Nokia 5230
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5230
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5230
Sziasztok.
esetleg tudja valaki, hogyan lehet 5230-ról 5230-ra játékot(vcagy bármi más alkalmazást) küldeni?
Mert nekem amikor küldeném bluetooth-on akkor azt írja ki, hogy: "A védett objektum nem küldhető el".
Lécci segítsen valaki, mert ez nagyon idegesítő!
Előre is köszi.
esetleg tudja valaki, hogyan lehet 5230-ról 5230-ra játékot(vcagy bármi más alkalmazást) küldeni?
Mert nekem amikor küldeném bluetooth-on akkor azt írja ki, hogy: "A védett objektum nem küldhető el".
Előre is köszi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára qnzo 2010-09-14 kedd 17:40:43-kor.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Az X-plore nevű fájlkezelővel tudsz küldeni.qnzo írta:Sziasztok.
Előre is köszi.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: 5230
Sziasztok! Abban szeretném, a segítségeteket kérni, hogy hogyan állítsam be a telon a GPS-t hogy ne kerüljön pénzbe. Mert az internetkapcsolatot letiltottam és pár óra használat után kb 1000 ft-ot kellett fizetnem(GPRS volt a számlában). Előre is köszi!
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 350 times
A beállításoknál, a helymeghatározás módoknál csak a beépített GPS-nél legyen pipa.gbk írta:Sziasztok! Abban szeretném, a segítségeteket kérni, hogy hogyan állítsam be a telon a GPS-t hogy ne kerüljön pénzbe. Mert az internetkapcsolatot letiltottam és pár óra használat után kb 1000 ft-ot kellett fizetnem(GPRS volt a számlában). Előre is köszi!
De ha a beállítások-célok-hozzáférési pontoknál az MMS-en kívűl az összeset törölted, akkor nem szabadott volna gprs-en csatlakoznia. Töröld a net és wap hozzáférési pontot is.

-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 5230
- Has thanked: 3 times
Üdv!
Abban kérném a segítségeteket hogy a legjobb és legnépszerűbb játékokat keresem 5230 ra.Tudom hogy van a fórumon,csak egy gond van.Az utóbbi időben 4 szer formáztam a memóriakártyát valamilyen játék,táma,progi miatt.8GB-os és általában elég sokmindent tárolok rajta.Nem merek már semmit felrakni.Ezért is írok ide mert olyan játékok linkjét szeretném kérni amik kipróbáltan tökéletesen működnek és nem zavarodik meg tőle a teló.
Csabi
Abban kérném a segítségeteket hogy a legjobb és legnépszerűbb játékokat keresem 5230 ra.Tudom hogy van a fórumon,csak egy gond van.Az utóbbi időben 4 szer formáztam a memóriakártyát valamilyen játék,táma,progi miatt.8GB-os és általában elég sokmindent tárolok rajta.Nem merek már semmit felrakni.Ezért is írok ide mert olyan játékok linkjét szeretném kérni amik kipróbáltan tökéletesen működnek és nem zavarodik meg tőle a teló.
Csabi
Siemens A35,Siemens C55,Sony Ericsson (W)D750i Hacked + 2gb (Még megvan:),W910i Hacked +4gb, Nokia 5230 + 8gb Micro SDHC Class 6.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!Csab10 írta:Üdv!
Csabi
Bár a játékhoz nem tudok hozzászólni, de a format elkerülésére adok egy tanácsot. Csak a sys, system, resource és private mappákat töröld le a memkariról, ezzel törlődnek az oda telepített progik is

-
- Újonc
- Készüléktípus: NOKIA 5230
Kaptam ajándékba egy Nokia 5230-as készüléket. A gyorshívó funkciót ugyanúgy szeretném használni mint az előző készülékemen ( Nokia 2630 ), pl: 21# és kiadta a telefonszámot . Ha valaki tudja hol találom az új készüléken légyszi írja meg.
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 32 times
Hívásbeállítások?devera53 írta:Kaptam ajándékba egy Nokia 5230-as készüléket. A gyorshívó funkciót ugyanúgy szeretném használni mint az előző készülékemen ( Nokia 2630 ), pl: 21# és kiadta a telefonszámot . Ha valaki tudja hol találom az új készüléken légyszi írja meg.
-
- 1. szint
- Has thanked: 3 times
Köszi,akkor szerintem kipróbálgatok párat.Damir írta:Szia!Csab10 írta:Üdv!
Csabi
Bár a játékhoz nem tudok hozzászólni, de a format elkerülésére adok egy tanácsot. Csak a sys, system, resource és private mappákat töröld le a memkariról, ezzel törlődnek az oda telepített progik is

Siemens A35,Siemens C55,Sony Ericsson (W)D750i Hacked + 2gb (Még megvan:),W910i Hacked +4gb, Nokia 5230 + 8gb Micro SDHC Class 6.
-
- Újonc
sziasztok
hogy lehet visszakapcsolni a telefonhívásnál amikor le van zárva a kijelző h az a két vonal ameiket el kell húzni asszem egyik a felvesz másik a némít mert mióta frissítettem a szoftvert azúta amikor a zsebembe van a teló és hívnak feloldja magától a kijelzőt és szinte mindig benyomódik a zsebembe a felvesz de persze én nem tudok róla...
hogy lehet visszakapcsolni a telefonhívásnál amikor le van zárva a kijelző h az a két vonal ameiket el kell húzni asszem egyik a felvesz másik a némít mert mióta frissítettem a szoftvert azúta amikor a zsebembe van a teló és hívnak feloldja magától a kijelzőt és szinte mindig benyomódik a zsebembe a felvesz de persze én nem tudok róla...