PSX emu engem is érdekel appBrain-en láttam de fizetős sajna.wandamme írta:hali kérdezném hogy a psx1 emulátorral juttot -e valaki valamire??! vagy lesz-e galaxy s-n?!
Android emulátor pc-re
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- tomika085
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung S7 Edge
- Nem: Férfi
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 24 times
Re: Android emulátor pc-re
Múlt: Nokia 3310, Nokia 3410, Samsung X660, Samsung E250, Nokia N95 8Gb, Nokia N96, Samsung I9000.
Jelen: Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy S4, Galaxy S4 Mini, Nokia N80
Jelen: Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy S4, Galaxy S4 Mini, Nokia N80
-
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Én olyan progit keresek pc-re, amivel mint itt is látom a pda kijelzöt, csak "online" szal tudnám rendezgetni pc-n a pda dolgaimat pl. noteszbe irni...billentyüzettel mégis csak könnyebb.
Köszi aki segit.
Én olyan progit keresek pc-re, amivel mint itt is látom a pda kijelzöt, csak "online" szal tudnám rendezgetni pc-n a pda dolgaimat pl. noteszbe irni...billentyüzettel mégis csak könnyebb.
Köszi aki segit.
- dohigabi
- Újonc
- Készüléktípus: LG-P920 OPTIMUS 3D
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Helló Moco!
ha még olvasod ezta rovatot kellene az a file amivel megy a net az emulatorban mert az első oldalon található link nem müködik! előre is ty
ha még olvasod ezta rovatot kellene az a file amivel megy a net az emulatorban mert az első oldalon található link nem müködik! előre is ty
My Avatar anno 2000!!! My 1st car!!! (Egyedi Motor és Optikai Tuning a Dohi Tuning System-től)
Szereted a kutyákat?
LG-P920
Szereted a kutyákat?
LG-P920