Macski írta:Sziasztok,
van egy 1 hónapos nokia 7230-as telefonom. Tegnap elejtettem, nem vettem észre és esett az eső.
Mire megtaláltam arra vizes volt, de nem vészesen. Működött... látszólag semmi baja nem volt.
kb. 15 perc múlva elkezdett a képernyő villogni és kikapcsolt. Azóta nem kapcsol be, illetve hangja néha van, h igen... de a képernyőn nem látni. A telefonban volt az összes számom.
Gariba nem csinálják meg gondolom, mivel beázás..
Érdeklődnék, h van e remény még, h magától kiszárad vagy mit kellene tennem vele?
Esetleg javítás nálatok?
köszi:
Macski
Ne haragudj meg, KÉRLEK!
Nem értem, vajon ha beleborítottál egy pohár vizet a TV-dbe, akkor néznéd tovább nyugodtan?
Ha beleborul a leves a laptopodba, akkor használnád nyugodtan tovább, ESZEDBE SE JUTNA, hogy AZONNAL kikapcsold?
Akkor a mobilodnál miért jársz el ilyen felelőtlenül????
Ez most a tandíj. Bármelyik pillanatban 100%-osan vissza lehetett volna hozni a telefonodat az életbe az összes adattal együtt, míg le nem égett benne valami a rövidzár miatt.
A következő telefonoddal már körültekintőbb leszel, remélem.
Valami minimális esély maradt, hogy ki lehessen menteni az adatokat a telódból, de nagyon kicsi az esély és nem olcsó, nagyon munka/időigényes.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill