon. Erre írtam hogy nekem naponta kéri a rebootot, mert ha 1 nap után nem indítom újra, akkor már nem kapcsol le a processzor 0mhz-re, hanem szarakodik egész este :hmm2: Halvány fogalmam nincs miért csinálja ezt, nálam hetente 2-3 éjszaka fordul ez elő.
"apt-get moo" ;)
Motyon
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N95 8GB
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Motyon »

Szellei írta:
Motyon írta:am az usb host módban nem lehet a pendriveot írni? csak olvasni lehet?
:tease: Nekem működik minden hiba nélkül :tease:
Andy1210 írta:nekem még olvasni sem sikerült :D
Rájöttem hogy nekem miért nem ment. H-e-n Options-be, frissítés után a "Open file manager after mount" bepipáltam, és nem mountolta be. Most kiszedtem a pipát, Enumerate után Kernel-messagebe lehet olvasni hogy felismerte és vár a mountolásra. Mountra rábökve egyből kilöki hogy megtörtént a mount, elérhető a /media/sda1 mappában :whaaa: Próbáld meg így! hátha :)
Más: Nokia C6 tesztnél olvastam egy mondatot ami nagyon megtetszett :D
"Nagy kérdés, hogy a Nokia másik projektje, a MeeGo mikor lesz piacképes, mert ha az láthatóan jobban sikerül, akkor lehet, hogy már nem sokat fognak vergődni a Symbiannal, hanem szép lassan hagyják kimúlni, hogy aztán évek múlva egy finn faluban szobrot emelhessenek annak az operációs rendszernek, amely gyakorlatilag életre hívta az okostelefon kategóriáját."
Motyon írta:nah új problémám van. beszart a tv-out. nem működik, pedig 2 kábelem is van, egyikkel sem. de eddig működött. :/ valaki találkozott már ilyen problémával? :(
Nekem TV out NTSC-re van állítva. PAL formátummal nem működik. Gyári beállítás pedig PAL-ra van állítva, lehetséges hogy backup nélküli reflash-nél nem állítottad át ;)
kipróbálom, köszi, hülye vagyok hogy nem jutott eszembe. tényleg PAL-ban volt :D
Andy1210
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 535 + Lumia 950XL
Been thanked: 17 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Andy1210 »

nekem minden éjjel töltőn van, tökre nem érdekel, hogy gyorsan merül XD Napközben megvan a 40perc telefonálás. Volt, hogy másfél óra... :D kis wifi, csomagok frissítése, kis játék. Kis ez-az. Aztán estére már nullán van szegényem.
Nokia N900 Tudástár!
Facebook csoport: Nokia N900 HUN
silver85
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n900

Hozzászólás Szerző: silver85 »

Üdv!

A procit overclockolni csak reflash-el lehet? Mert olvastam ezt a Enchanted Kerenel-es dolgot de nekem az nem műkszik.
Flashhh
1. szint
1. szint
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Flashhh »

silver85 írta:Üdv!

A procit overclockolni csak reflash-el lehet? Mert olvastam ezt a Enchanted Kerenel-es dolgot de nekem az nem műkszik.
http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=27606.0
Szellei
3. szint
3. szint

Egyszerűbb megoldás:
Töltsd le az "Enhanced Linux kernel for power users"-t az extra katalógusból, szedd le még a "QCPUFreq" nevezetű programot. Telepítés után indítsd újra, majd a QCPUFreq-ban tudod állítani a processzor órajelét. Aztán csak óvatosan! ;)
"apt-get moo" ;)
silver85
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n900

Hozzászólás Szerző: silver85 »

Nekem nem működik így se meg úgy se...
1. Az elsőnél (Flashh) azt írja ki:
"This kernel version 2.6.28-omap is not supported
Please make sure that kernel-power is intalled and running.
...."
2. A második Szelli tipjénél meg nem lehet csak max 600ig.
Necc
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N900 + E63 + BH503 +Venus5 GPS
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Necc »

Szellei írta:... nem kapcsol le a processzor 0mhz-re...
ÚRISTEN! Ezt honnan szedted?!

Persze, sőt új telefonszámot rögzíteni a névjegyzékbe és SMS-t küldeni is reflashhel lehet. Sőt a telefonhívás fogadásához is reflash kell, és a billentyűzár feloldása is csak reflashhel lehetséges.
Motyon írta:kipróbálom, köszi, hülye vagyok hogy nem jutott eszembe. tényleg PAL-ban volt :D
Azt ugye tudjátok, hogy a magyar szabvány a PAL és nem az NTSC?
A normális világ elleni védekezésül hülyékkel veszem körbe magam!
Andy1210
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 535 + Lumia 950XL
Been thanked: 17 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Andy1210 »

silver85 ha a nitdroid-ot feltelepítetted, akkor az széttoszta a kernelt, így bizony csak reflash-sel lehet megoldani az overclockot, illetve meglehet csinálni, hogy csak a kernelt flasheled...
Nokia N900 Tudástár!
Facebook csoport: Nokia N900 HUN
Szellei
3. szint
3. szint

Necc írta:
Szellei írta:... nem kapcsol le a processzor 0mhz-re...
ÚRISTEN! Ezt honnan szedted?!
tudtommal ezt mar regebben kitargyaltuk. hogyha nem hasznalod a keszuleket, elmegy szunyalni. ha nem is 0Mhz-en, de mely alomba csucsul :)
"apt-get moo" ;)
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”