A fájlokat elküldenéd laci64-nek hogy kirakja az első oldalra köszi.rw07 írta:én tegnap raktam fel S3 LTE telóra és jól működik, már csak európa térképet kéne hozzá letölteni
Garmin StreetPilot Androidra
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- joe3
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S4 mini - Lumia 640
- Nem: Férfi
- Has thanked: 54 times
- Been thanked: 88 times
Re: Garmin StreetPilot Androidra
-
- Újonc
- Készüléktípus: S G S3 LTE
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 0
úgy csináltam ahogy leírta az első oldalon a 4.1.2 rom - hoz és azokat másoltam fel a kártyára
- kirusz1
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung S4
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 6 times
Igen csak regelni kell én olyan linkre gondoltam ami tölthető esetleg egy leirással hogy telepitsem xperia S relaci64 írta:Talán ez segít valamit.kirusz1 írta:Én is tesztelém xperia S en csak jó lenne link mit töltsek
viewtopic.php?p=376681#p376681
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Próbáld meg azt, amit feltettem az első oldalra.kirusz1 írta:Igen csak regelni kell én olyan linkre gondoltam ami tölthető esetleg egy leirással hogy telepitsem xperia S re
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
- SteveBeard
- 3. szint
- Készüléktípus: N95 _ ZTE Blade_S3 Mini
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 3 times
Sziasztok!
Egyelőre nem sikerült rávennem, hogy a Tuhu-s térképeknél a rétegeket egymásra pakolja.
Cserébe szinte bármilyen nevet elfogad, például tuhu_jelzett.img vagy tuhu_utak.img
Ha egy fájlba pakolom a külön rétegeket, és kiveszem az egyik elöl a pipát, akkor a többit is kikapcsolja
Egyelőre nem sikerült rávennem, hogy a Tuhu-s térképeknél a rétegeket egymásra pakolja.
Cserébe szinte bármilyen nevet elfogad, például tuhu_jelzett.img vagy tuhu_utak.img
Ha egy fájlba pakolom a külön rétegeket, és kiveszem az egyik elöl a pipát, akkor a többit is kikapcsolja
- kirusz1
- 2. szint
Magyar térkép esetleg?laci64 írta:Próbáld meg azt, amit feltettem az első oldalra.kirusz1 írta:Igen csak regelni kell én olyan linkre gondoltam ami tölthető esetleg egy leirással hogy telepitsem xperia S re
- laci64
- Moderátor
Amit én tettem fel gs2-re, abban benne van, a system mappában.kirusz1 írta:Magyar térkép esetleg?laci64 írta:Próbáld meg azt, amit feltettem az első oldalra.kirusz1 írta:Igen csak regelni kell én olyan linkre gondoltam ami tölthető esetleg egy leirással hogy telepitsem xperia S re
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
- kirusz1
- 2. szint
azt szedtem le de mikor kicsomagolom a system mappa nincs ott ha a rarba belenézek akkor ott a system.azon belül melyik a térkép file?
- laci64
- Moderátor
Mivel rejtett mappa, engedélyezni kel a gépen a megjelenítését. Azon belül a gmapprom.img.kirusz1 írta:azt szedtem le de mikor kicsomagolom a system mappa nincs ott ha a rarba belenézek akkor ott a system.azon belül melyik a térkép file?