Nokia E75
-
- Újonc
- Készüléktípus: E75 E51 2626
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E75
Haló!
Olyan problémám van, hogy eddig, ha pl kaptam 1 linket, hivatkozást sms-ben s "rákattintottam" akkor automatikusan feldobta a csatlakozás módját:
wlan keresése, internet, t-mobile wap
Na ez most megszűnt s mindent t-mobile wappal nyit meg. Mitől lehet ez?
Jaa viszont a Sports Tracker proginál megmaradt ez a választhatósági menü.. :S
Olyan problémám van, hogy eddig, ha pl kaptam 1 linket, hivatkozást sms-ben s "rákattintottam" akkor automatikusan feldobta a csatlakozás módját:
wlan keresése, internet, t-mobile wap
Na ez most megszűnt s mindent t-mobile wappal nyit meg. Mitől lehet ez?
Jaa viszont a Sports Tracker proginál megmaradt ez a választhatósági menü.. :S
-
- Újonc
- Készüléktípus: e75
Sziasztok,olyan problémám van h van egy E75 telóm garmin navit akarok rárakni és amikor a MapSource-t akarom felrakni nem engedi mert azt írja h XP vagy újabb rendszer kell pedig nekem Win7em van.Vki Please!!!!!!előre is köszi 

- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!sebes08 írta:Sziasztok,olyan problémám van h van egy E75 telóm garmin navit akarok rárakni és amikor a MapSource-t akarom felrakni nem engedi mert azt írja h XP vagy újabb rendszer kell pedig nekem Win7em van.Vki Please!!!!!!előre is köszi
Nem pont ebbe a topicba tartozik, mivel van Garmin topic, legközelebb légyszi figyelj oda.
A mapsource-ot a Naviguide feltelepítésével lehet legkönnyebben feltenni, Garmin térképek topic első oldalán van link.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E75
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy E-75 ös nokiát ki lehet süttetni??
Előre is köszi!
Előre is köszi!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ez pontosan mit takar?r3spct írta:Sziasztok!
Előre is köszi!
Úgy tönkre akarod rakni, hogy ne működjön többé? Vagy az aksiját akarod kisütni? (amit nem kell) Vagy függetleníteni? (az oldal nem foglalkozik vele)
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E75
potter55 írta:Ez pontosan mit takar?r3spct írta:Sziasztok!
Előre is köszi!
Úgy tönkre akarod rakni, hogy ne működjön többé? Vagy az aksiját akarod kisütni? (amit nem kell) Vagy függetleníteni? (az oldal nem foglalkozik vele)
Függetleníteni szeretném, illetve nem én hanem eladtam és akinek eladtam ő szeretné függetleníteni, tudom hogy az oldal nem foglalkozik ilyesmivel csak azt szereteném tudni hogy lehet e??????
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Nem lehet.r3spct írta: Függetleníteni szeretném, illetve nem én hanem eladtam és akinek eladtam ő szeretné függetleníteni, tudom hogy az oldal nem foglalkozik ilyesmivel csak azt szereteném tudni hogy lehet e??????
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

-
- 1. szint
- Készüléktípus: Lumia 820
- Has thanked: 6 times
Sziasztok nektek sikerült frissíteni a 215 verzióra.Nekem mindig azt írja ki hogy rossz az usb kapcsolat meg ilyenek.(pedig frissítettem már pár telót,adatkábel a laptopba és kész minden megy magától csak ezt az E75 nem tudom) A nokiánál is a 100 szoftvert tették fel.Valami megoldás esetleg?Még garis a telefon.
-
- Újonc
- Készüléktípus: E75
Sziasztok,
jelenleg négy email címet használok a telefononom. Ebből az egyik exchange szinkronizációs. Most a telo a desktop-on két email címet tud megjeleníteni (elsödleges, másodlagos). Szerintetek van arra lehetőség, hogy itt a desktopon a másik kettő, összesen 4 cím jelenjen meg? Ha igen,milyen megoldás van?
Üdv
jelenleg négy email címet használok a telefononom. Ebből az egyik exchange szinkronizációs. Most a telo a desktop-on két email címet tud megjeleníteni (elsödleges, másodlagos). Szerintetek van arra lehetőség, hogy itt a desktopon a másik kettő, összesen 4 cím jelenjen meg? Ha igen,milyen megoldás van?
Üdv
-
- Újonc
- Készüléktípus: e75
Sziasztok,olyan kérdésem lenne h melyik az a progi amivel le lehet némítani a telót ha lefordítom?Előre is köszi