Eszemben sincs belefolyni ebbe a "van vagy nincs vírus androidra" vitába, de ezt ma találtam a dropbox (ugye a dorpbox felrakja a C meghajtóra is az összes dolgot) fiókomban. Lehet, hogy vakriasztás, de mi van, ha nem az??Macika írta:Köszönöm szépen, korrekt vagy!fonix232 írta:Konkrétumokat az életben nem fogsz kapni mert az Android egész eddigi történelmében volt talán 3-4 olyan 'vírus' ami felkerült az elérhető helyekre (Market), de ha figyelmesen(!!!!!) végigolvastad a telepítés előtti kérdést, amikor megkérdezi hogy tényleg telepíted-e és kiírja az alkalmazás által igényelt hozzáféréseket, könnyedén észrevehető volt (mért akarja egy program akkor beolvasni a billentyűzetet mikor nem is aktív, vagy mért akar a felh. értesítése nélkül emelt díjas üzeneteket küldeni?). Kb semmire se jók, csak a paranoiás emberek lelkét könnyítik kicsit. Amúgy megjegyzem, lassan egy éve már, hogy a Win7 beépített vírusölőjét használom, persze naprakészen mindig, és érdekes módon egyszer nem volt vírusom (leszámítva azt a kis esetet mikor a win8 tesztfutása alatt valami beférkőzött, de az meg még nem végleges rendszer...). Márpedig én elég erőteljesen warezolok (Skyrimet már tolom egy napja, stb).Macika írta: Konkrétumokat kértem már többször is, mindig általános maszatolást kaptam.
Most is.
Ezt linkelni fogom paranoid egyéneknek, engedelmeddel...

Mellékesen ez egy rommer munkája....