Nokia N8-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: SGS4mini+N8
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia N8-00
Sziasztok! A hétvégén formázni kellett a telcsit és legnagyobb sajnálatomra eltűnt a T-mobilos Műsorújság alkalmazás ha valaki tudna segíteni hogyan lehet visszavarázsolni, nagyon megköszönném.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!zozo írta:Sziasztok! A hétvégén formázni kellett a telcsit és legnagyobb sajnálatomra eltűnt a T-mobilos Műsorújság alkalmazás ha valaki tudna segíteni hogyan lehet visszavarázsolni, nagyon megköszönném.
Nincs fent az áruházban?
-
- Újonc
- Készüléktípus: SGS4mini+N8
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 0
Sajnos nem találtam sehol, T-mobil oldalán is minden rendszerre van csak pont symbiánra nincs
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Akkor lehet, hogy csak szoftver frissítéssel lesz csak meg megint.zozo írta:Sajnos nem találtam sehol, T-mobil oldalán is minden rendszerre van csak pont symbiánra nincs
- Kicsi_Bazsa
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
baldehu2:
Az Operában ki van kapcsolva a Turbo :/ igaz az oldalt amivel eddig baj volt lassan de betöltődik, viszont a mini az kész... :/ tölt..tölt.. és bead egy full fehér háttér :/ sebaj, max nem nézem az oldalt a telóról Viszont a Wifi kódkinyerést köszönöm, az hatásos
Salmi:
Én annak a híve vagyok ha újra rakom a telót a "régi" beállítások ne kerüljenek vissza, mert a probléma ott lakozhat amiatt újra tettem a rendszert :/ ezért csinálok úgy biztonsági mentést, hogy a beállításokat kihagyom
Az Operában ki van kapcsolva a Turbo :/ igaz az oldalt amivel eddig baj volt lassan de betöltődik, viszont a mini az kész... :/ tölt..tölt.. és bead egy full fehér háttér :/ sebaj, max nem nézem az oldalt a telóról Viszont a Wifi kódkinyerést köszönöm, az hatásos
Salmi:
Én annak a híve vagyok ha újra rakom a telót a "régi" beállítások ne kerüljenek vissza, mert a probléma ott lakozhat amiatt újra tettem a rendszert :/ ezért csinálok úgy biztonsági mentést, hogy a beállításokat kihagyom
- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
Hmm, akkor lehet utána kéne nézni, hogy mely fájl tartalmazza a wifi-re vonatkozó beállításokat és csak azt kimenteni, majd visszamásolni.
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
a gyári böngésző is olyan lassan hozza be az oldalt? mondjuk az olyan oldalak amik tele vannak reklámokkal (főleg ha flash) nagyon lassúak, lásd NP főoldal. a turbos opera meg a mini meg eleve vmi istentudjahol-külföldi szerverre tölti be először az oldalt és onnan jön majd vissza (elvileg tömörítve, de az ugye csak a statikus képekre hatásos) kishazánkba. ezért nem is szeretem használni egyiket sem (mini vagy opera turboval) mert az a pár MB nem ér annyi várakozást amit a magyar oldalak külföldre továbbítása meg onnan visszaküldése okoz.Kicsi_Bazsa írta:baldehu2:
Az Operában ki van kapcsolva a Turbo :/ igaz az oldalt amivel eddig baj volt lassan de betöltődik, viszont a mini az kész... :/ tölt..tölt.. és bead egy full fehér háttér :/ sebaj, max nem nézem az oldalt a telóról
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
az már ott van fentebb minden kapcsolat abban van, mms, mobilnet, wifi.Salmi írta:Hmm, akkor lehet utána kéne nézni, hogy mely fájl tartalmazza a wifi-re vonatkozó beállításokat és csak azt kimenteni, majd visszamásolni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bladehu2 2012-05-07 hétf. 17:12:44-kor.
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 730 DS
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 99 times
s60v5-nél működött: http://nokiaprogramok.hu/forum/viewtopi ... fi#p265259Salmi írta:Hmm, akkor lehet utána kéne nézni, hogy mely fájl tartalmazza a wifi-re vonatkozó beállításokat és csak azt kimenteni, majd visszamásolni.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8-00
- Has thanked: 47 times
- Been thanked: 8 times
Hello.knorby98 írta:Sziasztok! Ma délelőtt kipróbáltam mit bír a telefon kamerája, TimeLapse képeket keztem fotózni vele. 2 óra alatt csinált 1451db képet 1280x960-as felbontásban, és mit ne mondjak birta rendesen a strapát, igaz kicsit felmelegedett a teló de nem volt vészes,viszont lett egy k....jó videóm.
http://youtu.be/P3gz7fha0Qw
Ezt milyen progival lehet csinálni ?