Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
sinci
1. szint
1. szint
Készüléktípus: NOKIA E52
Has thanked: 11 times
Been thanked: 0

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: sinci »

mindenki1 írta:Sziasztok

Ha !? a garmin Gps progi nem jól, nem hejes működik akkor mit ajánlotok és honnan lehet hozzájutni?

Bevallom Garminból sok félét feltelepítettem de... egy idő után valahol mindegyik begagyizik.
A túrázós térképe számomra rémálom. Jó lenne talán bszerezni hozzá egy olyan progit amit alkalmazás bezárónak hívnak! De azt honnan is?

Köszi
Sygic 7.72.
mr J.
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: mr J. »

Sziasztok!

Az alap kijelzőn ugye megjelenő függőleges gyorsindító ikonok (keresés WLAN...) hogyan lehet eltüntetni vagy esetleg szmélyreszabni?
(A viszinteseket már rendeztem)
Köszi
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

sinci írta:
mindenki1 írta:Sziasztok Ha !? a garmin Gps progi nem jól, nem hejes működik akkor mit ajánlotok és honnan lehet hozzájutni?
Bevallom Garminból sok félét feltelepítettem de... egy idő után valahol mindegyik begagyizik.
A túrázós térképe számomra rémálom. Jó lenne talán bszerezni hozzá egy olyan progit amit alkalmazás bezárónak hívnak! De azt honnan is?
Köszi
Sygic 7.72.
nokia maps, ndrive, sygic, navigon..ezek vannak a garmin mellett, gps progik.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
Newyorker
2. szint
2. szint
Készüléktípus: E72
Has thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Newyorker »

mr J. írta:Sziasztok!

Az alap kijelzőn ugye megjelenő függőleges gyorsindító ikonok (keresés WLAN...) hogyan lehet eltüntetni vagy esetleg szmélyreszabni?
(A viszinteseket már rendeztem)
Köszi
vezérlőpult/módok/alk a főképernyőn
★★★★★★ fiatal CSINCSILLA eladó tenyésztőtől ★★★ elérhetőség: s.zsolt@vnet.hu ; +36-70/5-333-777 ★★★★★★
mr J.
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: mr J. »

oksa.már jó is:)thx
lammatech
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: lammatech »

ÁÁÁ kezdek ideg összeroppanást kapni, már a létrehozott email fiókokat sem tudom törölni.
Azt írja a teló: a fiók törléséhez aktív kapcsolat kell ??? mivan ha aktív a kapcsolat akkor meg azt írja: fiók törlése és nem történik semm az aktív kapcsolat pedig megszakad.
Jó volna ha tudna valaki segíteni.
pietrasko
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: pietrasko »

potter55 írta:
Newyorker írta: MÁS!
A Kiegészített GPS-ért fizetni kell?
Igen, nézd meg a T honlapján hogy mennyibe kerül az internet.
Lehet, hogy hülyeséget írok, de szerintem nem kell fizetni a Kiegészített GPS-ért, viszont a Hálozatalapúért már kell.
Nekem eddig be volt kapcsolva a Kieg. GPS(A-GPS) és nem keletkezett 1kB adatforgalmam se, pár hete bekapcsoltam a Hálózatalapút ami induláskor 30-70kB adatorgalmat generál( nem minden induláskor attol függ mennyire vagyok közel az előző poziciohoz és, hogy a holdak hogy vannak(sztem azt tölti le), szerintem nem számít de én is T-s vagyok.).

Ha nem így van valaki javítson ki!
Newyorker
2. szint
2. szint
Készüléktípus: E72
Has thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Newyorker »

A kieg gps-nél szerintem másképp keletkezik a fizetnivalód, de én sem tudom hogyan. A Trémobil oldalán sem találtam semmi infót erről, így igazán nem tudom, h hogyan is van ez, de a számlánkon megtudjuk úgyis :) Én kb 1,5 hete vettem a készüléket és folyamatosan be volt kapcsolva, sokat naviztam is, teszteltem stb, azt kaptam az infót, h ezért fizetni kell. Gyors kikapcs, majd számlaegyenleg lekérdez, de semmi kiemelkedő összeget nem kaptam, szval átlagos volt, így nem tudom, ha kell is fizetni mennyi lehet, de nagyon minimális az tuti. Nekem nincs előfizetve netcsomag!
★★★★★★ fiatal CSINCSILLA eladó tenyésztőtől ★★★ elérhetőség: s.zsolt@vnet.hu ; +36-70/5-333-777 ★★★★★★
mcfrann
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E52

Hozzászólás Szerző: mcfrann »

lammatech írta:ÁÁÁ kezdek ideg összeroppanást kapni, már a létrehozott email fiókokat sem tudom törölni.
Azt írja a teló: a fiók törléséhez aktív kapcsolat kell ??? mivan ha aktív a kapcsolat akkor meg azt írja: fiók törlése és nem történik semm az aktív kapcsolat pedig megszakad.
Jó volna ha tudna valaki segíteni.
Zavar, ha megvan a fiók? Nem kell tölteni az emailket. Beállítod, hogy a szinkronizálás ideje legyen manuális, és akkor nem kattintasz rá soha, és akkor nem fog történni semmi, csak az üzeneteknél lesz egy ikonod. :)
aszilagyi1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8-00
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: aszilagyi1 »

Van már valamilyen hack a telóhoz? :cry: Szoftver:E52-1 022.009
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”