Samsung Omnia II (i8000)
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Omnia II I8000
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Samsung Omnia II (i8000)
Méretek: 56.9 x 112 x 12.5 mm
Tömeg: 132 gramm (akkumulátorral)
Operációs rendszer: Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional, majd 6.5-re frissíthető!
Processzor: 800MHZ-es Samsung S3C6410
Memória: 256/512/8Ggb
Kijelző: 3,7 hüvelyk átmérőjű, WVGA 800x480 felbontású
Hálózatok: GSM850, GSM900, GSM1800, GSM1900, UMTS850, UMTS1900, UMTS2100
Kapcsolatok: CSD, GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA
Bővíthetőség: microSD, microSDHC, TransFlash, SDIO
Fényképező: CMOS érzékelő, 2592 × 1944 (5,3 MP)
Bluetooth: Bluetooth 2.0
WLAN: 802.11b, 802.11g (54Mbit/s)
Beépített GPS: NMEA 0183
Másodlagos kamera: CMOS érzékelő, 640x480 pixel
Egyéb: GPRS Class 10, hangvezérlés, FM rádió, TV kimenet,
Tarozékok:Dobozos kivitel, Készülék +akkumulátor, ceruza (stylus), USB kábel, 220 voltos hálózati töltő, headset (mikrofonos fülhallgató).
Telep: Lítium-ion , cserélhető, 1440 mAh
szerk:moco
hy all!
most vettem ezt a telót, de nem sok mindent tudok róla mármint ami a telepítéseket, (IGO, és más softok) és beállításokat illeti! ehhez kérnék kis segítséget hogy mit hogyan érdemes állítgatni a telcsin! nem nagyon vágom a PC suit kezelőt sem, nokián még tök egyszerű volt de itt a samus kezelő már nem is annyira áttekinthető! van 1 régi 512-es SD karim amit az igo-nak szánnék, de most hogy kicsit tájékozódtam nem is biztos hogy elég lenne rá főleg ha full europát rápakolom! kb 2 Gb lenne! kicsit idegen nekem nokia után ez a tapicskolós teló, de eddig semmi gond vele! az én hibám hogy még nem tudom azt hogyan lehetne 1 normális IGO 8-at felrakni rá! más szofvereket, filmeket (dvix), zenéket is szívesen kipróbálnék de nincs ehhez tapasztalatom...
win mobile 6.1 -es magyar nyelvű.
8Gb-s.
cerka, adat kábel, cd, töltő, 1db tok, füles,
110.000 be fájt
pazarúl vetíti a samus reklám filmeket, nagyon szép hangja van fülessel, nem recseg nem ropog, bár a hátlapot nehéz leszedni (le kell feszíteni nem csúszkás), a tapicskálást hamar meg lehet szokni, logikus menüje van, filmet és a képet szépet készít, bár láttam már jobb telót is ez ügyben! gyűjti a tapi nyomokat, könnyű nem annyira nehéz mint ahogy vártam, 3,5 jack dugó és a szabványos micro usb jó ötletnek bizonyult!
előre is köszi
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bosco 2009-11-10 kedd 20:18:22-kor.
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Re: SAMSUNG omnia II (i8000)
NBK szaktárs van benne a winmobil dolgokban. Esetleg írjál neki egy privátot.bosco írta:hy all!
most vettem ezt a telót, de nem sok mindent tudok róla mármint ami a telepítéseket, (IGO, és más softok) és beállításokat illeti! ehhez kérnék kis segítséget hogy mit hogyan érdemes állítgatni a telcsin! nem nagyon vágom a PC suit kezelőt sem, nokián még tök egyszerű volt de itt a samus kezelő már nem is annyira áttekinthető! van 1 régi 512-es SD karim amit az igo-nak szánnék, de most hogy kicsit tájékozódtam nem is biztos hogy elég lenne rá főleg ha full europát rápakolom! kb 2 Gb lenne! kicsit idegen nekem nokia után ez a tapicskolós teló, de eddig semmi gond vele! az én hibám hogy még nem tudom azt hogyan lehetne 1 normális IGO 8-at felrakni rá!
előre is köszi
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
- dilajoska
- 2. szint
- Készüléktípus: Leeco Le Max 2 X829
- Nem: Férfi
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 11 times
szerintem ide regisztrálj be mert itt nagyon sok hasznos dolog van.én ugyanígy voltam de pár nap alatt belejöttem.
