Nokia C7-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7-00
- Nem: Férfi
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 4 times
- Kapcsolat:
Re: Nokia C7-00
Hali!
Probálta már valaki ezt joe3 swt http://www.smartnews.hu/2012/03/modosit ... 9-by-joe3/ és mi a vlemény jobb mint a gyari belle 111.030.0609 . Elöre is köszia vválaszt
Probálta már valaki ezt joe3 swt http://www.smartnews.hu/2012/03/modosit ... 9-by-joe3/ és mi a vlemény jobb mint a gyari belle 111.030.0609 . Elöre is köszia vválaszt
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 188 times
ssj írta:Hali!
Szerintem a kérdésed ebben a topicban tedd fel
viewtopic.php?f=82&t=3495&p=363339#p363339
Skyp: kukuc-
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!ssj írta:Hali!
Barátnőm telóján a 111.040-es van fent, az előbb linkelt topic első oldalán találod meg a linkeket.
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia n95
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
sziasztok. kb 2 honapja frissitett a telom. de azota minden amit megynyitok 1 perc mire beadja . mi a gond. hogy tudom ezt helyre hozni
-
- 2. szint
- Készüléktípus: lumia 820
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 34 times
Nekem akkor csinált ilyet amikor nokia suite-on frissítettem. Ott felkínálta a szoftver újra telepítését is, ha van egy kis szerencséd jó is lehet utána. Egy teljes hard reset viszont sokat segíthetne persze biztonsági mentéssel megtoldva. Beállításokat semmikép se rakd vissza! Valamint ajánlom még figyelmedbe a phoenix-et. Csak kicsit bonyolultabb, mint a nokia suite, de tisztább munkát végez.szamika01 írta:sziasztok. kb 2 honapja frissitett a telom. de azota minden amit megynyitok 1 perc mire beadja . mi a gond. hogy tudom ezt helyre hozni
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia c7
Van egy nokia C7-es mobilom . Eddig routerről wifin tudtam netezni a mobilon is .Bella rendszer van rajta. most előfizettem Smarttarifa 3-ra melyben va internetezési lehetőség.
Sajnos nem tudom átálítani a c7-et ,hogy ne a wifit keresse hanem az internetet. Ha elhagyom a wifi hatósugarát nincs net. Nagyon kérek valakit ha tud SEGÍTSEN ? KÖSZÖNÖM.
Sajnos nem tudom átálítani a c7-et ,hogy ne a wifit keresse hanem az internetet. Ha elhagyom a wifi hatósugarát nincs net. Nagyon kérek valakit ha tud SEGÍTSEN ? KÖSZÖNÖM.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia c7
Van egy nokia C7-es mobilom . Eddig routerről wifin tudtam netezni a mobilon is .Bella rendszer van rajta. most előfizettem Smarttarifa 3-ra melyben va internetezési lehetőség.
Ha segít valaki itt is lehet:FrankPTata@gmail.com
Ha segít valaki itt is lehet:FrankPTata@gmail.com
- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
A Beállítások - Kapcsolatok - Beállítások menüpontban (nálam, N808-on legalábbis ott van) állítsd be a Hálózati céloknál, hogy a mobilneted az Internet kategóriában legyen! Természetesen amennyiben megvannak a beállítások a készüléken. Ha nem, kérd le őket a szolgáltatótól. (Legközelebb, kérlek, csak egy helyen tedd fel kérdésedet! Köszi!)
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 10 times
Tudja valaki, hogy mi is lenne pontosan a "Microsoft apps"?
Miért akarja a Nokiához elküldeni a melyik postafiókom jelszavát?
Miért akarja a Nokiához elküldeni a melyik postafiókom jelszavát?
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
Sziasztok.
szeretném mérni hogy naponta mennyi mobilnetet használok.
ez az adatkapcsolat-figyelő mérőprogi ikonja:
az a probléma hogy a redőnyön hiába kapcsolom ki az Adatkapcs.-ot, az minden nap ki állásból be kapcsol minden éjfélkor. (vagy hetente/havonta)
erről csak akkor hajlandó leszokni ha a számláló törlését kikapcsolom:
Ez bizonyos esetekben hátrány. (pl. külföldön vagy napinet előfizetéssel)
ti hogy csináljátok hogy mérni is tudjátok az adatforgalmat és mégse kapcsoljon mindig be?
én úgy oldottam meg hogy 1. vagy kikapcsolom a számlálók törlését mint a képen, 2. vagy létrehozok egy új hálózati cél csoportot amibe csak wifi hozzáférési pontokat másolok (az Internet alól) és azt teszem elsődlegessé, és átállítom a levelezőprogit, stb.. de ez kényelmetlen mert időnként wifi nélkül is kell a net (mobilnet) és mindent (mail, stb) állítgathatok vissza. tehát marad az 1. verzió?
szeretném mérni hogy naponta mennyi mobilnetet használok.
ez az adatkapcsolat-figyelő mérőprogi ikonja:
az a probléma hogy a redőnyön hiába kapcsolom ki az Adatkapcs.-ot, az minden nap ki állásból be kapcsol minden éjfélkor. (vagy hetente/havonta)
erről csak akkor hajlandó leszokni ha a számláló törlését kikapcsolom:
Ez bizonyos esetekben hátrány. (pl. külföldön vagy napinet előfizetéssel)
ti hogy csináljátok hogy mérni is tudjátok az adatforgalmat és mégse kapcsoljon mindig be?
én úgy oldottam meg hogy 1. vagy kikapcsolom a számlálók törlését mint a képen, 2. vagy létrehozok egy új hálózati cél csoportot amibe csak wifi hozzáférési pontokat másolok (az Internet alól) és azt teszem elsődlegessé, és átállítom a levelezőprogit, stb.. de ez kényelmetlen mert időnként wifi nélkül is kell a net (mobilnet) és mindent (mail, stb) állítgathatok vissza. tehát marad az 1. verzió?