Nokia N97 mini

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
denttech
1. szint
1. szint
Készüléktípus: n900
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: denttech »

Én azért választottam minit a simával szemben, mert rengeteg probléma volt a simákkal. Persze jó részük a 20-as szoft óta megszűnt, de még így is voltak vele gondok. Az fm transmitter nem hiányzott és a 8 giga is elég volt, plussz volt benne memkártya.[/quote]

Köszi a válaszokat, szerintem a mini lesz a választottam, munkatársam is most vett barnába ugyhogy szabad a fekete szín!
:taps1:
muminka3
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97 mini
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: muminka3 »

Kérlek segítsetek!Egy hete kaptam a férjemtől N97 mini-t.letöltöttem rá a skype-ot és a fring-et (mindkettőt a megfelelő honlapról kapott sms alapján),de sajnos nem működik megfelelően.
A fring gyakran elveszíti a wi-fi kapcsolatot és nem áll vissza magától,csak ha kilépek és újra bejelentkezem.Ráadásul nem tudok sem hanghívást sem video-hívást indítani/fogadni.Eddig N95-öm volt,azon minden hibátlanul működött.Mindkét programot az E:mem.egységre mentettem.Memória kártyám még nincs.

Sajnos nem vagyok technikai zseni,de ha valaki volna olyan kedves,hogy lépésről-lépésre elmagyarázza,mit kell csinálnom,hogy ugyanolyan jól működjön,mint az N95-ön,annak nagyon örülnék,mivel a távol élő nagylányommal csak így tudjuk tartani a kapcsolatot horribilis telefonszámlák nélkül! :)

Ja! A régi telefonról rengeteg fényképet,zenét tettem át a minire és az OVI store-ból töltöttem le 3 játékot és 4 témát.Ezek is az E:mem.egységen vannak.Lehet,hogy ezek okozzák a bajt?(ez nagyon hülye kérdés???)

Segítségeteket előre is köszönöm!
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Nem: Férfi
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

muminka3 írta:Kérlek segítsetek!Egy hete kaptam a férjemtől N97 mini-t....
Minek költesz sms-re, meg játékokra, amikor itt mindent megtalálsz? ;)
Itt van a fring, kimondottan S60v5-re, így minire is. :arrow: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=32173
Kép Kép
muminka3
Újonc
Újonc

Kösz,hogy említed....Amikor rátettem a telefonra,akkor még fogalmam sem volt erről az oldalról ;) Akkor kezdtem segítséget keresni,amikor hülyeségeket csinált ill.nem megfelelően kezdett működni a fring.
Ez a fring program más verzió,mint amit én a fring.com-ról kaptam?Azt javasolod,hogy töröljem az eddigit és töltsem fel innen?Ezzel megbízhatóan fog működni a hang és video hívás is?Mert az eddigivel egyáltalán nem megy csak a chat.
Hogyan tudom innen feltelepíteni a telefonra?Én eddig csak az sms-es módszert próbáltam.Kérlek adj némi útbaigazítást,mit kell tennem!Gondolom ez itt elég buta kérésnek hangzik,de bocs,nem próbálkoztam még ilyennel.
Köszi a segítséget! :)
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor

muminka3 írta:Kösz,hogy említed....Amikor rátettem a telefonra,akkor még fogalmam sem volt erről az oldalról ;) Akkor kezdtem segítséget keresni,amikor hülyeségeket csinált ill.nem megfelelően kezdett működni a fring.
Ez a fring program más verzió,mint amit én a fring.com-ról kaptam?Azt javasolod,hogy töröljem az eddigit és töltsem fel innen?Ezzel megbízhatóan fog működni a hang és video hívás is?Mert az eddigivel egyáltalán nem megy csak a chat.
Hogyan tudom innen feltelepíteni a telefonra?Én eddig csak az sms-es módszert próbáltam.Kérlek adj némi útbaigazítást,mit kell tennem!Gondolom ez itt elég buta kérésnek hangzik,de bocs,nem próbálkoztam még ilyennel.
Ha tőlünk akarod letölteni, akkor oda is regisztrálnod kell. Lehet, hogy a fring oldaláról nem a telódnak megfelelőt töltötted le és azért nem működik. Ami itt fent van, nekem kifogástalanul működött minin, amíg megvolt. Szóval ha regisztráltál, letöltöd, felmásolod a sis-t a telóra, megnyitod és elindul a telepítés.
Kép Kép
athalas
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini

Hozzászólás Szerző: athalas »

Üdv!

