Azért az elég nagy hülyeség hogy ez normális lenne. Én is csináltam már screenshotokat csak mér nem volt időm feltöltögetni és bepostolni. De már régebben rinyáltam emiatt amikor írtátok hogy kinek mennyi system uptime után lassul be a telefon. Erre írtam hogy nekem naponta kéri a rebootot, mert ha 1 nap után nem indítom újra, akkor már nem kapcsol le a processzor 0mhz-re, hanem szarakodik egész esteNecc írta:Azert nagyitot mellekelhettel volna hozza:pierre4646 írta:Sziasztok!
Lenne 2 problemam
Az egyik:
Normalis h a telo procija ig daral este?? Este feltoltom fullra reggelre mar egy csik van rajta
A masik h nemtudom telepiteni a linux kernelt az alkalmazas kezeleobol ezt irja:
Conflicting application packages
valaszokat koszonom elore is
bb
http://kepfeltoltes.hu/101206/screensho ... es.hu_.png
Ha jol latom kb. 19:00 kornyeken vetted le toltorol, majd masnap 16:00 fele vissza toltore, ez tok atlagos uzemido napi hasznalat mellett.
Ez a "Conflicting application packages" pedig kb. annyit er, mint kakinak a tasli... reszletes hibauzenet KELL. A reszletes hibauzenet meg tartalmazza a megoldast is. Amikor telepitesz egy alkalmazast, bokj a "details" -ra, majd ellenorizd, hogy az "installing" lapful ir-e valami hibat.