Mért érzem azt, hogy pont erre nem lessz válasz..

Dehogynem, leírásban le van írva hogyan kellmj620 írta:Sziasztok
Próbáltam poiloaderrel át rakni poikat a telefonomra és a program szerint sikerült de a poi mappában nincs benne , meg nem is találtam a garminban sem!
Miért van ez?
Nincs valami konvertáló progi ami csv-ből vagy gpx ből gpi-t csinál?És akkor simán be raknám a poi mappába őket
Köszi, megpróbálom, üdv: Bálintpapzi írta:Ezt azért csinálja, mert adatátvitel módban lekapcsolódik a külső meghajtókról a rendszer. Amikor újra kapcsolódik, akkor meglátja a kártya gyökerében a Garminxxx.sis fájlt és azt hiszi, telepítenie kell. Én ezt úgy oldottam meg, hogy átneveztem *. _is kiterjesztésre, de az is megoldás lehet, ha onnan a telepítés után egyszerűen kitörlöd. Akkor nem fogja többet kérdezgetni.Muszti001 írta:Üdv!
Sikerült feltennem sokadik próbálkozás után az 5.00.50-es verziót a 6220c telefonomra és a kérdésem az, hogy valakinek szokta még azt a jelenséget produkálni, hogy magától megkérdezi, nagyjából ezt: a rendszer észlelte, hogy telepítve lett a Garmin XT alkalmazát, kívánom elindítani? Most már vagy hatodik alkalommal jött elő és kezd kicsit idegesítő lenni. A progi egyébként kiválóan működik csak elég vicces, amikor a csaj azt mondja, hogy "pordulj" a fordulj helyett
Válaszotok várom és köszönöm, üdv: Bálint
Helyesbítenék, úgy vettem észre, akkor csinálja amikor adatkapcsolat után kihúzom a kábelt a telefonból.
KösziSteveBeard írta:Damir írta:Használati útmutató? Az sajna nincs.....Imike2007 írta:Nincs valakinek egy magyar nyelvű leírása a Garminról?
Nagyon jó lenne.a help egész jól használható, igaz a négyes verzióhoz készült... ha valakinek nehéz használni mobilon, vagy nem akarja leszedni ezért az egész support fájlt, annak itt van
link
1, Garmin térképek első oldalán találod az 5.3 térképet.increduluszoltan írta:Sziasztok!
Nagy nehezen felkínlódtam a Garmint a Nokia E66-ra...de a térképekkel bajban vagyok..amit elmentettem a régi telefonomról térképeket,arra azt írja ki,hogy vegyem meg...,honnan tudok Mo térképet letölteni,ami részletes,használható,és még egy ilyen szerencse csomag is egyszerűen fel tudja tenni,mint én?
De bárhogy állítom be a vevőjét,valamennyi adatforgalmat mindig generál a Voda fele!
Mit kell kitörölnöm,hogy ne merítse le az akkut?
ne haragudjatok az értetlenségemért,ez van!BOCS!
Garmin térképek topik első oldal. Keress feloldott bemásolós verzát, az Neked is jó.increduluszoltan írta:Sziasztok!
Nagy nehezen felkínlódtam a Garmint a Nokia E66-ra...de a térképekkel bajban vagyok..amit elmentettem a régi telefonomról térképeket,arra azt írja ki,hogy vegyem meg...,honnan tudok Mo térképet letölteni,ami részletes,használható,és még egy ilyen szerencse csomag is egyszerűen fel tudja tenni,mint én?
De bárhogy állítom be a vevőjét,valamennyi adatforgalmat mindig generál a Voda fele!
Mit kell kitörölnöm,hogy ne merítse le az akkut?
ne haragudjatok az értetlenségemért,ez van!BOCS!