Nokia 5230
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5230
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5230
Letöröltem a térképeket az ovi suite-al majd feltelepitettem az ovi térképet de telefonom kiirta hogy le akarom e cserélni ezt a verziót erre(ugyan az mert már egyszer fennt volt de érdekesmódon amit az ovi sutie ban letöltök térképet hamarabb bejön a kép,meg a jelerősséget is mutatja,viszont amit a honlapról szedtem le ott nem,és semmi 3dhatásba nincs ház mint amit írtak róla vagy hasonló.vélemény?most felvan telepitve elvileg telomra a maps de mmégsincs térkép.most mivan?legjobblenne az egészet letörölni azt hogy csináljam nemakarom a kártyát se a telefont formázni,.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 5230
- Has thanked: 3 times
Sziasztok!
Az olvastam hogy 5230 ban is van wifi,csak szoftveresen le van tiltva.Ez igaz?.. http://webcache.googleusercontent.com/s ... ient=opera
itt olvasható ,lejjebb a hozzászólásoknál a 7. .
Az olvastam hogy 5230 ban is van wifi,csak szoftveresen le van tiltva.Ez igaz?.. http://webcache.googleusercontent.com/s ... ient=opera
Siemens A35,Siemens C55,Sony Ericsson (W)D750i Hacked + 2gb (Még megvan:),W910i Hacked +4gb, Nokia 5230 + 8gb Micro SDHC Class 6.
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5230
GPS - Satellite Indicator
Üdv Mindenkinek !
Az lenne a kérdésem, hogy a navigáció közben a jobb alsó sarokból miért tűnt el a "Satellite Indicator" - nevezzük GPS térerőnek ?
- zöld vonalka ?
Mostanában csak a Beépített GPS-t használom, de úgy rémlik, hogy korábban (mikor már kikapcsoltam az AGPS-t) még mindig mutatta a jelerősséget a zöld csíkon. Mostanában nincs ott semmi a sarokban, csak az áthúzott kapcsolatok jel (két ellenkező irányba mutató nyíl áthúzva) majd 0.0kb !
Szóval ez így rendben van ? A GPS/navigáció működik rendesen, de szeretném visszakapni a kis zöld "Sattelite Indicator"-t
Az lenne a kérdésem, hogy a navigáció közben a jobb alsó sarokból miért tűnt el a "Satellite Indicator" - nevezzük GPS térerőnek ?

Mostanában csak a Beépített GPS-t használom, de úgy rémlik, hogy korábban (mikor már kikapcsoltam az AGPS-t) még mindig mutatta a jelerősséget a zöld csíkon. Mostanában nincs ott semmi a sarokban, csak az áthúzott kapcsolatok jel (két ellenkező irányba mutató nyíl áthúzva) majd 0.0kb !
Szóval ez így rendben van ? A GPS/navigáció működik rendesen, de szeretném visszakapni a kis zöld "Sattelite Indicator"-t

- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Re: GPS - Satellite Indicator
Ha Nokia mapsra gondolsz, akkor az normális, mivel az új verzióból ezt kiszedték....Foxbat írta:Üdv Mindenkinek !
Az lenne a kérdésem, hogy a navigáció közben a jobb alsó sarokból miért tűnt el a "Satellite Indicator" - nevezzük GPS térerőnek ?- zöld vonalka ?
- Haxi
- 2. szint
- Készüléktípus: 58C6XM
Sztem kicsit beteg a gyerek johogy nem van neki az elolap alatt mégegy kamera, nincs benne wifi es nem is lesz semmitöl.Csab10 írta:Sziasztok!
-
- Újonc
Sziasztok!
Napokban vettem egy 5230-as nokiát és próbálkozom a GPS használatával, offline módban (nem akarok netezni) és gyakorlatilag 3 nap próbálkozás alatt egyetlen egyszer tudta bemérni hol vagyok! Mindig csak egy vagy két műholdat lát!
Budapest és Pécel között járok, próbáltam már menet közben, buszon, téren, házban, de nem jön össze 3 műhold egyszerre, hogy be tudjon tájolni!
Valami nincs beállítva rendesen vagy nem elég friss? Mi lehet a gond!
Előre is köszi
Napokban vettem egy 5230-as nokiát és próbálkozom a GPS használatával, offline módban (nem akarok netezni) és gyakorlatilag 3 nap próbálkozás alatt egyetlen egyszer tudta bemérni hol vagyok! Mindig csak egy vagy két műholdat lát!

Budapest és Pécel között járok, próbáltam már menet közben, buszon, téren, házban, de nem jön össze 3 műhold egyszerre, hogy be tudjon tájolni!
Valami nincs beállítva rendesen vagy nem elég friss? Mi lehet a gond!
Előre is köszi
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Honey, az aláírásomban lévő 'általános symbian' topicban lévő GPS-re vonatkozó részt olvasd el.
-
- Újonc
Köszönöm a segítséget, de egyenlőre nem lettem okosabb!
Még próbálkozni fogok nagy téreken, ha 10 perc után se tud bemérni akkor szerintem valami nagyon nem ok, és visszaviszem garanciába nézzék meg !
Még próbálkozni fogok nagy téreken, ha 10 perc után se tud bemérni akkor szerintem valami nagyon nem ok, és visszaviszem garanciába nézzék meg !

- keny
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung GS5 5.0 +64Gb
- Nem: Férfi
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 7 times
Sziasztok, valaki tudja, hogy az 5230-ból ki lehet olvasni valahogy a biztonsági kódot, vagy törölni valahogy box nélkül? Jaff-al frissítettem, de így is kéri, és kipróbáltam http://www.smartnews.hu/2008/07/elfelej ... egfejtese/ -ezt is, kiolvassa a pm file-t, de a progi nem lát benne kódot.
Köszi.
Újra Flash-eltem, és kiválasztottam még a Factory set -et, és így visszaállt 12345-re.
Köszi.
Újra Flash-eltem, és kiválasztottam még a Factory set -et, és így visszaállt 12345-re.
-
- Újonc
Hello! Egy kérdésem a vájtfülűekhez:
A hívásnapló, a nem fogadott hívások esetében csak a hívó nevét és a hívás időpontját írja ki. Van e mód rá, hogy megnézzem valahol, hogy az illető milyen számról hívott?Ugyanis a névjegyzékemben sok olyan név van, amihez több hívószám van párosítva. Ilyenkor, van úgy, hogy szeretném tudni: melyiken hívhatom vissza egy másik készülékről?
Van erre lehetőség?
A hívásnapló, a nem fogadott hívások esetében csak a hívó nevét és a hívás időpontját írja ki. Van e mód rá, hogy megnézzem valahol, hogy az illető milyen számról hívott?Ugyanis a névjegyzékemben sok olyan név van, amihez több hívószám van párosítva. Ilyenkor, van úgy, hogy szeretném tudni: melyiken hívhatom vissza egy másik készülékről?
Van erre lehetőség?