Nokia N96
- tomika085
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung S7 Edge
- Nem: Férfi
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 24 times
Re: Nokia N96
Elhiszem hogy jó a 30-as szoft,de az enyém Trémobilos és 12-nél tovább nem enged frissíteni.Ahhoz hogy 30-as szoft legyen rajta ahhoz át kéne írnom a produkt kódot,azt meg nem akarom mert ugyebár a gari megugrik egyből.Tény hogy gyorsabban másol és RDS is van benne de ez nekem nem gyógyír,viszont most voltam Pesten és a tv funkció nagyon szépen működik rajta,de még ez is hanyagolható.Nekem nem jön be sajnos és már beszéltem is egy emberrel aki hoz nekem egy fasza 8GB-t a 96-os helyett.Annyi a gáz a 96-al hogy ugye én nem kaptam hozzá semmit a boltban és így kevesebbet ér. 

Múlt: Nokia 3310, Nokia 3410, Samsung X660, Samsung E250, Nokia N95 8Gb, Nokia N96, Samsung I9000.
Jelen: Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy S4, Galaxy S4 Mini, Nokia N80
-
- 4. szint
- Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 72 times
Phoenix -el való frissítést nézted ott marad a gari, ha utána visszaírod a PC -ttomika085 írta:Elhiszem hogy jó a 30-as szoft,de az enyém Trémobilos és 12-nél tovább nem enged frissíteni.Ahhoz hogy 30-as szoft legyen rajta ahhoz át kéne írnom a produkt kódot,azt meg nem akarom mert ugyebár a gari megugrik egyből.Tény hogy gyorsabban másol és RDS is van benne de ez nekem nem gyógyír,viszont most voltam Pesten és a tv funkció nagyon szépen működik rajta,de még ez is hanyagolható.Nekem nem jön be sajnos és már beszéltem is egy emberrel aki hoz nekem egy fasza 8GB-t a 96-os helyett.Annyi a gáz a 96-al hogy ugye én nem kaptam hozzá semmit a boltban és így kevesebbet ér.

- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
nem vicböl viszi dehát tetudodtomika085 írta:Elhiszem hogy jó a 30-as szoft,de az enyém Trémobilos és 12-nél tovább nem enged frissíteni.Ahhoz hogy 30-as szoft legyen rajta ahhoz át kéne írnom a produkt kódot,azt meg nem akarom mert ugyebár a gari megugrik egyből.Tény hogy gyorsabban másol és RDS is van benne de ez nekem nem gyógyír,viszont most voltam Pesten és a tv funkció nagyon szépen működik rajta,de még ez is hanyagolható.Nekem nem jön be sajnos és már beszéltem is egy emberrel aki hoz nekem egy fasza 8GB-t a 96-os helyett.Annyi a gáz a 96-al hogy ugye én nem kaptam hozzá semmit a boltban és így kevesebbet ér.
Samsung galaxy s7 edge
- tomika085
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung S7 Edge
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 24 times
nem értemLimahl írta:nem vicböl viszi dehát tetudodtomika085 írta:Elhiszem hogy jó a 30-as szoft,de az enyém Trémobilos és 12-nél tovább nem enged frissíteni.Ahhoz hogy 30-as szoft legyen rajta ahhoz át kéne írnom a produkt kódot,azt meg nem akarom mert ugyebár a gari megugrik egyből.Tény hogy gyorsabban másol és RDS is van benne de ez nekem nem gyógyír,viszont most voltam Pesten és a tv funkció nagyon szépen működik rajta,de még ez is hanyagolható.Nekem nem jön be sajnos és már beszéltem is egy emberrel aki hoz nekem egy fasza 8GB-t a 96-os helyett.Annyi a gáz a 96-al hogy ugye én nem kaptam hozzá semmit a boltban és így kevesebbet ér.

Múlt: Nokia 3310, Nokia 3410, Samsung X660, Samsung E250, Nokia N95 8Gb, Nokia N96, Samsung I9000.
- Limahl
- 6. szint
nemvagyok n96 fan söt még csak nokia sem de eleve többet ér és sokkal jobb is a 8 gb-nál rátesz egy 30-as szoftot és jo lessz de ha elakarod cserélni tedd.tomika085 írta:nem értemLimahl írta:nem vicböl viszi dehát tetudodtomika085 írta:Elhiszem hogy jó a 30-as szoft,de az enyém Trémobilos és 12-nél tovább nem enged frissíteni.Ahhoz hogy 30-as szoft legyen rajta ahhoz át kéne írnom a produkt kódot,azt meg nem akarom mert ugyebár a gari megugrik egyből.Tény hogy gyorsabban másol és RDS is van benne de ez nekem nem gyógyír,viszont most voltam Pesten és a tv funkció nagyon szépen működik rajta,de még ez is hanyagolható.Nekem nem jön be sajnos és már beszéltem is egy emberrel aki hoz nekem egy fasza 8GB-t a 96-os helyett.Annyi a gáz a 96-al hogy ugye én nem kaptam hozzá semmit a boltban és így kevesebbet ér.
Samsung galaxy s7 edge
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia n96
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Megvan hozzá mindent tartozék,független, igaz a magyar nyelvet én raktam bele. Ebből következik ,hogy nem itthon vettem ,30-as szoftver van rajta, gps működik (garmin).Segal írta:ez sokmindentől függ nokiagaris e vagy egyáltalán van e rá, független e, tartozékai megvannak e nézz körül kicsit apróhírdetéses oldalakon. Viszont iparkodj az eladásával másfél hét múlva jelenti be szinte az összes gyártó az újdonságait az nem lesz jó hatással az eladásodratamas75 írta:Szevasztok.
Mennyiért lehet eladni egy ilyen telefont (9 hónapos)? Semmi baja a telefonnak kicsit karcos egy sávban,a telefontartótól,és van benne egy 8 gigás sandisk micro is.
Sajnos a piszkos anyagiak miatt vagyok kénytelen eladni:(. Frankó kis telefon ,semmi nem igaz ami rosszat írtak róla. köszönöm a segitséget!
- bikemano
- 3. szint
- Készüléktípus: iPhone 3G
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
- Kapcsolat:
Én ismét csak azt álitom, hogy semmivel sem jobb mint a 8GB !Limahl írta:nemvagyok n96 fan söt még csak nokia sem de eleve többet ér és sokkal jobb is a 8 gb-nál rátesz egy 30-as szoftot és jo lessz de ha elakarod cserélni tedd.tomika085 írta:nem értemLimahl írta: nem vicböl viszi dehát tetudod
Ezt a tesztek is bizonyitják

Ebben a kamerárol van szó:
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... loldal=273
És ahogy az elöbb is irtam a 8GB ban több a szabad RAM és a Mhz is ami eléggé lényeges dolog.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bikemano 2010-02-05 pén. 22:34:48-kor.
Nokia 3310 ► Nokia 3650 ► Nokia 3300 ► Sony Ericsson P800 ► Nokia N72 Black ► Nokia N73 ► Nokia N95 + Nokia 6600 ► Nokia N73 ► Apple iPhone 3G 8GB
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Tényleg elnézést kérek mindenkitől, de ha lehet, egy műszaki beállítottságú fórumon adjuk meg a módját és legyünk szabatosak, precízek!!!
A kB, MB, GB, TB rövidítések jelentése kiloBÁJT, MegaBÁJT, GigaBÁJT, TeraBÁJT.
A kb, Mb, Gb, Tb rövidítések jelentése kilobit, Megabit, Gigabit, Terabit.
A kis betűvel írt mértékegység az EGYNYOLCADA a nagy betűsnek.
Jó lenne odafigyelni erre.
Köszönöm és elnézést még egyszer.
A kB, MB, GB, TB rövidítések jelentése kiloBÁJT, MegaBÁJT, GigaBÁJT, TeraBÁJT.
A kb, Mb, Gb, Tb rövidítések jelentése kilobit, Megabit, Gigabit, Terabit.
A kis betűvel írt mértékegység az EGYNYOLCADA a nagy betűsnek.
Jó lenne odafigyelni erre.
Köszönöm és elnézést még egyszer.
- Limahl
- 6. szint
Én ismét csak azt álitom, hogy semmivel sem jobb mint a 8GB !
És ahogy az elöbb is irtam a 8GB ban több a szabad RAM és a Mhz is ami eléggé lényeges dolog.[/quote]
neked se volt még a kezedbe csak a teszteket olvasgatod de ha neked az ajobb tarsd meg nekem meg ez ajobb én ezt tartom meg.

És ahogy az elöbb is irtam a 8GB ban több a szabad RAM és a Mhz is ami eléggé lényeges dolog.[/quote]
neked se volt még a kezedbe csak a teszteket olvasgatod de ha neked az ajobb tarsd meg nekem meg ez ajobb én ezt tartom meg.
Samsung galaxy s7 edge