Melyikről van szó?bobvosgy írta:Annyira szívdobogtató és jó érzés mikor azt látom hogy egy ÚJ készülékről készült videó tükörképében az N8-ast látom ami rögzíti És milyen jó minőségben!És közben áradozik hogy milyen szuper a videóban látható készülék,de vajon miért nem ugyan azzal csinál tesztvideót
Nokia N8-00
- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
Re: Nokia N8-00
- bobvosgy
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G2 mini + N8
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 83 times
Például ezen http://www.youtube.com/watch?v=llTlu1RCwn8 meg a másikon is,de feltűnt másnak is meg még volt pár ilyenapaszka írta:Melyikről van szó?
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
igen, ezt én is megtaláltam nagy nehezen amikor pár napja valami vacak megint gallyravágta gyakorlatilag az összes WRT widgetet (comingnext, meminfo, de még a nokia IM-et is) aminek hozzá kell férnie a telefonadatokhoz, de én simán töröltem a config.dat -ot illetve a rules mappa tartalmát. amikor kirakom ujra a widgeteket akkor ujra létrehozza ezeket a rules meg config fájlokat immár helyesen. azért nem akartam berakni a letöltöttet merthogy az valakinek a működő anna-jából számazik, de főleg azért mert ezek a fájlok a widgetek kirakása és az engedélyek (hozzáférés kérés a telefon adataihoz ugye) megadása után automatikusan létrejönnek. a gyári fw-ben ez a 2000f847 mappa üres, csak egy xml van benne. gondoltam is hogy ha valakinek megint előjön ez a probléma majd leírom neki de nem is emlékeztem már rá hogy kivel is beszéltünk erről, akkor asszem Bazy-nak volt ugyanilyen gondja. viszont így hogy leírtad lehet rá keresni ha valakinek megint gondja lesz x hét múlva.TommyX írta:Szerintem sok N8 tulajnak fog "örömet" okozni, ez a kis leírás.
itt is sokat olvastam, hogy egy idő után néhány widget nem akar működni, pl comingnext, bizcalendar.
Utána jártam kicsit a dolgoknak és sikerült megoldani a problémát, vagyis nem nekem, én csak továbbítom az infót nektek. :C
Ehhez h*ckelt telefon szükséges!
A lényeg, szükség lesz http://www64.zippyshare.com/v/55986868/file.html a fájlra.
Ha ez lejött, ami nem működött widget, szedjétek le a főképernyőről és másoljátok a C:private->2000f847 mappába a csomagolt fájl tartalmát és egy újraindítás.
(A comingnext kicsit tovább tölt, de jó lesz)
Nekem ezután újra működött a comingnext és bizcalendar widget, remélem másnak is fog működni, más widgettel is.
Bazy: igen menni fog. mint kiderült (dev nokia forum) ez a hiba ezer éve ismert csak épp nokia b*szik kijavítani. az okozza hogy ezen mappa tárolja a widgetek engedélyeit, viszont ez közös, minden widget hozzáfér. ha valamelyik elrontja (akár a telepítése közben, akár az eltávolításakor) akkor megy a kukába az összes WRT widget aminek bármi engedélyre lenne szüksége a működéshez. ilyenkor azért nem segít a widget eltávolítása/újratelepítése sem mert a konfigban ott van hogy az adott widget már megkapta egyszer az engedélyt, ezért ugye nem is kéri újra, viszont az engedély rules meg hibás. kb ennyi a lényege
- Rating: 2.63%
- TommyX
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
- Has thanked: 0
- Been thanked: 33 times
- Kapcsolat:
bladehu2:
Amit írtál még jobb megoldás, csak törölni kell és egy újraindítás, kösz az infót.
Amit írtál még jobb megoldás, csak törölni kell és egy újraindítás, kösz az infót.
Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR!
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95 5800
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 0
Sziasztok.
Bellére frissitettem, és azóta ha bármilyen bluetooth-os eszközt használok, a hangtárcsázás funkciónál nincs a tilinkózós hang ami után beszélni kell.
Eléggé zavaró, mert főleg autóban használnám ezt, és nem tudom mikor nyissam ki a számat.
Valaki tud rá megoldást??
Köszi.
