Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olvass!)
-
- 1. szint
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olva
bemegyek az ovi alkalmazásba, és mindig kiirja hogy az ajándékom 60 napig átvehető. milyen ajándék, miért irja ki állandoan, nem lehet ezt kikapcsolni?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Egy progit választhatsz, amiért különben fizetni kéne. Csak akkor tűnik el, ha választottál.akyyy írta:bemegyek az ovi alkalmazásba, és mindig kiirja hogy az ajándékom 60 napig átvehető. milyen ajándék, miért irja ki állandoan, nem lehet ezt kikapcsolni?
- sludgeboy
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 5 times
- Kapcsolat:
Ez teljesen jó és köszönöm a segítséged, de nem így gondoltam teljes mértékben.Elnézést ha nem fogalmaztam egyértelműen.A keresőbe nekem sem tart sokból beírni amire szükségem van viszont szeretnék tájékozódni mielőtt megveszek v.mit.És ha jól emlékszem amikor szó volt róla páran panaszkodtak, hogy xy típus szétrázza a telót.V.ki ajánlott egyet ami működőképes volt tehát tapasztalatból mondta.Nem mintha hatalmas gondot okozna 3e Ft elvesztése de ha már egy kérdéssel megspórolhatom akkor...Walaki01 írta: Itt van egy pár
Beírod: kerékpáros tartó és már mutatja is.
"Dead but dreaming for her light, at the gates, of silent memory"
●►[ROM][V7.8] Dirty Unicorns 4.4.4 [i9100] ◄●
●►[ROM][V7.8] Dirty Unicorns 4.4.4 [i9100] ◄●
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
- Been thanked: 1 time
Tisztelt Hozzáértők!
A következő a bibim:
adott egy független teló, v52-es szofttal (lassan 2 éves, Ovisuite-tal frissítgettem mindig). De! Iylen sufnigsm bótba' lett vásárolva, és a nyelvi csomag benne a 06-os (lengyel, szlovén, cseh, angol, német és magyar). Nekem viszont szükségem lenne oroszra, és nemrég találkoztam is egy t-mobilos 5800-val, megnéztem abban 05-ös a csomag, és van benne orosz nyelv.
Csak a PC átírásával - feltételezem - nem fognak megváltozni a nyelvek, attól a teló még "nem fogja tudni" ezt, vagy igen?
Mit lehetne tenni, hogy legyen orosz nyelv is rajta?
+1 kérdés:
Az említett tés 5800-án v31 van, és FOTA-n nem talál frissítést. Ovisuite-al engedne újat feltenni, vagy ez Té függő (szolgáltató nem engedi)?
Válaszokat köszönöm!
A következő a bibim:
adott egy független teló, v52-es szofttal (lassan 2 éves, Ovisuite-tal frissítgettem mindig). De! Iylen sufnigsm bótba' lett vásárolva, és a nyelvi csomag benne a 06-os (lengyel, szlovén, cseh, angol, német és magyar). Nekem viszont szükségem lenne oroszra, és nemrég találkoztam is egy t-mobilos 5800-val, megnéztem abban 05-ös a csomag, és van benne orosz nyelv.
Csak a PC átírásával - feltételezem - nem fognak megváltozni a nyelvek, attól a teló még "nem fogja tudni" ezt, vagy igen?
+1 kérdés:
Az említett tés 5800-án v31 van, és FOTA-n nem talál frissítést. Ovisuite-al engedne újat feltenni, vagy ez Té függő (szolgáltató nem engedi)?
Válaszokat köszönöm!
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!dnnzed írta:Tisztelt Hozzáértők!
A következő a bibim:
+1 kérdés:
Válaszokat köszönöm!
Tedd újra a szoftvert így: viewtopic.php?f=64&t=40 Ezzel a módszerrel azt teszel fel, amit szeretnél (kivéve kisebb verziószámút). Felteszed a Russian Hungary-t, és elvileg lesz magyar nyelved.
