5320 vagy 5230? Nem mindegy. Bár abból a szempontból igen, hogy az N86 mindkettőnél jobb.potter55 írta:Tessék.Totyi írta:magyarul sokkal jobb...
Nokia N86
-
- Újonc
- Készüléktípus: n8 t39m
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N86
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ja igen rosszul linkeltem, de igazad van, mindkettőnél jobb ez a telefon.zedlog írta: 5320 vagy 5230? Nem mindegy. Bár abból a szempontból igen, hogy az N86 mindkettőnél jobb.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5320 XM Blue 8GB
Igen, és talán még az 5800-ál is jobb...
Mármint annak, aki nincs oda az érintõképernyõért!
Az viszont lehetetlen gondolat hogy az N97 mininél is jobb legyen, nem?

-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8
Nekem volt N97 mini-m és ezzel sokkal jobban elvagyok.Totyi írta:Igen, és talán még az 5800-ál is jobb...
Gyorsabb, megbízhatóbb, kép video jobb, nem fagy...
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5500
Sziasztok!
Nemrég lettem én is boldog N86 tulajdonos! Tettszik a teló és nagyon meg vagyok elégedve, de lenne egy pár kérdésem.
1) A galériába lépve belassul a telefon (amikor megvettem még nem volt ilyen, rá egy hétre lett ilyen). Létezik hogy a fényképek mennyisége lassítja le? (az e:-re menti a képeket, videókat és ott még van 5,3 GB szabad hely a c: meg 38,3 MB szabad hely van)
2) Innen az oldalról leszedtem a coreplayert ami ugyebár képes divx-et is lejátszani. Minden ment a signo-zással kapcsolatban és a progi is megy, csak amikor a filmben van mondjuk egy zenei rész (pl egy koncertes jelenet) egyből szakadozik a kép, de a hang az megy mintha mise történt volna. Ez ugyan az mint az előző hiba? Hogy lehetne ezeket megoldani?
Hátha ezek segítenek: szoftververzió:30.009 , szoftververzió dátuma: 29-03-2010 , Egyedi verzió: 30.009.54.1
Amúgy ezt az akadozást leszámítva csak egy bajom van amióta megvan a telefon: A barátnőmet nem tudom levakarni a telefonról, mert egyfolytában használná minden hülyeségre
Nemrég lettem én is boldog N86 tulajdonos! Tettszik a teló és nagyon meg vagyok elégedve, de lenne egy pár kérdésem.
1) A galériába lépve belassul a telefon (amikor megvettem még nem volt ilyen, rá egy hétre lett ilyen). Létezik hogy a fényképek mennyisége lassítja le? (az e:-re menti a képeket, videókat és ott még van 5,3 GB szabad hely a c: meg 38,3 MB szabad hely van)
2) Innen az oldalról leszedtem a coreplayert ami ugyebár képes divx-et is lejátszani. Minden ment a signo-zással kapcsolatban és a progi is megy, csak amikor a filmben van mondjuk egy zenei rész (pl egy koncertes jelenet) egyből szakadozik a kép, de a hang az megy mintha mise történt volna. Ez ugyan az mint az előző hiba? Hogy lehetne ezeket megoldani?
Hátha ezek segítenek: szoftververzió:30.009 , szoftververzió dátuma: 29-03-2010 , Egyedi verzió: 30.009.54.1
Amúgy ezt az akadozást leszámítva csak egy bajom van amióta megvan a telefon: A barátnőmet nem tudom levakarni a telefonról, mert egyfolytában használná minden hülyeségre

-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5500
Sziasztok!
Úgy tűnik megoldódott a probléma, mert már egész jól begyorsult a telefon, bár a coreplayert még nem próbáltam hogy most még szaggat-e.
Amiért ismét úgy döntöttem, hogy írok ide az az lenne, hogy szeretnék tanácsot kérni, hogy ti, már rutinos n86 tulajok milyen progikat használtok ami bevált. Hiába kerestem a google-ben vagy itt is nem nagyon találtam ezzel kapcsolatos hozzászólásokat.
Ilyenekre lennék leginkább kíváncsi: Zenelejátszó, Video lejátszó, Készenléti állapot kezelő, profil kezelő, de a többi apróság is érdekel!
Légyszi írjatok!
Úgy tűnik megoldódott a probléma, mert már egész jól begyorsult a telefon, bár a coreplayert még nem próbáltam hogy most még szaggat-e.
Amiért ismét úgy döntöttem, hogy írok ide az az lenne, hogy szeretnék tanácsot kérni, hogy ti, már rutinos n86 tulajok milyen progikat használtok ami bevált. Hiába kerestem a google-ben vagy itt is nem nagyon találtam ezzel kapcsolatos hozzászólásokat.
Ilyenekre lennék leginkább kíváncsi: Zenelejátszó, Video lejátszó, Készenléti állapot kezelő, profil kezelő, de a többi apróság is érdekel!
Légyszi írjatok!
-
- 1. szint
Én a képek nézegetésére az image exhange-t használom, gyorsabb.sjo72 írta:Sziasztok!
Légyszi írjatok!
Programokat itt találsz bőven, csak írd be a keresőbe a teló típusát.
Azért felsorolok pár programot amit használok:
Shazam,AccuWeather, Skype, profimail, ZXreader, Totalrecall,Safe pro, phonetorch,Jbaskman, Operamobile, Sport trackers, Blacklist, Messenger, Jukebox, mobireader, smartmovie. stb.
Zenelejátszó a gyári tökéletes nekem, illetve a Jukebox.
video lejátszó: Smartmovie
Készenléti állapot:Jbaskman
Keress rá ezekre és döntsd el, hogy jók-e ?
-
- Újonc
- Készüléktípus: n86
sziasztok
remélem,tud valaki segíteni
a telefonon már kétszer is elindítottam egy programot véletlenül,amit aztán nem tudok kikapcsolni
mediacenter a neve(német menüs) és állandóan fel akar tölteni valami adatot
amikor bekapcsol,a telefon lefagy,csak a kikapcsolás funkció jó rajta
kikapcsolom-bekapcsolom,aztán egy darabig jó,utána újra elindul ez a program
nem tudja valaki,hogyan lehetne ezt leállítani?
egyszer már nyomtam egy soft-reset-et,akkor megjavult,de ezt sem csinálhatom hetente,hogy mindig újra telepítsem a telefon összes programját utána
elöre is köszönöm
a telefonon már kétszer is elindítottam egy programot véletlenül,amit aztán nem tudok kikapcsolni
egyszer már nyomtam egy soft-reset-et,akkor megjavult,de ezt sem csinálhatom hetente,hogy mindig újra telepítsem a telefon összes programját utána
elöre is köszönöm
-
- 1. szint
Ha nem tudod törölni a programot akkor teljes formázás szerintem !bmw-m5 írta:sziasztok
elöre is köszönöm
E: és a F: kártyát is formázd.
Mindent töröl nem maradhat rajta.