gumizsuzsi írta:sziasztok samu inno fanok!
ma vehettem át az új innomat! pazar... :-D sajnos én még kezdő vagyok ezekben a hack és garminos dolgokban... ezért kérnék tőletek kis segítséget! (gyorsan tanulok)
először is... hogy lehet hekkelni a telót, és mivel, hogyan?
másodszor pedig szeretnék megismerni 1 pár jó progit amit a hack után érdemes felrakni a telóra!
harmadszor meg szeretnék 1 jó kinézetű, praktikus tartót, tokot venni hozzá!
linkeket illetve tippeket várok a tapasztalt rutinos öregektől!
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM AZ ÖNZETLEN SEGÍTSÉGET EMBEREK!!!
az én telcsim még csak az aksi formázás alatti fázisban van!
Szia Gumizsuzsi!
Mivel még csak formázod a telefont, ajánlanám olvasgasd a fórumot. Nagyon sok hasznos információt rejtenek ezek az oldalak. Tessék megismerni először a készüléket, nyomkodni, belakni. Nem az első dolog az hogy a végéről kezdünk. Nem piszkálni akarlak, de aki mostanában idejön, az olvasni lusta, azt mondja nem ért hozzá, és elvárná lehetőleg azonnal, teljes leírást adjunk mindenről. Amit kérdeztél az mind le van írva, legalább hússzor a topikban. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem segítünk, ha szükséges. Csak kérlek benneteket, ez nem a kívánságműsor a Petőfin. A hasznos program fogalma tágas, mert mindenkinek mást jelent. Azt neked kell tudnod mire szeretnéd használni a telefont. A letöltések között válogathatsz kedvedre. Amúgy a hacknek is van leírása, hogyan kell csinálni. Akkor kell segítséget kérni, ha elakadsz, vagy nem értesz valamit. Nem azért írtam ezt le, mert rád haragszom, egyszerűen már unalmas (itt jegyzem meg, már kezdem érteni mi verte ki a biztosítékot Migabinál) öt oldalakként leírni ugyanazt. Vegyétek a fáradságot, és tanuljatok egy kicsit, és persze segítünk. De így egy kicsit olyan ez a dedóban. A fórum szabályzatát ha tízből egy valaki elolvasta, már az is nagy szám lenne. Nem ritka, hogy csak egy oldallal kéne visszaolvasni. Mi, akik régebben itt vagyunk, vesszük a fáradságot, és előbb utána nézünk valaminek, mielőtt segítséget kérünk. Maradok tisztelettel: stukker