nnoorrbbeerrtt írta:sziasztok
hogy lehet visszakapcsolni a telefonhívásnál amikor le van zárva a kijelző h az a két vonal ameiket el kell húzni asszem egyik a felvesz másik a némít mert mióta frissítettem a szoftvert azúta amikor a zsebembe van a teló és hívnak feloldja magától a kijelzőt és szinte mindig benyomódik a zsebembe a felvesz de persze én nem tudok róla...
Szia!
Szerintem annak lezárt képernyőnél azt kéne feladni
nnoorrbbeerrtt írta:sziasztok
hogy lehet visszakapcsolni a telefonhívásnál amikor le van zárva a kijelző h az a két vonal ameiket el kell húzni asszem egyik a felvesz másik a némít mert mióta frissítettem a szoftvert azúta amikor a zsebembe van a teló és hívnak feloldja magától a kijelzőt és szinte mindig benyomódik a zsebembe a felvesz de persze én nem tudok róla...
Szia!
Szerintem annak lezárt képernyőnél azt kéne feladni
Megoldódott lefrissítettem a szoftvert eredetire mert feltört volt rajta (biztos hibás volt...) most már működik
Üdv
Szeretnék tőletek egy pozitív-negatív listát a telefonról
Mi szól mellette és ellene
Van(volt) egy htc diamondom(sajna összetört)
Másikra nincs pénzem és a cégem kb 20000 forintig (előfizetésre)vesz telefont
Ezen vagy egy Nokia c5-ön gondolkozom ,ezért jönne jól egy ilyen lista
Köszi
zs
zsloti írta:Üdv
Szeretnék tőletek egy pozitív-negatív listát a telefonról
Mi szól mellette és ellene
Van(volt) egy htc diamondom(sajna összetört)
Másikra nincs pénzem és a cégem kb 20000 forintig (előfizetésre)vesz telefont
Ezen vagy egy Nokia c5-ön gondolkozom ,ezért jönne jól egy ilyen lista
Köszi
zs
Sziasztok... Telenoros 5230-asom van, és meg rendeltem hozzá a netet és hogy használjam ? mivel nyíssam meg az oldalt ? Internet ? vagy wap ? választ előre is köszönöm
Speck írta:Sziasztok... Telenoros 5230-asom van, és meg rendeltem hozzá a netet és hogy használjam ? mivel nyíssam meg az oldalt ? Internet ? vagy wap ? választ előre is köszönöm
Pl a gyári böngészővel vagy az opera mini-vel. Meg kellenek a hozzáférési pontok is.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Speck írta:Sziasztok... Telenoros 5230-asom van, és meg rendeltem hozzá a netet és hogy használjam ? mivel nyíssam meg az oldalt ? Internet ? vagy wap ? választ előre is köszönöm
Mindegy. Inkább a netet ajánlom mert vannak oldalak amit wappal nem hajlandó megnyitni. És az opera mini szerintem kötelező mert az kevesebb adatforgalommal jár.
Sziasztok!
Nekem is 5230-am van.Imádom!!Csak egy dolgot nem tudok megoldani rajta:az opera kezdőlapjára,a kis ablakokba beállítottam pár oldalt.Most szeretném kitörölni,vagy lecserélni másra,de sehogy sem megy.Tudna valaki segíteni ebben?
Köszönöm!Szép napot!