Nokia 5530 XpressMusic

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
SamS19
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5530 XM
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia 5530 XpressMusic

Hozzászólás Szerző: SamS19 »

üdv
lenne egy olyan kérdésem hogy 5530-ra lehet ilyen widget-et csinálni ? : http://mynokiablog.files.wordpress.com/ ... =320&h=240
vagy ez csak 5800on van ?
meg hogy ez mitől függ most egy v20-as firmware van rajta de lehet ezt más programmal helyettesíteni vagy hogy megy ez ?
nem találtam sajnos semmi érdemlegeset erről a témáról.
köszi
AknAthn
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5530 XM

Hozzászólás Szerző: AknAthn »

Hali! nekem az a kérdésem lenne hogy, hogy működik a TV-out dolog?? szoftver frissítéssel nem lehet valahogy engedélyezni ( esetleg le van tiltva telóban ez az opció??) vagy ez hardveres dolog? előre is köszi
sihumens
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 1020 + Lumia520
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: sihumens »

SamS19 írta:...üdv
lenne egy olyan kérdésem hogy 5530-ra lehet ilyen widget-et csinálni ? : http://mynokiablog.files.wordpress.com/ ... =320&h=240
vagy ez csak 5800on van ?
meg hogy ez mitől függ most egy v20-as firmware van rajta de lehet ezt más programmal helyettesíteni vagy hogy megy ez ?
nem találtam sajnos semmi érdemlegeset erről a témáról.
köszi
Be ne dőlj ennek a képnek. Ez fake. 5800-nak sosem lesz ilyen a főképernyője. Most kapott egy új fw-t, de az sem ilyen, csak 5530-as. Ez N97-es homescreen, csak le lett lopva, és 5800-n megnyitották. Ennyi. De vannak rá különböző progik amivel ezt meg lehet csinálni...
Kavics86
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S II
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: Kavics86 »

Sziasztok!

Kis segítséget szertnék kérni. Ilyet telót kapott bnőm, kértem hozzá opda-n cer és key fájlokat meg is jöttek. Valamilyen office vagy pdf olvasót keresek rá, az oldalon található quickofficet szignóztam meg a pdf readert is de egyik sem jó (tanusítvány hiba vagy alkalmazáshiba). Pedig szignóztam.
Tudna valaki segíteni hogy melyik működik rajta normálisan? A pdf nem jeleníti meg a pdf-eket csak ilyen kockákban... vagy word vagy pdf olvasó kéne ha már az egyik működik az tökéletes lenne. Holnap átolvasom a fórumot is, hátha már kérdezte más is, de ha esetleg vki tudja a választ megköszönnénk ha segítene. :)
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Kavics86 írta:Sziasztok!

Kis segítséget szertnék kérni. Ilyet telót kapott bnőm, kértem hozzá opda-n cer és key fájlokat meg is jöttek. Valamilyen office vagy pdf olvasót keresek rá, az oldalon található quickofficet szignóztam meg a pdf readert is de egyik sem jó (tanusítvány hiba vagy alkalmazáshiba). Pedig szignóztam.
Tudna valaki segíteni hogy melyik működik rajta normálisan? A pdf nem jeleníti meg a pdf-eket csak ilyen kockákban... vagy word vagy pdf olvasó kéne ha már az egyik működik az tökéletes lenne. Holnap átolvasom a fórumot is, hátha már kérdezte más is, de ha esetleg vki tudja a választ megköszönnénk ha segítene. :)
Ennek elvileg jónak kell lennie.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Kavics86
1. szint
1. szint

potter55 írta:
Ennek elvileg jónak kell lennie.[/quote]

Köszönöm Potter55 a gyors választ! Egyelőre a OfficeSuite S60 5.0 fix.zip is működik úgyhogy már csak pdf olvasóra vadászunk :)
potter55
Moderátor
Moderátor

Kavics86 írta: Köszönöm Potter55 a gyors választ! Egyelőre a OfficeSuite S60 5.0 fix.zip is működik úgyhogy már csak pdf olvasóra vadászunk :)
Nincs mit. Itt egy pdf olvasó is.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Kavics86
1. szint
1. szint

Azt írja ki hogy nem biztonságos és kilép telepítéskor :S
vati182
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 5530

Hozzászólás Szerző: vati182 »

Hello esetleg valaki tudja h amikor belépek a névjegyzékbe és onnan kiválasztok egy nevet felhívom befejezem a hívást akkor a telefon bennt marad a névjegyzékben és fut háttérben, meríti a telefont sokkal gyorsabban mint amugy merülne, hogy lehet azt megcsinálni hogy automatán kilépjen amikor befejeztrem a hivást és ne futtassa háttérben? a hivásnaplóval is ugyan ezt csinálja ha esetleg valaki tudna segíteni azt megköszönném
potter55
Moderátor
Moderátor

vati182 írta:Hello esetleg valaki tudja h amikor belépek a névjegyzékbe és onnan kiválasztok egy nevet felhívom befejezem a hívást akkor a telefon bennt marad a névjegyzékben és fut háttérben, meríti a telefont sokkal gyorsabban mint amugy merülne, hogy lehet azt megcsinálni hogy automatán kilépjen amikor befejeztrem a hivást és ne futtassa háttérben? a hivásnaplóval is ugyan ezt csinálja ha esetleg valaki tudna segíteni azt megköszönném
Próbáld ki ezt, ezt a módszert a naplóval is megtudod csinálni.

Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”