Nokia E72
-
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E72
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, hogy az E72-es telefonon hogyan lehet a .tif vagy .tiff kiterjesztésű fájlokat megnyitni.
Próbáltam keresni képnézegetőt, de nem működnek.
Előre is köszönöm.
Segítségeteket szeretném kérni, hogy az E72-es telefonon hogyan lehet a .tif vagy .tiff kiterjesztésű fájlokat megnyitni.
Előre is köszönöm.
- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Nem: Férfi
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
Üdv!
Próbáld meg a Resco Photo Viewer-t!
Továbbá nem részletezed, hogy miért és hogyan nem működnek az általad kipróbált képnézegetők!
Továbbá nem részletezed, hogy miért és hogyan nem működnek az általad kipróbált képnézegetők!
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Tudomásom szerint csak a látványosságok vannak benne.zoli1026 írta:Üdv!
3d-s épületeket lehet valahogy az ovi maps-ba varázsolni?
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- Praetorianus
- 1. szint
- Készüléktípus: Blackberry Bold 9700 + E72
A Core Player nevű médialejátszóval lehet.lecartier írta:Sziasztok!
Előre is köszönöm.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Vigyázz a jelenre, mert a jelenből múlt lesz, és a múlt megölheti a jövődet...
Vigyázz a jelenre, mert a jelenből múlt lesz, és a múlt megölheti a jövődet...
-
- Újonc
- Készüléktípus: E 72
akkor lehet,hogy nem jártam még olyan helyen.laci64 írta:Tudomásom szerint csak a látványosságok vannak benne.zoli1026 írta:Üdv!
3d-s épületeket lehet valahogy az ovi maps-ba varázsolni?

Pl: ha az utca végén vagyok ami a térképen nincs rajta akkor nem tud utat tervezni.,nem mindig fordul a nyíl menetiránnyal szembe. Nem olvastam,hogy igo lenne erre a telefonra,más navi programot meg nem ismerek.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Garminr édemes lenne megpróbálnod, annak a legrészletesebb a térképe.zoli1026 írta:akkor lehet,hogy nem jártam még olyan helyen.laci64 írta:Tudomásom szerint csak a látványosságok vannak benne.zoli1026 írta:Üdv!
3d-s épületeket lehet valahogy az ovi maps-ba varázsolni?Melyik navigációs programot használjátok? Ezzel az ovi maps-al nem vagyok teljesen elégedett,vagy lehet,hogy csak szokni kell.
Pl: ha az utca végén vagyok ami a térképen nincs rajta akkor nem tud utat tervezni.,nem mindig fordul a nyíl menetiránnyal szembe. Nem olvastam,hogy igo lenne erre a telefonra,más navi programot meg nem ismerek.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E72
- Has thanked: 1 time
Üdv Srácok!
Miért van az hogy fut egy program hetek óta a telefonomon és egyszer csak gondol egyet és mikor indítom akkor bejön egy pillanatra és aztán azonnal kilép, letörlöm újra felrakok egy másik verziót az is ezt csinálja!
Konkrétan a "LCG Jukebox" csinálta ezt eddig és nem csak egy telefonon. És most már az "LCG X-plore" is ezt csinálja. És nem tudom kezelni a fájljaimat, mert azért tudjuk hogy a telefon beépített fájlkezelője nem a legjobb a világon:)
Valakinek valami ötlete hasonló tapasztalata ha esetleg van vagy tud jobb fájlkezelőt akkor legyen kedves írjon!
Köszönöm szépen előre is! (Még ha nem jó helyen érdeklődtem akkor is:)
Miért van az hogy fut egy program hetek óta a telefonomon és egyszer csak gondol egyet és mikor indítom akkor bejön egy pillanatra és aztán azonnal kilép, letörlöm újra felrakok egy másik verziót az is ezt csinálja!
Konkrétan a "LCG Jukebox" csinálta ezt eddig és nem csak egy telefonon. És most már az "LCG X-plore" is ezt csinálja. És nem tudom kezelni a fájljaimat, mert azért tudjuk hogy a telefon beépített fájlkezelője nem a legjobb a világon:)
Valakinek valami ötlete hasonló tapasztalata ha esetleg van vagy tud jobb fájlkezelőt akkor legyen kedves írjon!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Fel vannak törve a programok. És egy idő után megadja magát. Nézzél két ikonos verziót azok sokáig működnek.Bazsi007 írta:Üdv Srácok!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
Üdv Salmi!Salmi írta:Üdv!
A telefonra kapott e-mail mellékleteként küldött .tif kiterjesztésű fájlokat a Resco Photo Viewer 6.0 az e-mailból nem nyitja meg. Belekezd, előhívja a programot, utána, világító fehér képernyő, a jobb felső sarokban zöld lámpa világít az idők végtelenségéig. Ezután a programból csak kilépni lehet.
Egyébként a .tif kiterjesztésű fájlokat most már hosszú próbálkozás után megnyitja, csak ami e-mailben érkezik, azt nem hajlandó megnyitni.
Ennek megoldásában kérném a segítségeteket.
üdv: lecartier