Ugy alakult hogy van egy teljesen ujonnan vásárolt n97 minim, pannonos. A problémám az, hogy t-mobillal szeretném használni. Nincs véletlenül valaki aki pont fordítva van és T-mobilost akar cserélni pannonosra? Nokia garanciás, és kártyásan, nem előfizetésesen lett véve.

Egyébként csúcs kis teló, egy napja van nálam de imádom!XD
MacGyver69
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini

Hozzászólás Szerző: MacGyver69 »

Sziasztok!

2 kérdésem lenne. A telefon gyárilag beállított néma profilja annyira néma, hogy nem tudom rezgésre bírni.
Akkor is szeretem tudni, hogy hívásom van, amikor a telefon némára van véve, de a profilban mindegy mire állítom a rezgő jelzést, sehogy nem rezeg. Próbáltam kikapcsolni, bekapcsolni, de a néma profilban meg sem rezzent. Végül készítettem magamnak egy másik profilt, az ebben beállított dolgok jól működnek.
Mondtátok korábban, hogy a "c"-re érdemes tenni a csengőhangokat, akkor nem változtatja meg a telefon a hozzárendeléseket. Sajnos még így is folyamatosan előfordul, hogy más csengőhangot játszik le a teló, nem a beállítottat.
Pontosabban egyszer ilyet, egyszer olyat, fő a változatosság! :sad:
A másik fájóbb problémám, hogy pár napja WLAN-t használva nem akar működni az Opera mini. A csatlakozás hiba nélkül megtörténik, de az Opera nem akar megnyitni semmit, csak úgy csinál, mintha.....
Letöröltem az Operát, felraktam az újat, de ezzel is ugyanazt csinálja.
Volt már valakinek ilyen hibája? Mi a bánatot csináljak neki? Hard reset? :?2:
Köszi előre is!
augusta
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97mini

Hozzászólás Szerző: augusta »

hali! hasznalom mar ket hete a minit tegnap az osszes kimeno, bejovo, nemfogadott hivasok eltuntek. a naplobol is a reggebbiek megmaradtak. bolondul ?? volt mar ilyen valakinek? hali
muminka3
Újonc
Újonc

ferret írta:
muminka3 írta:Kösz,hogy említed....Amikor rátettem a telefonra,akkor még fogalmam sem volt erről az oldalról ;) Akkor kezdtem segítséget keresni,amikor hülyeségeket csinált ill.nem megfelelően kezdett működni a fring.
Ha tőlünk akarod letölteni, akkor oda is regisztrálnod kell. Lehet, hogy a fring oldaláról nem a telódnak megfelelőt töltötted le és azért nem működik. Ami itt fent van, nekem kifogástalanul működött minin, amíg megvolt. Szóval ha regisztráltál, letöltöd, felmásolod a sis-t a telóra, megnyitod és elindul a telepítés.

Sikerült!Működik!!!Hang is,video is! :taps1:
Már csak egy kérdés: Az normálisnak tekinthető,hogy a video-hívás csak függőlegesen működik?Pontosabban:ha le szeretném tenni a telefont kinyitva az asztalra,hogy ne kelljen fogni,mint a számítógépnél,akkor oldalára fordítva látom a képet.Ha normálisan szeretném látni a a beszélgetőpartnert,akkor a kezemben kell fogni a telefont.Ezen a telefonon ez így működik normálisan?A video-hívást nem fordítja el,mint a többi alakalmazást?Vagy még mindig rossz valami?
Köszi! :crazy:
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor

Na látod ezt soha nem próbáltam amíg meg volt a mini. Szóval passz.
Akkor sem forgatja el, ha bekapcsolod a telóban az automatikus elforgatást? Szóval hogy akkor is elforgassa, ha nem nyitod ki a billt, hanem csak a telót fordítod el.
Kép Kép
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”