HTC HD2 - WP7, Android oprendszerrel (up. 2011-07-29 pén.)

HTC márkájú készülékek témái
tejeskifly
1. szint
1. szint
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: HTC HD2 - WP7 oprendszerrel

Hozzászólás Szerző: tejeskifly »

Jó hogy rátaláltam a témára :)

Nemsoká jön meg a HD2-m, azon gondolkodtam, hogy andriod vagy wp7 legyen rajta :) (szerintem egy darabig még android lesz, majd ha jobb lesz wp7 akk jöhet az is...)

Én touch pro 2-ről váltok (eladó ha érdekel valakit :))
nememlékszem-> ericsson r600i-> se k700i-> se v630i-> Nokia N95-> HTC Touch Pro 2-> HTC HD2
NBK

Hozzászólás Szerző: NBK »

Live szolgáltatások aktiválásának leírása az első hsz-ben. Sok sikert!
NBK

Magyar ünnepnapok és névnapok kiírása a főképernyőre wp7 alatt az első hsz-ben. Sok sikert.
NBK

Re: HTC HD2 - WP7, Android oprendszerrel

Frissítés az első hsz-be, gingerbread 2.3.3 romok + videó
wonthy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S7 edge
Has thanked: 29 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: wonthy »

Sziasztok!
Segitsegre lenne szuksegem!Vettem egy ilyen telot,amire mar az elozo tulaj ra telepitette 2.2 androidot,nade nem tudom torolni sehogy sem az o beallitasait!Tehat,sem a marketre sem a facebookra nem tudok az en falhasznalonevemmel bejelentkezni.A factory data reset nem segit,sem a windowsos HR :sad: Most akkor eloszor vissza kell tennem a win 6.5?????? :hmm2:
Kozben mar megoldottam,de keresnek valami jo magyar androidos romot!Tudnatok valamit ajanlani???
NBK

wonthy írta:Sziasztok!
Segitsegre lenne szuksegem!Vettem egy ilyen telot,amire mar az elozo tulaj ra telepitette 2.2 androidot,nade nem tudom torolni sehogy sem az o beallitasait!Tehat,sem a marketre sem a facebookra nem tudok az en falhasznalonevemmel bejelentkezni.A factory data reset nem segit,sem a windowsos HR :sad: Most akkor eloszor vissza kell tennem a win 6.5?????? :hmm2:
Kozben mar megoldottam,de keresnek valami jo magyar androidos romot!Tudnatok valamit ajanlani???
Innen választhatsz, én ezt használom, szerintem jó rom.
LETÖLTÉS
wonthy
2. szint
2. szint

NBK írta:
wonthy írta:Sziasztok!
Innen választhatsz, én ezt használom, szerintem jó rom.
LETÖLTÉS
Koszi kiprobalom
wonthy
2. szint
2. szint

Szegitsegeteket kernem! Clockworkmod Recovery -ben probalok zip file-ban romot felrakni,de az istenert sem akar elindulni :oops: Fel megy a rom szepen,csak nem indul el!Elo jon a MAGLRD be is olvassa a romot,de a HTC feliratnal megall!Mar majd 2 orat is vartam es semmi :duhos2: Mit rontok el kerlek segitsetek :sad:
NBK

wonthy írta:Szegitsegeteket kernem! Clockworkmod Recovery -ben probalok zip file-ban romot felrakni,de az istenert sem akar elindulni :oops: Fel megy a rom szepen,csak nem indul el!Elo jon a MAGLRD be is olvassa a romot,de a HTC feliratnal megall!Mar majd 2 orat is vartam es semmi :duhos2: Mit rontok el kerlek segitsetek :sad:
Délután ha hazaérek leírok mindent.... mert most nincsenek nálam a cuccok amik kellhetnek neked.
wonthy
2. szint
2. szint

NBK írta:
wonthy írta:Szegitsegeteket kernem! Clockworkmod Recovery -ben probalok zip file-ban romot felrakni,de az istenert sem akar elindulni :oops: Fel megy a rom szepen,csak nem indul el!Elo jon a MAGLRD be is olvassa a romot,de a HTC feliratnal megall!Mar majd 2 orat is vartam es semmi :duhos2: Mit rontok el kerlek segitsetek :sad:
Délután ha hazaérek leírok mindent.... mert most nincsenek nálam a cuccok amik kellhetnek neked.
Mar elore is koszonom a segitseged
Válasz küldése

Vissza: “HTC”