Na, lassan két hete megvan a telefon, és azt hiszem jól döntöttem, viszont van pár idegesítő dolog..
Az egyik a hátlap, nem hiszem el, hogy nem lehetett volna jobban megoldani, már nem tudom, hogy pakoljak alá papírt, hogy ne mozogjon, ne nyöszörögjön a nyomástól, és az akksi se lötyögjön benne. Egy 2 hetes telefontól elég gáz ez..
A másik dolog az akksi. Több helyen olvastam, hogy 2-3-4 napot kibír.. hát a zsebemben maximum, de arra meg jó lett volna a másik telefonom is, hogy a zsebben pihenjen, ezt azért vettem, hogy használjam is. Így viszont van, hogy egy napot se. Ma reggel 6 körül vettem le töltőről, és már feltettem, mert 1 csík volt rajta.. Ez olyan 3 órányi zene(fülessel), max egy 2 óra wifi-s netezés, meg néha unalomban történő nyomkodás eredménye..

Nemtudom, én fogtam-e ki egy szar akksit, de hogy ez nem megy 3 napot, az tuti, max ha semmire nem használom.
Az akksi kijelzés meg... Míg lemegy 1 csík, az többször annyi idő, mint ahogy a maradék elfogy. Így ha már 1 csík hiányzik, hosszabb útra el se indulok vele, ezzel szemben az előző telóm fele akksival röhögve kibírt még 1 napot.
És ha már akksi, arra a telefon 2 év garanciája vonatkozik, vagy mint tartozék, 1 év? Ha a gari időn belül beviszem a telefont, hogy szar az akksi, hamar merül, simán kicserélik?