Nokia E75

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
r3spct
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E75
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E75

Hozzászólás Szerző: r3spct »

Valami miatt nem tudok semmi progit feltelepiteni a telora, a játék az simán felmegy, de a progik nem. Mi lehet a baj??
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

r3spct írta:Valami miatt nem tudok semmi progit feltelepiteni a telora, a játék az simán felmegy, de a progik nem. Mi lehet a baj??
Itt olvasgass. :jobbra: http://nokiaprogramok.hu/forum/viewtopi ... =107&t=140
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
<NewL>
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E71 White Steel

Hozzászólás Szerző: <NewL> »

sziasztok
nekem is egy ilyen van,most vettem nemrég
nem rossz ki tella,mondjuk ki kell rajta cserélnem a microsd-nél ezt a kis műanyag bigyót mert kiáll nagyon meg meg kell húzatnom egy kicsit a slideját mert nagyon lötyög. nokia garis,szóval ez szerintem lazán benne van a garis dolgokba,igaz?

kicsit le van gajalva a kicsike,itt-ott horzsolt meg hajszálkarcos a kijelző,azt hittem nem fog idegesíteni de nagyon. szóval hol tudnák venni rá gyári házat,előlap meg a műanyag rész,gomsor meg a fém rész nem kellene,meg mennyi?

"aktív" tok esetleg van valami jobb minőségű?

a legfrissebb firmware melyik? meg milyenek voltak eddig? 110.48.125 nekem ez van rajta most.

hirtelen ennyi
majd még írok

üdv szabi
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

<NewL> írta:sziasztok
nekem is egy ilyen van,most vettem nemrég
nem rossz ki tella,mondjuk ki kell rajta cserélnem a microsd-nél ezt a kis műanyag bigyót mert kiáll nagyon meg meg kell húzatnom egy kicsit a slideját mert nagyon lötyög. nokia garis,szóval ez szerintem lazán benne van a garis dolgokba,igaz?

kicsit le van gajalva a kicsike,itt-ott horzsolt meg hajszálkarcos a kijelző,azt hittem nem fog idegesíteni de nagyon. szóval hol tudnák venni rá gyári házat,előlap meg a műanyag rész,gomsor meg a fém rész nem kellene,meg mennyi?

"aktív" tok esetleg van valami jobb minőségű?

a legfrissebb firmware melyik? meg milyenek voltak eddig? 110.48.125 nekem ez van rajta most.

hirtelen ennyi
majd még írok

üdv szabi
Előbb vidd be a szervizbe a slidejével, ha szerencséd van, a többit is kicserélik.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
tomiqa
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: tomiqa »

Hali!

a zenelejátszónál be lehet állítani hogy, csak egy bizonyos beállított mappában lévő zenéket használjon?
nagyon idegesítő ha lejátssza zenék közben a csengőhangokat.

Ha névjegyben adatok hozzáadásánál hozzáadok születésnapot, arra van beállítás hogy aznap jelezze nekem anélkül hogy be kéne írnom a naptárba?
vagy ehehz külön program kell(tudom hogy van, de ha alapbol tudja akkor nem akarom szanaszét terhelni mindenféle progival a systemet)

Egyenlőre ennyi kérdés merült fel, előre is kösz.
Nokia E75(no hack, Garmin navi),Nokia 6310i,Motorola V3
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

tomiqa írta:Hali!

a zenelejátszónál be lehet állítani hogy, csak egy bizonyos beállított mappában lévő zenéket használjon?

Ha névjegyben adatok hozzáadásánál hozzáadok születésnapot, arra van beállítás hogy aznap jelezze nekem anélkül hogy be kéne írnom a naptárba?
vagy ehehz külön program kell(tudom hogy van, de ha alapbol tudja akkor nem akarom szanaszét terhelni mindenféle progival a systemet)

A powermp3-ban be lehet állítani hogy az 1mb-nál kisebb zenéket ne játssza le. A gyárinál nem tudom hogy van-e ilyen lehetőség.
A szülinapos kérdésre meg nem tudom a választ.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
t.benedek92
2. szint
2. szint
Has thanked: 12 times
Been thanked: 12 times

Hozzászólás Szerző: t.benedek92 »

potter55 írta:
tomiqa írta:Hali!

A powermp3-ban be lehet állítani hogy az 1mb-nál kisebb zenéket ne játssza le. A gyárinál nem tudom hogy van-e ilyen lehetőség.
A szülinapos kérdésre meg nem tudom a választ.
Gyárilag csak a galéria gyorsítása nyújt erre megoldást(nem tom h e75-ön megy-e).
Letöltéseknél megtaláld ha beírod a keresőbe h galéria gyorsítása.
A naptáros cucc nem hiszem hogy megoldható...feleslges lett volna akkor erre megírni egy programot.
"Attól hogy a kacsa nem tud úszni még nem biztos,hogy a víz a hülye."
tomiqa
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: tomiqa »

Köszi a válaszokat, tettem fel powerakármit és avval jó. Galéri gyorsíásást nem probáltam, de azért köszi a fáradtásgot!

Amugy, hát pl 3510ibe ha beírod akkor jelez ha jol emlékszem, de persze nem akarom a 3510i-t a simbive összhasonlítani, meg másra is van progi amit tud a simbi.

Köszi, Kellemes hétvégét
Nokia E75(no hack, Garmin navi),Nokia 6310i,Motorola V3
t.benedek92
2. szint
2. szint
Has thanked: 12 times
Been thanked: 12 times

Hozzászólás Szerző: t.benedek92 »

tomiqa írta:Köszi a válaszokat, tettem fel powerakármit és avval jó. Galéri gyorsíásást nem probáltam, de azért köszi a fáradtásgot!

Amugy, hát pl 3510ibe ha beírod akkor jelez ha jol emlékszem, de persze nem akarom a 3510i-t a simbive összhasonlítani, meg másra is van progi amit tud a simbi.

Köszi, Kellemes hétvégét
Igazad van ez nekem is furcsa...de sajnos ez van... :D
érdekes h a buta szoftverű Sony Ericsson is meg tudta csinálni ez az OKOS telefon meg nem :D
"Attól hogy a kacsa nem tud úszni még nem biztos,hogy a víz a hülye."
<NewL>
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E71 White Steel

Hozzászólás Szerző: <NewL> »

jövőhéten beviszem egy nokia mintaboltba. de szerintem a ház lecseréléséhez 1 az egy milliárdhoz az esélyes.

melyik a legújabb szoftver?
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”