http://pdafanclub.com/forum/index.php?board=117.0
sőt itt van ezzel a pda-val foglakozó külön fórum
telepítéshez meg annyit hogy rakd fel a gépedre a microsoft activesync-et.exe formátumú fájlokat azzal tudsz telepíteni.egyszerűen ha exe-s programot töltessz le akkor csak kattincs a programra és kövesd az utasításokat.ha olyan exe-s programot töltesz le amire rákattintasz és hiba üzenetet ír ki a gépeden akkor azt csak eygszerűen rá kell másolni a pda-ra és ott futtani.vannak cab formárumú programok is amit csak egyszerűen rámásol a pda-dra és onnan tudod telepíteni.szerencsére ebből van a legtöbb!!!
http://pdafanclub.com/forum/index.php?board=117.0
sőt itt van ezzel a pda-val foglakozó külön fórum
telepítéshez meg annyit hogy rakd fel a gépedre a microsoft activesync-et.exe formátumú fájlokat azzal tudsz telepíteni.egyszerűen ha exe-s programot töltessz le akkor csak kattincs a programra és kövesd az utasításokat.ha olyan exe-s programot töltesz le amire rákattintasz és hiba üzenetet ír ki a gépeden akkor azt csak eygszerűen rá kell másolni a pda-ra és ott futtani.vannak cab formárumú programok is amit csak egyszerűen rámásol a pda-dra és onnan tudod telepíteni.szerencsére ebből van a legtöbb!!!
- dilajoska
- 2. szint
- Készüléktípus: Leeco Le Max 2 X829
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 11 times
amúgy nagyon jól döntöttél hogy ezt választottad.én az elődjét használom de teljesen megvagyok vele elégedve.
-
- Újonc
sziasztok!
nos sikerült összehaverkodni a samus pc suittal! így már a zenéket, filmeket áttudom küldeni a telómra! de van 1 érdekes hiba amit az új memó kártya csinál! vettem ma egy 8gb-s micro SD karit és 1 külső kártyaolvasót hogy majd az IGO 8-at feldobom rá! de a memoria kártyát nem ismeri fel az XP-m (lefagy, sokat gondolkodik az op rendszer), pedig a drivert is felraktam a vasamra! ellenben a régi 512mb-os karimat felismeri és kezeli is a PC-m! a telefonom (samu i8000) is felismeri mind2 mem kártyát! jah és ha a telóba rakom akkor telón keresztül felismeri az XP, sőt még cuccokat is tudok rárakni! (lehetséges hogy az XP nem kezel ekkora mem karit???) ez ügyben várnék tanácsot!
thx a helpet
nos sikerült összehaverkodni a samus pc suittal! így már a zenéket, filmeket áttudom küldeni a telómra! de van 1 érdekes hiba amit az új memó kártya csinál! vettem ma egy 8gb-s micro SD karit és 1 külső kártyaolvasót hogy majd az IGO 8-at feldobom rá! de a memoria kártyát nem ismeri fel az XP-m (lefagy, sokat gondolkodik az op rendszer), pedig a drivert is felraktam a vasamra! ellenben a régi 512mb-os karimat felismeri és kezeli is a PC-m! a telefonom (samu i8000) is felismeri mind2 mem kártyát! jah és ha a telóba rakom akkor telón keresztül felismeri az XP, sőt még cuccokat is tudok rárakni! (lehetséges hogy az XP nem kezel ekkora mem karit???) ez ügyben várnék tanácsot!
thx a helpet
- Andy1210
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 535 + Lumia 950XL
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 17 times
- Kapcsolat:
ezekszerint inkább a kártyaolvasód a ludas... az XP kezeli!
Nokia N900 Tudástár!
Facebook csoport: Nokia N900 HUN
Facebook csoport: Nokia N900 HUN
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
én is nagyon ez a teló felé kacsingatok..... Az E52-m szervizben, de ha jó lenne már akkor is valószínű lecserélem. Lehet váltok Samsungra tapasztalatokat írjatok sokat...
- janez
- 2. szint
- Készüléktípus: Jiayu G3
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 13 times
A 4GB-os vagy annál nagyobb memóriakártyák (pl. SDHC ) már HC szabványúak, tehát azokhoz való kártyaolvasó kell hozzájuk, mert a "régi" olvasók már nem kezelik őket. Nézd meg, hogy a tiéd milyen, támogatja e a hc-s karikat. Ha nem ez a gond, akkor passz...bosco írta:sziasztok!
thx a helpet
-
- Újonc
szia janez!
köszönöm a tippet! szerintem neked lesz igazad mivel ezeket támogatja az olvasó: CF, CF II, CF ultra II, Micro Drive, SMC, XD, T-Flash, Mini SD, SD, SD Ultra, HS-MMC, MMC, RS-MMC, MMC II, MS MC Pro Duo, MS Pro Duo, MS Duo, MS MG, MS MG Pro, MS, Pro, MS. huuuu szóval ezek közt nincs a HC kaliberű!
