nokiae668 írta:Prettyblossom írta:Sziasztok!Nokia c7 telefonom lezáró kódját elfelejtettem! Valamilyen használható meg oldás?
Próbálkoztam már néhány dologgal.Olyan meg oldás nem érdekel ami előtte kéri a lezáró kódot.
Hard resettel változatlanul ott maradt a kód.Hogyan csináljam a törlését? Segítsetek!Köszike!
Próbáld meg az 12345 -t vagy 123456-t vagy 00000-t ... Ha nem állítottál be külön kódot akkor alapból ezeknek kéne lennie.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Helló mindenki,
én is esetem is hasonló, annyi különbséggel, hogy én nem el feljtettem a kódot hanem a telefon nem fogadta el egyszerűen. Az utóbbi fél évben egyre többször lefagyott, és egyre több nyűge volt (2 évig jól működött)... és miután párszor beírtam a feloldó kódot, elősször azt írta ki 5 percig nem lehet újra próbálni a túl sok hibás próbálkozás miatt, utánna kikapcsoltam és később újra ugyan ez. Nem fogadta el a kódot, és egyszer csak kiírta, hogy utolsó próbálkozás, következő hibás bevitelnél töröl mindent (ez ám a kib* adatbizonság xD csak nem akkor amikor kellene!).... akkor újra kikapcsoltam később megint be és újra nemfogadta el a kódot. Mégegyszer kikapcsoltam, és amikor legközelebb bekapcsoltam már a nyelvre, dátumra és a időre kérdezett rá, mint egy teljesen új telefon (gondolom flash romból vissza töltött mindent).
A kérdésem, az hogy van-e akármi remény az adatok visszanyerésére(habár van metésem, de nagyon régi)?? Névjegyzék,sms,jegyzetek,fényképek,térkép,programok... ez egy céges telefon és a jegyzetek és a névjegyzék különösen nagyon fontos lenne...
Próbálkoztam már FAT32/NTFS fájlrendszeres adatmentő szoftverekkel (USB-n keresztül, Mass Storage-ként használva), de semmi. Az egyik csinált valami 7 gb körüli fájlt(nagyjából ennyi adat volt rajta az összes fényképpel meg mindennel együtt), de semmire sem mentem .sqlite kiterjesztésű fájllal....
Ha bárki tud bármi SEGÍTSEN!
Köszönöm előre is.