Ez most annyira nem a témához fog kapcsolódni de megkell kérdeznem hogy akinek van HTC Desire S tipusú telefonja ő tud e csatlakozni a HTC Sense-hez? Feltudta e "telepíteni" a HTC Sense-t?
A választ előre is köszi

ő izé szóval (fejvakargatás) igenfelixo írta:Csak számomra újdonság, hogy a BLAPKMARKET-nek van androidos (.apk) alkalmazása is ?
Én a helyedben rápróbálnék egy taskkiller progira. No nem azért, hogy azt használd ezután, hanem hogy megnézd, nem-e egy beragadt program meríti ilyen nagy mértékben! Esetleg egy általad felrakott program rossz használata(értsd jól, nem te használod rosszul, hanem a készülék) meríti. Pl: béta programok is "szoktak" ilyen jelenséget produkálni(pl. próbál szinkronizálni, de beragad, és folyamatosan próbálkozik, viszont nem jelzi, hogy szinkronizálna....stb.). Ha ez sem vezet megoldásra, akkor nincs tippem....dadu7 írta:Sziasztok.
Kb 1 hónapja vagyok HTC Sensation tulaj (előtte másfél évig legendem volt) , eddig minden fasza is volt. be is vásároltam hozzá, 32 gb micro sd, normális headset, és a nem éppen kielégítő üzemidő miatt 1900as anker akksi, mivel mobilarenan és xdan is ez bizonyult a legmegbízhatóbbnak. Ám az egyetlen problémám a telefonnal kapcsolatban még midnig az üzemidőhöz kapcsolódik. Battery mix-et használok százalékos akksikijelzéshez és annak monitoringjara. % szerint messze messze a CSPeopleSyncService vezet általában 47-49%-al. Ahogy sejtem ez az amit a tesztben is említettek, mivel időközönként feldob a teló egyező contactokat amiket utána össze lehet fésülni, ami hasznos is, csak nagyon merül tőle a telefon. Tegnapreggel 100%on húztam le kb 8kor a telefont, reggel kb 1 óra zenehallgatás, 20 perc net és napközben egyszer egy 10 perc game. Illetve kb 10-15 perc hanghívás + pár Whatsapp üzenet. Délután 4re 46%on állt az akksi ami szerintem irreálisan kevés, főleg az 1900es akksival, sajnos a régi még jobban merült. Fb, gmail, mail, időjárás szinkronizál, de aminél lehet állítani ott 3-4óránkéntire van állítva, ez sem nyírhatja annyira. Bocs, hogy ide írtam, de a készülék topicja halott és reméltem, hoyg itt tud vki segíteni.
Előre is köszi!