hy eos30d!
na akkor íme: most nézem hogy nem is WinMo 6.1-es hanem WinMo 6.5 professional fut a gépembe ami persze már magyar nyelvű! (a boltosok ezt sem tudták, mint azt sem hogy magyart is tud alapból)
pozitívum: megbirkózik az avi-val átkonvertálás nélkül is! sőőőőt, a PC suit felajánlja hogy átalakítja mp4-be a videót de akkor rosszabb, pixelesebb lesz a kép (maradjon avi-ban)! minden szögből látható a kijelzője éjjel-nappal, tegnap éjszakás melóban 8 órából 6-ot hallgattam a telón a zenéket, filmeztem, össze-vissza tapicskoltam és csak 1 egységgel csökkent a kijelzőn lévő elem! sokféleképpen lehet alakítgatni a windows mobile op. rendszerét ezt nem részletezném mert örök élet és 3 nap kéne hozzá! hang, kép frankó. PC-vel jól kommunikál! nem zajos telefonálás közben a vonal, tisztán lehet hallani mindent. sms-t is könnyű vele írni (tapizva), ez még éppen hogy elfér a zsebembe!
negatívum: tényleg gyűjti a kézlenyomatokat, a hátlaphoz majdnem hogy véső kalapács kell hogy letudjuk szedni, oldalsó hang gombok érdekesen viselkednek, (lezárom a telót zene hallgatás közben és néha ha hozzáérek a le irányhoz akkor teljesen elhalkul a telefon és nem lehet vissza kapcsolni, emelni a hangot. csak ha kiszeded a zsebedből és a tokból majd belépsz a gépbe! nem találtam még meg hogy hol tudnám azokat a gombokat beállítani) nem mindig úgy reagál a képernyő ahogy azt tapizom (lehet én vagyok a béna).
egyenlőre ennyi... de folyamatosan kínzom tehát még lesz leírás! kérdezz nyugodtam is ha valami érdekel!
köszönöm a tippet! szerintem neked lesz igazad mivel ezeket támogatja az olvasó: CF, CF II, CF ultra II, Micro Drive, SMC, XD, T-Flash, Mini SD, SD, SD Ultra, HS-MMC, MMC, RS-MMC, MMC II, MS MC Pro Duo, MS Pro Duo, MS Duo, MS MG, MS MG Pro, MS, Pro, MS. huuuu szóval ezek közt nincs a HC kaliberű!
hy eos30d!
na akkor íme: most nézem hogy nem is WinMo 6.1-es hanem WinMo 6.5 professional fut a gépembe ami persze már magyar nyelvű! (a boltosok ezt sem tudták, mint azt sem hogy magyart is tud alapból)
pozitívum: megbirkózik az avi-val átkonvertálás nélkül is! sőőőőt, a PC suit felajánlja hogy átalakítja mp4-be a videót de akkor rosszabb, pixelesebb lesz a kép (maradjon avi-ban)! minden szögből látható a kijelzője éjjel-nappal, tegnap éjszakás melóban 8 órából 6-ot hallgattam a telón a zenéket, filmeztem, össze-vissza tapicskoltam és csak 1 egységgel csökkent a kijelzőn lévő elem! sokféleképpen lehet alakítgatni a windows mobile op. rendszerét ezt nem részletezném mert örök élet és 3 nap kéne hozzá! hang, kép frankó. PC-vel jól kommunikál! nem zajos telefonálás közben a vonal, tisztán lehet hallani mindent. sms-t is könnyű vele írni (tapizva), ez még éppen hogy elfér a zsebembe!
negatívum: tényleg gyűjti a kézlenyomatokat, a hátlaphoz majdnem hogy véső kalapács kell hogy letudjuk szedni, oldalsó hang gombok érdekesen viselkednek, (lezárom a telót zene hallgatás közben és néha ha hozzáérek a le irányhoz akkor teljesen elhalkul a telefon és nem lehet vissza kapcsolni, emelni a hangot. csak ha kiszeded a zsebedből és a tokból majd belépsz a gépbe! nem találtam még meg hogy hol tudnám azokat a gombokat beállítani) nem mindig úgy reagál a képernyő ahogy azt tapizom (lehet én vagyok a béna).
egyenlőre ennyi... de folyamatosan kínzom tehát még lesz leírás! kérdezz nyugodtam is ha valami érdekel!
- janez
- 2. szint
- Készüléktípus: Jiayu G3
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 13 times
Nem mintha venni akarnék ilyet, azért kíváncsi vagyok mennyire stabil az új wm6.5. Nem tudom használtál e már régebbi wm rendszereket. Az ötös nem volt valami nagy szám, azt tapasztaltam. Igaz a hardver sem volt az...