Nemsoká jön meg a HD2-m, azon gondolkodtam, hogy andriod vagy wp7 legyen rajta

Én touch pro 2-ről váltok (eladó ha érdekel valakit

Innen választhatsz, én ezt használom, szerintem jó rom.wonthy írta:Sziasztok!
Segitsegre lenne szuksegem!Vettem egy ilyen telot,amire mar az elozo tulaj ra telepitette 2.2 androidot,nade nem tudom torolni sehogy sem az o beallitasait!Tehat,sem a marketre sem a facebookra nem tudok az en falhasznalonevemmel bejelentkezni.A factory data reset nem segit,sem a windowsos HRMost akkor eloszor vissza kell tennem a win 6.5??????
Kozben mar megoldottam,de keresnek valami jo magyar androidos romot!Tudnatok valamit ajanlani???
Koszi kiprobalomNBK írta:Innen választhatsz, én ezt használom, szerintem jó rom.wonthy írta:Sziasztok!
Segitsegre lenne szuksegem!Vettem egy ilyen telot,amire mar az elozo tulaj ra telepitette 2.2 androidot,nade nem tudom torolni sehogy sem az o beallitasait!Tehat,sem a marketre sem a facebookra nem tudok az en falhasznalonevemmel bejelentkezni.A factory data reset nem segit,sem a windowsos HRMost akkor eloszor vissza kell tennem a win 6.5??????
Kozben mar megoldottam,de keresnek valami jo magyar androidos romot!Tudnatok valamit ajanlani???
LETÖLTÉS
Délután ha hazaérek leírok mindent.... mert most nincsenek nálam a cuccok amik kellhetnek neked.wonthy írta:Szegitsegeteket kernem! Clockworkmod Recovery -ben probalok zip file-ban romot felrakni,de az istenert sem akar elindulniFel megy a rom szepen,csak nem indul el!Elo jon a MAGLRD be is olvassa a romot,de a HTC feliratnal megall!Mar majd 2 orat is vartam es semmi
Mit rontok el kerlek segitsetek
Mar elore is koszonom a segitsegedNBK írta:Délután ha hazaérek leírok mindent.... mert most nincsenek nálam a cuccok amik kellhetnek neked.wonthy írta:Szegitsegeteket kernem! Clockworkmod Recovery -ben probalok zip file-ban romot felrakni,de az istenert sem akar elindulniFel megy a rom szepen,csak nem indul el!Elo jon a MAGLRD be is olvassa a romot,de a HTC feliratnal megall!Mar majd 2 orat is vartam es semmi
Mit rontok el kerlek segitsetek