Most még javult, hiszen szinte semmi sincs a hívás listában.cml írta:És javult a helyzet? Ha nem, akkor - ha van rá lehetőséged - ki kéne próbálni egy másik SIM és/vagy másik memóriakártyával is. Nekem pl. a csúcs Kingstonok nagyon trén teljesítettek ebben a készülékben, a Kingmaxok, Samsungok érdekes módon sokkal stabilabbak voltak.
Nokia E52
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E52
- Nem: Férfi
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 3 times
Re: Nokia E52
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E52
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Remélem tudtok nekem segíteni. Adott egy nokia E52-es telcsi. A hibajelenség pedig, hogy bekapcsolásnál az össz reakciója annyi, hogy rezeg egyet, de totál sötét az egész. Phoenix-el próbáltam (a itt fellelhető leírás szerint) dead módban meghegeszteni, de mindig kiakad ott amikor érzékelnie kellene a telót. Igazából ha ráteszem gépre semmit nem csinál. Vkinek vmi ötlet, hogy hogyan lehet életet lehelni belé?!
Előre is köszönöm a segítséget.
Remélem tudtok nekem segíteni. Adott egy nokia E52-es telcsi. A hibajelenség pedig, hogy bekapcsolásnál az össz reakciója annyi, hogy rezeg egyet, de totál sötét az egész. Phoenix-el próbáltam (a itt fellelhető leírás szerint) dead módban meghegeszteni, de mindig kiakad ott amikor érzékelnie kellene a telót. Igazából ha ráteszem gépre semmit nem csinál. Vkinek vmi ötlet, hogy hogyan lehet életet lehelni belé?!
Előre is köszönöm a segítséget.
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 188 times
Ha a gép nem érzékeli akkor otthon nem tudsz vele semmit kezdeni . de ne csak 1 usb porton próbáld . És xp futtató gépen könnyeben megy.
- Rating: 2.63%
Skyp: kukuc-
-
- Újonc
Mit tanácsolsz a megoldásra? Próbáltam több usb porton is. Van egy laptopom, amin xp van. Ott lehet sikerem?kukszi írta:Ha a gép nem érzékeli akkor otthon nem tudsz vele semmit kezdeni . de ne csak 1 usb porton próbáld . És xp futtató gépen könnyeben megy.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanatix 2013-06-01 szomb. 20:00:06-kor.
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 188 times
Sajnos penge 922 törölte magát egy vita miatt és törölte előtte a hozászolásait .cml írta:Miért lettek kimoderálva Penge922 hozzászólásai?
Skyp: kukuc-
-
- Újonc
Na, megpróbáltam, de sehol semmi.fanatix írta:Mit tanácsolsz a megoldásra? Próbáltam több usb porton is. Van egy laptopom, amin xp van. Ott lehet sikerem?kukszi írta:Ha a gép nem érzékeli akkor otthon nem tudsz vele semmit kezdeni . de ne csak 1 usb porton próbáld . És xp futtató gépen könnyeben megy.
Van vmi tippetek, hogy hol és hogyan tudnám megcsináltatni?
-
- Újonc
- Has thanked: 0
Helló!
Lenne egy olyan gondom, hogy Erdélyben az E52-es telefonom szeretném használni GPS-ként (a C7-est nagyon zabálja és net nélkül nem is akar menni, de ez nem érdekes most). A maps ugyan rajta van, de térkép nem nagyon, viszont ha a suite-ban rámegyek a letöltésre, akkor a Nokia oldalára irányít, ott meg csak az újabb telefonokra vonatkozó letöltéseket találok. Merről tudnék a mai román állam területére vonatkozó térképet találni hozzá?
Lenne egy olyan gondom, hogy Erdélyben az E52-es telefonom szeretném használni GPS-ként (a C7-est nagyon zabálja és net nélkül nem is akar menni, de ez nem érdekes most). A maps ugyan rajta van, de térkép nem nagyon, viszont ha a suite-ban rámegyek a letöltésre, akkor a Nokia oldalára irányít, ott meg csak az újabb telefonokra vonatkozó letöltéseket találok. Merről tudnék a mai román állam területére vonatkozó térképet találni hozzá?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 3 times
Ezt nem értem.vendeg írta:Helló!
Rá van dugva a telód a Nokia Suitra, és mikor a térképekhez mész, hogy mik a letölthető térképek, akkor nem enged letölteni, hanem csak a Nokia weboldalára küld?
Nekem nem így van. Nekem kilistáz minden országot, meg ott a Letöltés gomb. Minden ország mellett ott van hogy hány MB a térkép.
Látja a telódat a Suite? Beolvassa a Térképek menüben, hogy a te készülékeden milyen térképek vannak?
Be vagy jelentkezve a Nokia Suite-ba?