7-8 ezer sms??? úristen
azért azt ne gondold hogy azok pár kb-ot foglalnak. amugy mit értesz azon hogy xplore nem látja? hackelt a teló? ha igen akkor szépen végigmész a c: -n lévő könyvtárakon, mindegyiken nyomsz egy menu-fájl-adatok -at és előbb aztán ha megvan melyikbe van ez a 70-80MB cucc akkro lenyitod azt a könyvtárat és végigmész az abban lévő mappákon. türelemjáték, de előbb utóbb meglesz a bűnös (tartok tőle hogy a private mappa alatt lesz az az egyik, amelyikben az sms-eid vannak) és mivel a full c: -t nem lehet pc-ről nézni így maradnak a symbis fájlkezelők.[/quote]
Szia! Hát ez a gondom pont! ezeket végigcsináltam, a telcsit vadi újan vettem Tré Mobilos,nem hackelt, gyári!
végigmentem a c-n (Xplore-el)ahogy mondtad, egyiken se találom azt a most 75 Mb.egyéb fájlt. Nem emlékszem hogy újonan mennyi volt a szabad hely de legalább 40 Mb. nak kellene lenni nem?
És a telefon szerint 7-8 ezer sms 4,1 Mb.-t!az nem sok sz.tem.
Esetleg egy jobb fájkezelő? Az explore ami nekem van az a 1.53 verzió demó(ez a visszaszámolós 3-2-1-ok), és pl. priváte mappa tök üres(O kb.szerinte) és nem találom azt a 75 megát sehol. a rejtett fájlok be vannak kapcsolva.És minden mappán végigmentem a c:-n és sehol sem mutatja ezt az adatmennyiséget.Azt kiirja, hogy a c:-n 82Mb-ból 1,8 Mb a szabad hely.
üdv.