Nokia N8-00
- zsolez
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S7
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: Nokia N8-00
Érdekes! Felraktam a DLNA widget kapcsolót ,ami műxik. Látja a médiajátszóm,mindent visz ami a telón van kivéve azokat a videókat amit azzal vettem fel! Ki érti ezt? 

-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8-00
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 5 times
szia!zsolez írta:Érdekes! Felraktam a DLNA widget kapcsolót ,ami műxik. Látja a médiajátszóm,mindent visz ami a telón van kivéve azokat a videókat amit azzal vettem fel! Ki érti ezt?
nekem oda-vissza megy!
a teló látja a mlejátszót, az mlejátszó látja a telót, ha telón indítom akkor is, vagy ha a mlejátszón indítom el akkor is megy a felvett (más egyéb) videó probléma nélkül (wdtv live-m van)
lehet codek probléma van?
üdv.:t65a
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Halit65a írta:szia!zsolez írta:Érdekes! Felraktam a DLNA widget kapcsolót ,ami műxik. Látja a médiajátszóm,mindent visz ami a telón van kivéve azokat a videókat amit azzal vettem fel! Ki érti ezt?
nekem oda-vissza megy!
a teló látja a mlejátszót, az mlejátszó látja a telót, ha telón indítom akkor is, vagy ha a mlejátszón indítom el akkor is megy a felvett (más egyéb) videó probléma nélkül (wdtv live-m van)
És az megy, hogy otthoni DLNA lejátszóról játsza le a mobil a filmet?

Ha valaki tud erre a célra egy progit, nagyon örülnék neki.
Köszönöm előre is.
Üdv.: KP
-
- Újonc
- Készüléktípus: SGS4mini+N8
- Has thanked: 6 times
A betalabs-ról töltsd le és telepítsd a 18.05-ös verziót, az már látható a telepített alkalmazások között.[/quote]
Sikerült
köszönöm
, csak azt nem értem nekem miért nem működik ez az alkalmazás.[/quote]
Azt én sem értem.
Töröld le, indítsd újra a telót és tedd fel ezt vagy ezt. Lehet, hogy megint újra kell indítani a telót.[/quote]
MrAngelo köszi, hogy segíteni próbálsz, a jelenség a következő: csak a betalabs verzió működik, de úgy, hogy feltelepül elindítom, megy, frissít, és ha újra indítom a telót akkor utána már csak "köröz" nem indul el, ekkor eltávolítás nélkül újratelepítem, megint megy, aztán újraindítás után megint semmi. Nem értem.
Sikerült

Azt én sem értem.
Töröld le, indítsd újra a telót és tedd fel ezt vagy ezt. Lehet, hogy megint újra kell indítani a telót.[/quote]
MrAngelo köszi, hogy segíteni próbálsz, a jelenség a következő: csak a betalabs verzió működik, de úgy, hogy feltelepül elindítom, megy, frissít, és ha újra indítom a telót akkor utána már csak "köröz" nem indul el, ekkor eltávolítás nélkül újratelepítem, megint megy, aztán újraindítás után megint semmi. Nem értem.

- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Nekem gyárilag asszem kb 80MB szabad helyem volt de mire mindent frissítettem kb 50 lett. Aztán a gyári alkalmazások törlése után maradt 65, most van 73.
Én sem nagyon telepítek a C-re, de néhány alkalmazás nem kérdez.
zozo
Nem tudom mi lehet nálad a baj, ez kábé olyan mint hogy nekem az Opera Mini Next nem megy.
Nem tud valaki egy képszerkesztőt N8-ra amivel átlátszóságot is lehet varázsolni?
Én sem nagyon telepítek a C-re, de néhány alkalmazás nem kérdez.

Nem tudom mi lehet nálad a baj, ez kábé olyan mint hogy nekem az Opera Mini Next nem megy.

Nem tud valaki egy képszerkesztőt N8-ra amivel átlátszóságot is lehet varázsolni?
- zsolez
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S7
- Has thanked: 0
Nem hiszem,ha rámásolom vinyóra vagy pendrive-ra akkor simán lejátsza.t65a írta:szia!zsolez írta:Érdekes! Felraktam a DLNA widget kapcsolót ,ami műxik. Látja a médiajátszóm,mindent visz ami a telón van kivéve azokat a videókat amit azzal vettem fel! Ki érti ezt?
nekem oda-vissza megy!
- deurob
- 1. szint
- Készüléktípus: GS4
- Has thanked: 17 times
Sziasztok! A C7, N8 alapértelmezett ébresztő hangját (ami úgy szép finoman egy pittyegéssel, majd egyre durvábban ébreszt) keresném letölthető formában. Nekem már nincs meg a céhetesem, de ezt a hangot szeretném használni.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 1 time
milyen alkalmazás kell ahoz,hogy turista térképet tudjak használni a telefonon?
thx.
thx.
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
Parancsolj:deurob írta:Sziasztok! A C7, N8 alapértelmezett ébresztő hangját (ami úgy szép finoman egy pittyegéssel, majd egyre durvábban ébreszt) keresném letölthető formában. Nekem már nincs meg a céhetesem, de ezt a hangot szeretném használni.
- Rating: 2.63%
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
Én a Navitelt ajánlom. A letöltések között megtalálod.sompetike írta:milyen alkalmazás kell ahoz,hogy turista térképet tudjak használni a telefonon?
thx.