csiporgo írta:Nàlam is működik,bár elég lassan tölti be.Kár,hogy nem olyan,mint a macskás,hogy beszélsz neki és rögtön visszamondja.
hát igen lassucska ,de egyenlöre tetszik,,, aztán ha megunom megy a levesbe,,,,de egy kicsit szorakázni jó.
csiporgo írta:Nàlam is működik,bár elég lassan tölti be.Kár,hogy nem olyan,mint a macskás,hogy beszélsz neki és rögtön visszamondja.
Köszi a segítséget!Utána néztem a neten a beállításoknak és sikerült,most már szinkronizál mind a kettővel és a freemail-el is!Macika írta:A K9-et használtam és szerettem. Nekem mindegyiket vitte, bár nem imap-os csak a freemail volt.mancskusz írta:Sziasztok!Valaki tudna nekem olyan progit mondani amivel több email cím is szinkronizálható!Ki próbáltam a profimail-t meg a k-9 mail-t,ez utóbbival az a bajom hogy a citromail-el nem akar együtt működni!A profimail az jó csak pár nap és lejár az ingyenes verzió és 5733huf a licens!Ahhoz ez kicsit sok hogy meg vegyem mivel nem üzlet szerűen használom az SGS-em,csak jó lenne egy alkalmazáson belül elintézni az email-et!Vagy ha esetleg meg tudná mondani valaki hogy miként állítsam be a k-9 mail-t hogy a citromail-el is kommunikáljon!Válaszaitokat előre is köszönöm!
Van még a Maildroid nevű progi, az olcsóbb sokkal és jóm, va nfree-je, ki tudod próbálni, hogy működik-e és csak utána kell megvenned, ha tutira működik.
Kaiten Mailmancskusz írta:Köszi a segítséget!Utána néztem a neten a beállításoknak és sikerült,most már szinkronizál mind a kettővel és a freemail-el is!Macika írta:A K9-et használtam és szerettem. Nekem mindegyiket vitte, bár nem imap-os csak a freemail volt.mancskusz írta:Sziasztok!Valaki tudna nekem olyan progit mondani amivel több email cím is szinkronizálható!Ki próbáltam a profimail-t meg a k-9 mail-t,ez utóbbival az a bajom hogy a citromail-el nem akar együtt működni!A profimail az jó csak pár nap és lejár az ingyenes verzió és 5733huf a licens!Ahhoz ez kicsit sok hogy meg vegyem mivel nem üzlet szerűen használom az SGS-em,csak jó lenne egy alkalmazáson belül elintézni az email-et!Vagy ha esetleg meg tudná mondani valaki hogy miként állítsam be a k-9 mail-t hogy a citromail-el is kommunikáljon!Válaszaitokat előre is köszönöm!
Van még a Maildroid nevű progi, az olcsóbb sokkal és jóm, va nfree-je, ki tudod próbálni, hogy működik-e és csak utána kell megvenned, ha tutira működik.
Nem szeretem azokat a progikat, amelyek nem biztosítanak próba-lehetőséget, csak a fizetés után lehet kipróbálni. Olyan rosszul adja magát...MattRex írta:Kaiten Mailmancskusz írta:Köszi a segítséget!Utána néztem a neten a beállításoknak és sikerült,most már szinkronizál mind a kettővel és a freemail-el is!Macika írta:A K9-et használtam és szerettem. Nekem mindegyiket vitte, bár nem imap-os csak a freemail volt.
Fent van itt a letöltéseknél is. Elvileg K9 mail alapjaira építkezik, csak tovább van fejlesztve.
Én úgy oldottam meg, hogy az üzenetletöltő szolgáltatással az összes e-mail üzenetemet összegyűjtöm a gmailra és csak azt kell egyedül szinkronizálni.mancskusz írta:Sziasztok!Valaki tudna nekem olyan progit mondani amivel több email cím is szinkronizálható!Ki próbáltam a profimail-t meg a k-9 mail-t,ez utóbbival az a bajom hogy a citromail-el nem akar együtt működni!A profimail az jó csak pár nap és lejár az ingyenes verzió és 5733huf a licens!Ahhoz ez kicsit sok hogy meg vegyem mivel nem üzlet szerűen használom az SGS-em,csak jó lenne egy alkalmazáson belül elintézni az email-et!Vagy ha esetleg meg tudná mondani valaki hogy miként állítsam be a k-9 mail-t hogy a citromail-el is kommunikáljon!Válaszaitokat előre is köszönöm!
Nálam 5-ből 5x FC-zett, kuka.Limahl írta:egy call recorder....nem probáltam ,,mert nem használok,,lehet probálni hátha jó?
https://market.android.com/details?id=c ... llrecorder
The list of supported devices:
Requires the kernel with 2-way call recording patch and ROOT permissions:
- HTC Desire
- HTC HD2
- Google Nexus One
- HTC Desire HD
- HTC Desire Z
- HTC Desire S
- HTC Incredible S
- HTC Thunderbolt
- HTC Sensation
- HTC EVO 3D
- HTC Hero
- HTC Wildfire
- Acer Liquid mt
- Dell Streak
- ZTE Blade
- HighScreen Cosmo
- Acer Liquid
Use standard API for recording (may record from the mic):
- Motorola Defy (Preferences: Audio source - microphone)
- Sony Ericsson XPERIA mini pro
- Samsung GT-I9000 Galaxy S
- Samsung GT-I9001 Galaxy S Plus
- Samsung GT-I9100 Galaxy S II (Preferences: Audio source - voice uplink, and voice downlink for BT)
- Samsung GT-S5570 Galaxy Mini
- Alcatel OT-990
letöltés
http://www.megaupload.com/?d=02BF3L0E
Miben hatalmas?Cseri írta:Ilyen van androidra? http://szifon.com/2011/11/16/magyar-nye ... gon-appok/
Mert szerintem ez hatalmas kis cucc