PC suite, OVI suite probléma!

Telefon és PC összeköttetésekkel kapcsolatos hibák témái
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: PC suite, OVI suite probléma!

Hozzászólás Szerző: Damir »

tombatomi írta:Sziasztok!
N95 8G-s telefonom van. Az internetről elérhető kommunikációs programok iszonyatosan lefogják a gépemet nem tudom őket használni.
Létezik-e egy sima driver XP alá amivel fel tudok illetve le tudok file-okat a telefonra tölteni?
Tomba
Hali!

Adatátvitel módban csatlakoztasd a telefont, úgy a legegyszerűbb ;)
Erbeton
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E52
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Erbeton »

Sziasztok!
A Ovi Suite legújabb frissítéssel van problémám, Win 7 alatt. Kb 17 Mb az új frissítés. Elkezdi letölteni egész 16 Mb-ig azután mintha megbolondulna a letöltő - újra indul, van olyan, hogy több ezer Mb-ot akar tölteni. Lényeg, hogy nem tudja önmagát frissíteni. Lementettem a jelenséget képlopóval és elküldtem a gyártónak. Javaslatuk: újra telepítés, böngészőváltás stb - nem jött be egyik sem. Valakinek van esetleg hasonló jelenség? Esetleg megoldás?
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

Erbeton írta:Sziasztok!
A Ovi Suite legújabb frissítéssel van problémám, Win 7 alatt. Kb 17 Mb az új frissítés. Elkezdi letölteni egész 16 Mb-ig azután mintha megbolondulna a letöltő - újra indul, van olyan, hogy több ezer Mb-ot akar tölteni. Lényeg, hogy nem tudja önmagát frissíteni. Lementettem a jelenséget képlopóval és elküldtem a gyártónak. Javaslatuk: újra telepítés, böngészőváltás stb - nem jött be egyik sem. Valakinek van esetleg hasonló jelenség? Esetleg megoldás?
Böngészővel töltenéd le a legújabbat vagy az 'OVI szoftverfrissítésekkel'?
Az én javaslatom: Törlés, PC újraindítás, újratelepítés.
laci5909
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 3110classic +5130Xpressm
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: laci5909 »

Sziasztok!

A kérdésem a következő:Valaki homályosítson már fel hogy mire jó az OVI suite? (5130XpressMusic)A telefonon lévő cuccokat le tudom menteni a kártyára.(ahhoz nem kell)A java cuccokat összebarmolta a gépemen!(nem csak Nokia telefon van)Például a SonyEricsson témáknak is OVI suit-es jelük van!(JÓ mi?)Szoftver frissítés:Az én telefonomat csak "Butítani"tudta!Ha mégis kellene, ott a Phoenix.(Az legalább javítani is tud, nem csak rontani)Az Ovi-ról nem lehet vele ingyenes dolgokat letölteni, sem a gépre sem a telóra,legalább is nekem nem sikerült.(Akkor minek?)A telefonnal csatlakozzak a netre?Akkor már nem ingyenes!A zenelejátszó:Ahogy nekem jó,úgy nem tudja szinkronizálni!Ha én csinálom minden működik,és legalább rendszerezve van,nem pedig beokádva.(A Windows Médiaplayer is tud annyit,hanem többet!)A videokonvertálás:Az egy kész "kabaré"!Ugyan azt a videót, átkonvertáltam az OVI val,Illetve a FormatFactory-val.Amit az Ovi csinált azt nem tudta lejátszani a telefon! Amit a Format..Az gyönyörűen ment!(Tehát ehhez sem kell!)Fél óra mig fel települ rendesen,bő fél nap mire az emberfia levakarja.(hál isten gyorsabban is le lehet "dúrni",na nem a saját uninstalljával) :lol:
Ezek után árulja már el nekem valaki!Hogy mire jó az Ovi suit?Hiába töröm a fejem, nem tudok rá jönni! :hmm2: :hmm2: :lol: :beer2:
laci5909

Ericsson:GA-2618,GA-2628,(féltéglák)
Alcatel OT-311,Nokia:3310,3330,3410,Motorola:C385,V547,Samsung:X600,...
Jelenleg:Nokia3110c,Nokia5130XpressMusic+4Gb-MicroSDHC+AD54zenevezérlő.
http://p.mobile9.com/laci5909/
nbabb23
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Note3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: nbabb23 »

laci5909 írta:Sziasztok!

A kérdésem a következő:Valaki homályosítson már fel hogy mire jó az OVI suite? ...
Hát erre még én sem jöttem rá :hmm2: , és régebben kérdezgettem magamtól. Ki kéne hajítani az egészet :szia: . A PC suite sokkal jobb. Az Ovi-val mindig gondom volt: nem találta meg a telót, lefagyott, a képek, zenék megnézésekor. És a zenéimet sem tudtam meghallgatni :angry:
laci5909
1. szint
1. szint

nbabb23 írta:
laci5909 írta:Sziasztok!

A kérdésem a következő:Valaki homályosítson már fel hogy mire jó az OVI suite? ...
Hát erre még én sem jöttem rá :hmm2: , és régebben kérdezgettem magamtól. Ki kéne hajítani az egészet :szia: . A PC suite sokkal jobb. Az Ovi-val mindig gondom volt: nem találta meg a telót, lefagyott, a képek, zenék megnézésekor. És a zenéimet sem tudtam meghallgatni :angry:
Az sem Különbb,semmivel eben guba! Nekem az is fent van! :lol:
laci5909

MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

Én nem tudom mi bajod van vele. A jar fájloknál társítás... Majd kiválasztod, hogy mivel nyissa meg.
Nekem teljesen megfelel így ahogy van. Sis fájlokra csak rákattintasz és már telepíti is, egy kattintással szinkronizálhatod a névjegyzéket, (formázás után jól jön) üzeneteket, sőt, a képeket a kívánt helyre dátum szerint mappákba rendezi.
Nekem erre kell, többet nem várok tőle.
Annyit tudok mondani, hogy ha nem tetszik, ne használd. :cool2:
Erbeton
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E52
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Erbeton »

MrAngelo írta:
Erbeton írta:Sziasztok!
Böngészővel töltenéd le a legújabbat vagy az 'OVI szoftverfrissítésekkel'?
Az én javaslatom: Törlés, PC újraindítás, újratelepítés.
Az Ovi-ban lévő frissítési lehetőség alapján próbálom letölteni. Javaslatod alapján végigcsináltam: törlés, újraindítás, újratelepítés.
Az eredmény ugyan az. Hogyan tudom elküldeni róla a felvételt?
laci5909
1. szint
1. szint

OVI suit probléma! ( Próbáld a PC suittel!)Egykutya!(Hátha azzal megy!)

A gyártónak hiába küldesz el bármit! Ők nagyívben le :censored: ják az egészet!Személyes tapasztalat! :yes:
Nincs olyan feladat amit az OVI nélkül ne lehetne megoldani!Vannak univerzálisabb programok is,csak szét kell nézni a neten.(Ingyenesek-re gondoltam)Azt meg hogy mivel akad össze nálad,(valószínű hogy ilyen gond van)nem könnyű kideríteni! :hmm2:
laci5909

kleingy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: i9100
Nem:
Has thanked: 8 times
Been thanked: 20 times

Hozzászólás Szerző: kleingy »

Ezt vajon miért csinálja az Ovi Suite? Hetek óta nem tudom frissíteni. Vicces, bár idegesítő már.

Kép
CM9
Válasz küldése

Vissza: “Telefon-PC kommunikációs problémák”