Samsung i8510 (innov8)

Samsung márkájú készülékek témái
keyzer_soze
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung i8510
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Samsung i8510 (innov8)

Hozzászólás Szerző: keyzer_soze »

hunhool írta:
keyzer_soze írta:Sziasztok!

A lényeg - amiért írtam - hogy vettem a telóhoz egy invisible shield-et. Gondoltam írok róla egy leírást, hátha valakit érdekel.
Szóval a leírás biztos elkészül, ha már költöttem a cuccra :D a kérdés az, hogy fényképeket készítsek-e hozzá. Nem akarom fölöslegesen képekkel terhelni az oldalt, azért kérdezem.
Nekem is volt kb 1 hetig,aztan leszedtem rola,mert szerintem 1 kalap :censored: rt sem er
Még nincs fent egy hete hunhool. Majd azután megmondom. Nekem van pozitív és negatív véleményem is róla, gondoltam másokat is érdekel a "kalap szart sem ér"-nél bővebben kifejtve. :whaaa:
hunhool
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Google Nexus5 32gb black
Has thanked: 27 times
Been thanked: 38 times

Hozzászólás Szerző: hunhool »

migabi24 írta:
stukker írta:Gabi!
Mi van az új szoftal, amit felraktál? Én még óckodom egy kicsit....... Van-e értelme ráugrani. mert amit elsőre írtál, az meggyőzött a várakozásról. Köszi a választ.
Szerintem még jobban merül mint előtte, megjelentek olyan Processek amik eddig nem voltak, nem ajánlom a frissítést, egyedüli pozitívum a Real Player nem akad a nagyobb filmekkel ;)
Gabi,ha nem tetszik az uj szoft,vissza lehet rakni a regit,ha erdekel irj privit :mrgreen:
Google Nexus5 32gb Black
hunhool
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Google Nexus5 32gb black

Hozzászólás Szerző: hunhool »

keyzer_soze írta:
hunhool írta:

A lényeg - amiért írtam - hogy vettem a telóhoz egy invisible shield-et. Gondoltam írok róla egy leírást, hátha valakit érdekel.
Szóval a leírás biztos elkészül, ha már költöttem a cuccra :D a kérdés az, hogy fényképeket készítsek-e hozzá. Nem akarom fölöslegesen képekkel terhelni az oldalt, azért kérdezem.
Nekem is volt kb 1 hetig,aztan leszedtem rola,mert szerintem 1 kalap :censored: rt sem er
Még nincs fent egy hete hunhool. Majd azután megmondom. Nekem van pozitív és negatív véleményem is róla, gondoltam másokat is érdekel a "kalap szart sem ér"-nél bővebben kifejtve. :whaaa:
Hat nekem az volt a gondomvele hogy:
1.; nem fedte be 100%-ig a kijelzot es az ele menten vegig gyujtotte a port,szoszoket.Minden egyes tisztitasnal ott maradtak az apro szosz darabok a szelenel,ugy nezett ki a vegen a telom,mintha szakallas lenne :lol: :mrgreen:
A vege az lett hogy elolrol,oldlarol leszedtem,egyedul az akksifedelen hagytram meg,de mar ott sem lesz sokaig.
Irtam egy fasza negativ kritikat a gyartonak,azt csumi
Google Nexus5 32gb Black
mesa82
1. szint
1. szint
Készüléktípus: S8500 Wave+I8510i Innov8
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: mesa82 »

Mostanában a munka miatt ritkán tudok erre járni sajnos :sir2:

Néha el tudom olvasgatni mi történik, de le vagyok maradva nagyon. Tök jó hogy egyre többen vagyunk, a telefon meg egyre jobb. Még sosem kerestem a mobilomon, de ahhoz képest ahogy vettem, most egy 20-assal több. :lol: Majd ezt veszek bankbetét helyett legközelebb. :lol:

Nem kell itt terhelni a válaszokkal a fórumot, írjon privátban, akit képekkel érdekel, ha összejön mondjuk 5 pozitív visszajelzés akkor azzal lesz.

Szép napot.
Üdv!
Nekem volt a régi telómon,aránylag meg voltam vele elégedve,tehát engem nagyon is érdekelne,hogy hogyan mutat rajta a fólia,és mi a tapasztalatod! ;)
baboka87
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: baboka87 »

Az én szerelmemen is van fólia. E-bayről rendeltem okosan full body protector fólia szettet 21$-ért. Szépen elkezdtem a telefon hátuljára felragasztani, még az tűrhető is lett. A kamera körül szép buborékos maradt. De a legfontosabb a kijelző... Nah az lett a legszebb, az én telefonomnak is lett szakálla, a fólia minden szöszt összeszedett amit csak lehetett és úgy került a telefonra. 1 napig volt a kijelzőn. A hátulján még most is ott díszeleg. Csak nem tudom minek rendeltem, mert szép fekete szifon tokba hordom, inkább rendeltem volna normális tokot. Ami viszont bosszant, hogy amikor zenét szeretnék hallgatni akkor ki kell venni a tokból, mert samuék okosak voltak és az oldalára került a szépségnek a 3,5 jack... A tokot megbontani oldalt nem tudom, mert akkor végig foszlik az egész varrás...
sutyi
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia E51 PCode 0554359 Black
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: sutyi »

mesa82 írta:...a kérdés az, hogy fényképeket készítsek-e hozzá....
Nem akarok beleszólni,de ha ide töltöd fel a képeket:
http://www.imagebanana.com/
és itt a feltöltés után a jelzett helyen lévő linket másolod be ide,
Kép
akkor ilyen kis képet helyezel itt el,
amire ha az érdeklődő rákatt,akkor láthatja nagyban,és nem foglal több helyet egy átlagos hsz-nél.
Kép
gumizsuzsi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: samsung i8510