Bellére frissitettem, és azóta ha bármilyen bluetooth-os eszközt használok, a hangtárcsázás funkciónál nincs a tilinkózós hang ami után beszélni kell.
Eléggé zavaró, mert főleg autóban használnám ezt, és nem tudom mikor nyissam ki a számat.
Köszi.
-
- 2. szint
- Készüléktípus: lumia 820
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 34 times
Sziaatomka írta:Sziasztok.
Köszi.
Sajnos nem tudok segíteni csak megerősíteni tudom az észrevételedet. Nekem amikor a telefon kapcsolódik a fülesemhez akkor van hiányérzetem. Csak az egyik hang van meg a kettő közül ami a sikeres kapcsolódást jelezte. Annán még megvolt mind a kettő.
Üdv Cs
- apaszka
- 3. szint
- Kapcsolat:
2 perc 20 nál látszik,hogy a szürke teszten nem menne át!bobvosgy írta:Például ezen http://www.youtube.com/watch?v=llTlu1RCwn8 meg a másikon is,de feltűnt másnak is meg még volt pár ilyenapaszka írta:Melyikről van szó?
- apaszka
- 3. szint
- Kapcsolat:
Össze kellene írni a bugokat,és a Nokiának jelezni!atomka írta:Sziasztok.
Köszi.
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Mehet. Bár nem vagyok benne biztos, hogy nagyon foglalkoznának vele.apaszka írta: Össze kellene írni a bugokat,és a Nokiának jelezni!
Engem a videó lejátszás zavar a legjobban. Van egy külső vinyóm, eddig (Annán) is volt egy-két film amit nem, vagy akadozva játszott le, de tegnap 3-ból 3 bajos volt. Kb fél percenként megakadt fél-egy másodperce. (kb 1 gigás divx filmekről beszélek)
Ez így tűrhetetlen.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Lumia 820 + N8
- Has thanked: 0
- Been thanked: 4 times
- Kapcsolat:
Sziasztok!!!
Lehet hogy már volt róla szó, nem tudom.
Mi az a "nokiaserver" és melyik alkalmazás futtatja, mert folyamatosan fennragad a neten? Nem csinál sem adatforgalmat, semmit egyszerűen észreveszem hogy wifin vagyok pl 57perce.
Nem szeretném kikapcsolni az automata wifit/netet, mivel az email/időjárás és minden egyéb más alkalmazás tökéletesen használja a netkapcsolatokat, felcsatlakozik, lecsatlakozik.
Kilőni kitudom ezt a nokiaservert a kis "redőnyön" ki/be kapcsolok mindent, de attól még szívesen megjavítanám ezt a "nokiaservert".
A "Termékfejlesztés"-t kikapcsoltam (remélem mindenki), szóval ez nem kommunikálhat.
Külföldi fórumok alapvetően két dolgot említenek:
1. Az új Nokia Store
2. Az új Nokia Maps Suite csomag
Nem tudom melyik a ludas a kettő közül, esetleg más irányból be lehet-e avatkozni?
Szép napot nektek!!
(N8 hacked T-Belle)
Lehet hogy már volt róla szó, nem tudom.
Mi az a "nokiaserver" és melyik alkalmazás futtatja, mert folyamatosan fennragad a neten? Nem csinál sem adatforgalmat, semmit egyszerűen észreveszem hogy wifin vagyok pl 57perce.
Nem szeretném kikapcsolni az automata wifit/netet, mivel az email/időjárás és minden egyéb más alkalmazás tökéletesen használja a netkapcsolatokat, felcsatlakozik, lecsatlakozik.
Kilőni kitudom ezt a nokiaservert a kis "redőnyön" ki/be kapcsolok mindent, de attól még szívesen megjavítanám ezt a "nokiaservert".
A "Termékfejlesztés"-t kikapcsoltam (remélem mindenki), szóval ez nem kommunikálhat.
Külföldi fórumok alapvetően két dolgot említenek:
1. Az új Nokia Store
2. Az új Nokia Maps Suite csomag
Nem tudom melyik a ludas a kettő közül, esetleg más irányból be lehet-e avatkozni?
Szép napot nektek!!
(N8 hacked T-Belle)
Ericsson R310s, Motorola P7389i, Nokia 6210, SE K700i, Nokia 6630, Nokia e51, Nokia N8-00, Nokia Lumia 820