Szia!power1111 írta:hello mindenkinek én két telót használok van eg y n 95 8gb -om és egy nokia 1200 az se rossz teló de már lekéne cserélnem mert kéne nekem egy érintőképernyős x6 -os vagy is csak jó lenne .... amugy ezt a fórumot végéig olvastam a kérdésem az lenne tényleg olyan aggasztó a ram ? vagy is tényleg kevésnek bizonyul ? én nem szoktam tul sok programokat megnyitni egyszerre de azért jó lenne ha megnyugtatnátok engem hogy nem kevés az a ram nekem a n95 bekapcsolás után simán 85 szabad ram -om van és ha megynitok egy pár programot pl a core play, galéria,power mp3,x-plore,opera,irremote controlt akkor is marad 50,8 szabad ram -om nme tudom mennyi az átlag de nekem ennyit mutat ..... a kezemben nem fogtam még iylen telót komoylan nagyon recseg vagy csak valamelyik készülék ? még egy kérdésem lenne ha telefonáltok vele akkor jó a minősége vagy nem ???például arra gondolok hogy ha viszhangzik e ?vagy van velamilyen problémátok a hangzásával mikor telefonáltok ? egyenlőre ennyi a válaszotokat előre is köszönöm ha nem válaszoltok az se gond !!! de azért nyugtassatok meg engem hogy nem rossz teló )
Márpedig kevés lesz... Sőt, például divx-et nem fogsz tudni lejátszani vele, csak ha átkonvertálod mp4-be. Én inkább elgondolkodnék egy C7-ben, lehet, hogy kicsit drágább, de jóval boldogabb leszel vele mint az X6-al. Erősebb, gyorsabb, könnyebben kezelhető.