Nokia E71
- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Nem: Férfi
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
Re: Nokia E71
Egyik felsorolt szolgáltató sem támogatja az smtp-t. Be kell állítanod pl egy google mail-es smtp-t (erről amúgy beállítások a Profimail topikban)!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E71 grey
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Csak akkor tudod az e-mail,kimenő postafiókot beállítani,ha van internet előfizud.pl.Telenor,t-mobil-nál.
A Vodafonnál internet+e-mail megrendelését követően, adnak vodás smtp.-t,meg vodás mailt.
Amennyiben freemailt, vagy citromailt szeretnél, úgy használd az e-mail telepítőt,a telo felajánlja, majd végezd el a telepítés után az e-mail beállításokat, felhasználói név,jelszó,e-mail-cím.
Ez igen egyszerű a varázsló végig vezet,nokia e-mail messaging-nál engedélyezd a hálózati kapcsolatot,és az üzenetek fogadását küldését.
Nekem is ez van az E71-en, mióta vodás vagyok, nem fogok smtp-ért plusz 500ft.fizetni.
1GB.tárhelyért,minek az.
A Vodafonnál internet+e-mail megrendelését követően, adnak vodás smtp.-t,meg vodás mailt.
Amennyiben freemailt, vagy citromailt szeretnél, úgy használd az e-mail telepítőt,a telo felajánlja, majd végezd el a telepítés után az e-mail beállításokat, felhasználói név,jelszó,e-mail-cím.
Ez igen egyszerű a varázsló végig vezet,nokia e-mail messaging-nál engedélyezd a hálózati kapcsolatot,és az üzenetek fogadását küldését.
Nekem is ez van az E71-en, mióta vodás vagyok, nem fogok smtp-ért plusz 500ft.fizetni.
1GB.tárhelyért,minek az.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E71 grey
Alapértelmezettnek beállítod a pl.freemailt, de ezután hozzáadhatsz még másikat is,pl. gmail.stb.
Wlanon keresztül is működni fog,a kapcsolódást kézzel indítsd, vagy beállítások menüben, állítsd be a szinkronizációt.
Ekkor fog kapcsolódni az e-mail szerverhez, a cucc.
Wlanon keresztül is működni fog,a kapcsolódást kézzel indítsd, vagy beállítások menüben, állítsd be a szinkronizációt.
Ekkor fog kapcsolódni az e-mail szerverhez, a cucc.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E71
Letöltöttem az OVI-n keresztül a facebook klienst, de belépésnél mindig ezt írja ki: invalid API key
Mi lehet a gond?
Mi lehet a gond?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Töröld le és tedd fel újra.kaltenpeti írta:Letöltöttem az OVI-n keresztül a facebook klienst, de belépésnél mindig ezt írja ki: invalid API key
Mi lehet a gond?
-
- Újonc
- Készüléktípus: E71
Hello, frissitettem a keszulekem szoftveret de ket problemam adodott az uj szofttal: 1. Az akksi hamarabb lemerul 2. nincs magyar menu (ez annyira nem zavar).Mit tehetnek, hogy az akksi tovabb birja vagy vissza lehet tenni a regi sozftot?:) Koszi
-
- 4. szint
- Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 72 times
Szia!gedy írta:Hello, frissitettem a keszulekem szoftveret de ket problemam adodott az uj szofttal: 1. Az akksi hamarabb lemerul 2. nincs magyar menu (ez annyira nem zavar).Mit tehetnek, hogy az akksi tovabb birja vagy vissza lehet tenni a regi sozftot?:) Koszi
1, Akksi passz...

2, Itt
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E71
- aandroo
- Újonc
- Készüléktípus: e72
- Has thanked: 1 time
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy az E71-em üzenetküldéskor, az üzenetek menüben a címzett választásakor megjelenő listából ugyan megjelöli a címzettet ( piros X ), de csak a jobb oldali gomb "vissza" funkció aktív, a bal oldalon az "OK" funkció meg sem jelenik. Ergo, nem tudom jóváhagyni. A címzetthez manuálisan tudok számot írni, a tel.könyvből ki tudom választani az opciók közül az üzenetküldést, minden megfelelően működik. A másik, egyidőben megjelent tünet a telefonkönyvben történt. A névlistából eltűnt egy-két név és az adataik. De nem kitörlődtek. A helyük üres sor, nyíllal a végén, és semmit nem reagál, ha meg akarom tekinteni az adatokat. Plusz, ha ezek a "sorok" aktívak épp, nem tudok kilépni (piros gombbal igen), nem reagál az opciók gomb, etc...--->navi gomb(a le-fel funkció működik), alatta a sértetlen bejegyzés, és minden működik. Gyógymódokat, amiket már próbáltam:
1. ki-be kapcsolás
2. Akksi ki-be
3. Memo kártya ki-be
4. Firmware frissítés ( legújabb van fent, 500.21.009. )
5. Hard reset ( *#7670# )
Adalék: meg van hackelve, de nem volt rá panasz. A tünetek jelentkezésekor új programot nem telepítettem.
Bárki segítségét szívesen várom...
Egy olyan problémám lenne, hogy az E71-em üzenetküldéskor, az üzenetek menüben a címzett választásakor megjelenő listából ugyan megjelöli a címzettet ( piros X ), de csak a jobb oldali gomb "vissza" funkció aktív, a bal oldalon az "OK" funkció meg sem jelenik. Ergo, nem tudom jóváhagyni. A címzetthez manuálisan tudok számot írni, a tel.könyvből ki tudom választani az opciók közül az üzenetküldést, minden megfelelően működik. A másik, egyidőben megjelent tünet a telefonkönyvben történt. A névlistából eltűnt egy-két név és az adataik. De nem kitörlődtek. A helyük üres sor, nyíllal a végén, és semmit nem reagál, ha meg akarom tekinteni az adatokat. Plusz, ha ezek a "sorok" aktívak épp, nem tudok kilépni (piros gombbal igen), nem reagál az opciók gomb, etc...--->navi gomb(a le-fel funkció működik), alatta a sértetlen bejegyzés, és minden működik. Gyógymódokat, amiket már próbáltam:
1. ki-be kapcsolás
2. Akksi ki-be
3. Memo kártya ki-be
Adalék: meg van hackelve, de nem volt rá panasz. A tünetek jelentkezésekor új programot nem telepítettem.
aandroo
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!aandroo írta:Sziasztok!
1. ki-be kapcsolás
2. Akksi ki-be
3. Memo kártya ki-be
Phoenix-el tedd újra a szoftvert.