Garmin Mobile XT

GPS-ekkel kapcsolatos témák
chapike7
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n95 8gb
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Garmin Mobile XT S60v3

Hozzászólás Szerző: chapike7 »

wahhh...nemigaz..jó a gps csak sztem a térkép nem jó..mikor belépek akkor a városnevekhez csak annyit ad be pl: "Sz , J, S" ilyeneket..nemtudjátok mi a baj? vagy esetleg 1 letöltési linket amivel kitudnám javitani? válaszotokat előre is köszönöm.

Mért érzem azt, hogy pont erre nem lessz válasz..:( pedig még ma estére kéne a gps és már csak ennyi választ el tőle..:(
mj620
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 6210

Hozzászólás Szerző: mj620 »

Sziasztok
Próbáltam poiloaderrel át rakni poikat a telefonomra és a program szerint sikerült de a poi mappában nincs benne , meg nem is találtam a garminban sem!
Miért van ez?
Nincs valami konvertáló progi ami csv-ből vagy gpx ből gpi-t csinál?És akkor simán be raknám a poi mappába őket
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

mj620 írta:Sziasztok
Próbáltam poiloaderrel át rakni poikat a telefonomra és a program szerint sikerült de a poi mappában nincs benne , meg nem is találtam a garminban sem!
Miért van ez?
Nincs valami konvertáló progi ami csv-ből vagy gpx ből gpi-t csinál?És akkor simán be raknám a poi mappába őket
Dehogynem, leírásban le van írva hogyan kell ;)
Muszti001
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 6220c-1

Hozzászólás Szerző: Muszti001 »

papzi írta:
Muszti001 írta:Üdv!

Sikerült feltennem sokadik próbálkozás után az 5.00.50-es verziót a 6220c telefonomra és a kérdésem az, hogy valakinek szokta még azt a jelenséget produkálni, hogy magától megkérdezi, nagyjából ezt: a rendszer észlelte, hogy telepítve lett a Garmin XT alkalmazát, kívánom elindítani? Most már vagy hatodik alkalommal jött elő és kezd kicsit idegesítő lenni. A progi egyébként kiválóan működik csak elég vicces, amikor a csaj azt mondja, hogy "pordulj" a fordulj helyett :laugh:
Válaszotok várom és köszönöm, üdv: Bálint

Helyesbítenék, úgy vettem észre, akkor csinálja amikor adatkapcsolat után kihúzom a kábelt a telefonból. :angry:
Ezt azért csinálja, mert adatátvitel módban lekapcsolódik a külső meghajtókról a rendszer. Amikor újra kapcsolódik, akkor meglátja a kártya gyökerében a Garminxxx.sis fájlt és azt hiszi, telepítenie kell. Én ezt úgy oldottam meg, hogy átneveztem *. _is kiterjesztésre, de az is megoldás lehet, ha onnan a telepítés után egyszerűen kitörlöd. Akkor nem fogja többet kérdezgetni.
Köszi, megpróbálom, üdv: Bálint
Imike2007
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Imike2007 »

SteveBeard írta:
Damir írta:
Imike2007 írta:Nincs valakinek egy magyar nyelvű leírása a Garminról?
Nagyon jó lenne.
Használati útmutató? Az sajna nincs..... :roll:
:hmm2: a help egész jól használható, igaz a négyes verzióhoz készült... ha valakinek nehéz használni mobilon, vagy nem akarja leszedni ezért az egész support fájlt, annak itt van :jobbra: link
Köszi
luuzzzeer
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E65

Hozzászólás Szerző: luuzzzeer »

Hova exportalja a garmin a gpx-eket?
Amit felvettem aktiv utvonalat, honnan tudom kimasolni a gepemre? :confused3:

Udv.
increduluszoltan
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Iphone 4 S 16 GB
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: increduluszoltan »

Sziasztok!
Nagy nehezen felkínlódtam a Garmint a Nokia E66-ra...de a térképekkel bajban vagyok..amit elmentettem a régi telefonomról térképeket,arra azt írja ki,hogy vegyem meg... :taps2: ,honnan tudok Mo térképet letölteni,ami részletes,használható,és még egy ilyen szerencse csomag is egyszerűen fel tudja tenni,mint én?
De bárhogy állítom be a vevőjét,valamennyi adatforgalmat mindig generál a Voda fele!
Mit kell kitörölnöm,hogy ne merítse le az akkut?
ne haragudjatok az értetlenségemért,ez van!BOCS! :bye1:
Mercedes-Benz C-Class (W204) C200 Kompresszor elegance 2009 184LE
+36-70-312-2233
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

increduluszoltan írta:Sziasztok!
Nagy nehezen felkínlódtam a Garmint a Nokia E66-ra...de a térképekkel bajban vagyok..amit elmentettem a régi telefonomról térképeket,arra azt írja ki,hogy vegyem meg... :taps2: ,honnan tudok Mo térképet letölteni,ami részletes,használható,és még egy ilyen szerencse csomag is egyszerűen fel tudja tenni,mint én?
De bárhogy állítom be a vevőjét,valamennyi adatforgalmat mindig generál a Voda fele!
1, Garmin térképek első oldalán találod az 5.3 térképet.
2, A telefon menüben csak a beépített gps legyen engedélyezve.
3, Alul megtaláld a leírást, mert még lesz kérdésed, és abban a válasz le van írva. :D
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
BlackOps
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
Has thanked: 3 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: BlackOps »

increduluszoltan írta:Sziasztok!
Garmin térképek topik első oldal. Keress feloldott bemásolós verzát, az Neked is jó.
A GPS-nél ki kell kapcsolni mindent, csak a beépített legyen kipipálva, a garmin online is legyen letiltva,az akkura vonatkozó a segédlet GYIK-jában, megvan.
Galaxy S6 Duos SM-G920FD :cool3:
G920FXXU3COI9
PHOENIX SEGÉDLET ver.:2.0
increduluszoltan
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Iphone 4 S 16 GB

Hozzászólás Szerző: increduluszoltan »

Ha nem kapcsolom be a kiegészített GPS-t,akkor nem sok minden történik..csak együttesen a beépített GPS-szel!
Garmin online hol kapcsolható ki?
Mercedes-Benz C-Class (W204) C200 Kompresszor elegance 2009 184LE
+36-70-312-2233
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”