Vigyázz, minden töröl a telóról, biztonsági mentést készíts!
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
- Been thanked: 1 time
Damir írta:Szia!dnnzed írta:Tisztelt Hozzáértők!
A következő a bibim:
+1 kérdés:
Válaszokat köszönöm!
Tedd újra a szoftvert így: viewtopic.php?f=64&t=40 Ezzel a módszerrel azt teszel fel, amit szeretnél (kivéve kisebb verziószámút). Felteszed a Russian Hungary-t, és elvileg lesz magyar nyelved.
Vigyázz, minden töröl a telóról, biztonsági mentést készíts!
Minden frankó.
(Uk.: létezhet az, hogy Ténél, akármilyen iksz csomagban, kb. 1 éve vásárolt 5800-hoz nem adtak memóriakártyát?? )
- solat
- Újonc
- Készüléktípus: Xperia Ray
Abból kicsórták a kártyát. Februárban volt 1 éves a telóm és benne volt a 8-as memóriakártya.dnnzed írta: létezhet az, hogy Ténél, akármilyen iksz csomagban, kb. 1 éve vásárolt 5800-hoz nem adtak memóriakártyát?? )
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy c6 szoft van a telómon és egy ideje nem reagál a telefon a slide unlock-ra. A szoftot 2x újraraktam, de változás az semmi. Valami 5let miért csinálhatja?
Eddigi telefonjaim: Alcatel One Touch Easy, Nokia 3210, Nokia 3410, Motorola C325, SonyEricsson D750i, SonyEricsson W910i, Nokia 5800XM, SonyEricsson Xperia Ray
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800 XM
Aki Vodás. Ingyen mobilnet 30 napig.
Ma (május 18. szerda) éjfélig kell az MWEB szót elküldeni a 70/7070-625 számra, normál sms-ben.
Válasz sms-ben értesítenek, hogy oké.
Egy hónapig 50mb díjmentes adatforgalom, a lejárat előtt sms-ben értesítenek.
Célszerű az Opera Minit használni, mert az letöltés előtt mobilhoz kicsinyíti a képeket, így bőven elég az 50mega egy hónapra.
Ha nem volt beállítva, akkor hozzáférési pontnak: Beállítások/Kapcsolatok/Célok/Hozzáférési pont
és a nevének internet.vodafone.net, vagy vitamaxxal vitamax.internet.vodafone.net
Felhasználónév, jelszó nem kell.
Ui: Ha már ez van, a kiegészített gps-t is bekapcsoltam, két másodperc alatt megtalálta hol vagyok.
Ma (május 18. szerda) éjfélig kell az MWEB szót elküldeni a 70/7070-625 számra, normál sms-ben.
Válasz sms-ben értesítenek, hogy oké.
Egy hónapig 50mb díjmentes adatforgalom, a lejárat előtt sms-ben értesítenek.
Célszerű az Opera Minit használni, mert az letöltés előtt mobilhoz kicsinyíti a képeket, így bőven elég az 50mega egy hónapra.
Ha nem volt beállítva, akkor hozzáférési pontnak: Beállítások/Kapcsolatok/Célok/Hozzáférési pont
és a nevének internet.vodafone.net, vagy vitamaxxal vitamax.internet.vodafone.net
Felhasználónév, jelszó nem kell.
Ui: Ha már ez van, a kiegészített gps-t is bekapcsoltam, két másodperc alatt megtalálta hol vagyok.
-
- 1. szint
melyik programmal lehet videóhivást kezdeményezni pc-s ismerősömmel? fring-et találtam, ami elvileg skypon felhivhatok valamit, és webkamerán keresztül tuudn kbeszélni, de nem akar menni. más megoldás van?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
akyyy:
Én úgy tudom a skype letiltotta a videohívást. Más lehetőségről se tudok.
Én úgy tudom a skype letiltotta a videohívást. Más lehetőségről se tudok.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.