Nokia E71

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
ZoZ
1. szint
1. szint
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E71

Hozzászólás Szerző: ZoZ »

otti04 írta::)
azon van, mégis villog. ezt írtam, és utána olvastam el annak az opciónaka súgóját ami azt írta, ezzel a nem fogadott hivások, sms érkezés...stb villogási idejét tudjuk állítani.
az én értelmezésem szerint ez nem függ össze az alaphelyzetben való villogással.
bár a fene tudja, ha nálad ez működik, lehet h az én telóm rossz.
ezért is írtam, h megköszönném, ha más is megnézné, h nála mi a helyzet.
Valóban nem függ össze a két dolog és dantes írta jól, hogy kikapcsolható a "lélegzés" és nem egy fix tulajdonsága a telefonnak.
Eszközök > üzemmód > (kiválasztod azt amelyikben nem szeretnéd, hogy villogjon) > opciók > testreszabás > adatátvitel-jelző fény > ki
Majd aktiválod az üzemmódot. Ebben az esetben nem fog pulzálni. A kijelző nem teljesen sötétedik majd el egy idő után, hanem órát+dátumot+üzemmódot+lezárás ikont mutat, mint pl. az E51 esetében volt. Ha egyik üzemmódban sem szeretnéd a villogást, akkor értelemszerűen mindegyikben elvégzed a beállítást. Ettől függetlenül sms vagy nem fogadott hívás esetén jelezni fog, ha az be van állítva.
gerisgeris1970
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Huawei P9 Lite
Nem: Férfi
Has thanked: 298 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: gerisgeris1970 »

ZoZ írta:
otti04 írta::)
azon van, mégis villog. ezt írtam, és utána olvastam el annak az opciónaka súgóját ami azt írta, ezzel a nem fogadott hivások, sms érkezés...stb villogási idejét tudjuk állítani.
az én értelmezésem szerint ez nem függ össze az alaphelyzetben való villogással.
bár a fene tudja, ha nálad ez működik, lehet h az én telóm rossz.
ezért is írtam, h megköszönném, ha más is megnézné, h nála mi a helyzet.
Valóban nem függ össze a két dolog és dantes írta jól, hogy kikapcsolható a "lélegzés" és nem egy fix tulajdonsága a telefonnak.
Eszközök > üzemmód > (kiválasztod azt amelyikben nem szeretnéd, hogy villogjon) > opciók > testreszabás > adatátvitel-jelző fény > ki
Majd aktiválod az üzemmódot. Ebben az esetben nem fog pulzálni. A kijelző nem teljesen sötétedik majd el egy idő után, hanem órát+dátumot+üzemmódot+lezárás ikont mutat, mint pl. az E51 esetében volt. Ha egyik üzemmódban sem szeretnéd a villogást, akkor értelemszerűen mindegyikben elvégzed a beállítást. Ettől függetlenül sms vagy nem fogadott hívás esetén jelezni fog, ha az be van állítva.
Szerintem is ez lesz a jó megoldás mivel nálam is csak akkor villog ha üzenet érkezik vagy nem fogadott hívásom volt és ezekre figyelmeztet.
LG G3-16 Gb
V 20p-EUR-XX
+root
negroli
Újonc
Újonc
Készüléktípus: NOKIA C7
Has thanked: 1 time
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: negroli »

Sziasztok:) Előszór is mindenkinek Boldog karácsonyt szeretnék kívánni. Másodszor szeretnék hozzátok fordulni avval, hogy Karácsonyra kaptam egy Nokia E71-es angol nyelvű telefont. A Kérdés, hogy lehet a GPS-t használni rajta? Az csak a internet kapcsolattal működik? :wacko: Légyszíves segítsetek ebben, még új nekem nagyon. :Notworty: Előre is köszönöm.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

negroli írta:Sziasztok:) Előszór is mindenkinek Boldog karácsonyt szeretnék kívánni. Másodszor szeretnék hozzátok fordulni avval, hogy Karácsonyra kaptam egy Nokia E71-es angol nyelvű telefont. A Kérdés, hogy lehet a GPS-t használni rajta? Az csak a internet kapcsolattal működik? :wacko: Légyszíves segítsetek ebben, még új nekem nagyon. :Notworty: Előre is köszönöm.
Nem kell hozzá internet, megy anélkül is. Csak akkor a beállításoknál a beépített GPS legyen csak bepipálva.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
negroli
Újonc
Újonc

Értem, nagyon köszönöm :) megpróbálom :) Csak még azt, hogy ez nem használ folyamatos internet használatot :S Mert akkor fízethetek annyit a hajam égnek áll :DD Vagy mi!? Ja, és a telefont lehet valahogy magyarosítani?
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
Has thanked: 68 times
Been thanked: 135 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Salmi »

negroli írta:Ja, és a telefont lehet valahogy magyarosítani?
Szia. Neked is boldog karácsonyt! Át kell írd a telefon product code-ját, majd frissíteni a telefon szoftverét. Nézd meg ezt a topikot: viewtopic.php?f=64&t=26
negroli
Újonc
Újonc

Köszönöm, megnézem :) A GPS-t nem sikerült még elindítanom :( Nem tudom, hogyan. Ez nem használ folyamatos internet használatot? :S
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
Has thanked: 68 times
Been thanked: 135 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Salmi »

A Térképek alkalmazással próbáld. Sajnos minimális adatforgalmad lesz vele. Vagy tedd fel a Garmin-t, ennek van külön topikja is, ott olvashatsz róla.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Salmi írta:A Térképek alkalmazással próbáld. Sajnos minimális adatforgalmad lesz vele. Vagy tedd fel a Garmin-t, ennek van külön topikja is, ott olvashatsz róla.
Egyik navi se jár adatforgalommal ;)
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

negroli írta:Köszönöm, megnézem :) A GPS-t nem sikerült még elindítanom :( Nem tudom, hogyan. Ez nem használ folyamatos internet használatot? :S
az első elindításkor megkérdezi használhatja e a hálózatot és ha a nemre kattintasz akkor nem fogja.
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”