Hozzászólás Szerző: gumizsuzsi »

sziasztok samu inno fanok!

ma vehettem át az új innomat! pazar... :-D sajnos én még kezdő vagyok ezekben a hack és garminos dolgokban... ezért kérnék tőletek kis segítséget! (gyorsan tanulok)

először is... hogy lehet hekkelni a telót, és mivel, hogyan?
másodszor pedig szeretnék megismerni 1 pár jó progit amit a hack után érdemes felrakni a telóra!
harmadszor meg szeretnék 1 jó kinézetű, praktikus tartót, tokot venni hozzá!

linkeket illetve tippeket várok a tapasztalt rutinos öregektől!

ELŐRE IS KÖSZÖNÖM AZ ÖNZETLEN SEGÍTSÉGET EMBEREK!!!

az én telcsim még csak az aksi formázás alatti fázisban van!
migabi24
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC ONE
Nem: Férfi
Has thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: migabi24 »

hunhool írta:
migabi24 írta:
stukker írta:Gabi!
Mi van az új szoftal, amit felraktál? Én még óckodom egy kicsit....... Van-e értelme ráugrani. mert amit elsőre írtál, az meggyőzött a várakozásról. Köszi a választ.
Szerintem még jobban merül mint előtte, megjelentek olyan Processek amik eddig nem voltak, nem ajánlom a frissítést, egyedüli pozitívum a Real Player nem akad a nagyobb filmekkel ;)
Gabi,ha nem tetszik az uj szoft,vissza lehet rakni a regit,ha erdekel irj privit :mrgreen:
Gondolkoztam már rajta, bár a plusz processek eltüntek, de mióta fent va az új szoft nem sikerült 2 napos üzemidőt produkálni :hmm2:
Múlt:6600,7610,SE-S700,6230i,6630,SE-W810i,6680,N73,SE-P990,6120c,E50,N95-8Gb,N82,E66,N78,N79,i8510 8Gb,iPhone 3G 16GB,iPhone 3G-S 16Gb,i8910HD 16Gg,Wawe,Galaxy S 8Gb,I8910 HD, Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4
gmaci
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia808
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: gmaci »

:smartass: ja tényleg, ki milyen módszert tud ajánlani, hogy az akksi elérje a max. teljesítményt :?3: :thanx:
stukker
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G4 D815
Nem: Férfi
Been thanked: 13 times

Hozzászólás Szerző: stukker »

gumizsuzsi írta:sziasztok samu inno fanok!

ma vehettem át az új innomat! pazar... :-D sajnos én még kezdő vagyok ezekben a hack és garminos dolgokban... ezért kérnék tőletek kis segítséget! (gyorsan tanulok)

először is... hogy lehet hekkelni a telót, és mivel, hogyan?
másodszor pedig szeretnék megismerni 1 pár jó progit amit a hack után érdemes felrakni a telóra!
harmadszor meg szeretnék 1 jó kinézetű, praktikus tartót, tokot venni hozzá!

linkeket illetve tippeket várok a tapasztalt rutinos öregektől!

ELŐRE IS KÖSZÖNÖM AZ ÖNZETLEN SEGÍTSÉGET EMBEREK!!!

az én telcsim még csak az aksi formázás alatti fázisban van!
Szia Gumizsuzsi!
Mivel még csak formázod a telefont, ajánlanám olvasgasd a fórumot. Nagyon sok hasznos információt rejtenek ezek az oldalak. Tessék megismerni először a készüléket, nyomkodni, belakni. Nem az első dolog az hogy a végéről kezdünk. Nem piszkálni akarlak, de aki mostanában idejön, az olvasni lusta, azt mondja nem ért hozzá, és elvárná lehetőleg azonnal, teljes leírást adjunk mindenről. Amit kérdeztél az mind le van írva, legalább hússzor a topikban. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem segítünk, ha szükséges. Csak kérlek benneteket, ez nem a kívánságműsor a Petőfin. A hasznos program fogalma tágas, mert mindenkinek mást jelent. Azt neked kell tudnod mire szeretnéd használni a telefont. A letöltések között válogathatsz kedvedre. Amúgy a hacknek is van leírása, hogyan kell csinálni. Akkor kell segítséget kérni, ha elakadsz, vagy nem értesz valamit. Nem azért írtam ezt le, mert rád haragszom, egyszerűen már unalmas (itt jegyzem meg, már kezdem érteni mi verte ki a biztosítékot Migabinál) öt oldalakként leírni ugyanazt. Vegyétek a fáradságot, és tanuljatok egy kicsit, és persze segítünk. De így egy kicsit olyan ez a dedóban. A fórum szabályzatát ha tízből egy valaki elolvasta, már az is nagy szám lenne. Nem ritka, hogy csak egy oldallal kéne visszaolvasni. Mi, akik régebben itt vagyunk, vesszük a fáradságot, és előbb utána nézünk valaminek, mielőtt segítséget kérünk. Maradok tisztelettel: stukker
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára stukker 2009-03-24 kedd 09:16:11-kor.
LG G4 D815 (32GB)
64 gb SAMSUNG class10 mikroSD
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”