Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
tnoise
2. szint
2. szint
Készüléktípus: C7
Has thanked: 8 times
Been thanked: 9 times

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: tnoise »

Sziasztok!

Túl sok tapasztalatot nem olvastam a 052.001 FW-ről, ezért leírom a sajátomat:
- egyetlen pozitívum(changelog-ban is olvasható volt), hogy menün belül nem zár le a bill.zár, mint a 051-nél
- viszont az új FW óta nekem ismét instabil lett a telefon: a két legutóbbi FW teljesen ráncba szedte, a korábban olykor-olykor idegesítő apróságokat, megbízhatatlanságokat. Most ismét előjött egy olyan hiba, hogy bejövő híváskor nem tudom fogadni a hívást, nem reagál semelyik billentyűre sem a készülék (ez volt 021, 022, 031-es FW-knél is). Ezt néha tetőzi azzal, hogy fogadja a hívást, de a képernyőn nem indul el a hívásidő-számláló (vagyis a képernyőn nem változik semmi, mégis hallom a másik felet)... de tovább megyek, ilyenkor kb. 10mp után van hogy meg is szakad a hívás. De előrelépés, hogy régen ilyenkor akksi ki-be, és csak úgy működött tovább, most meg ha megvárom, míg a másik fél kinyomja a hívást (vagy ugye megszakadunk), akkor többnyire észheztér a telefon, és továbbhasználható.

Először az OVI upgrade-nek tudtam be, ezért felrakattam az új szoftvert szervizben is, de nem változott, nem javult a helyzet.

Úgyhogy én várom az újabb frissítést...
Shyciii
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Motorola Defy CM7 RC1
Nem: Férfi
Has thanked: 15 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: Shyciii »

tgeri írta: UI: Más: Ki használja az E52-t ilyennel: http://europe.nokia.com/find-products/a ... set-bh-606
rajtam kívül? Nekem elég sokszor panaszkodnak, hogy alig hallani engem, ellenben a háttérzajt remekül. Ilyenkor ha átkapcsolok a készülékre, akkor mindenki a "húúú, mit csináltál,
most marha jól hallak" felkiáltással folytatja. Nem várom el egy BT headsettől, hogy a telefon minőségét produkálja, de simán az utcán sétálgatva is szinte használhatatlan.
Amit ki szeretnék deríteni: a headset a szar vagy a telefon? Annó azért vettem ilyet 10ért, mert amit 5ért vettem BH-105 azzal recsegett, bontott, szar volt. Akkor még csak a 606
volt a supported listán. Most látom, hogy jó tág, lehet, h ha a 606 a szar, akkor lőnék egy újat... De milyet???
Én ezt használom, és semmi gond nincs vele:
http://europe.nokia.com/find-products/a ... set-bh-212
sixtybi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia e52
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: sixtybi »

tnoise írta:Sziasztok!

Túl sok tapasztalatot nem olvastam a 052.001 FW-ről, ezért leírom a sajátomat:
- egyetlen pozitívum(changelog-ban is olvasható volt), hogy menün belül nem zár le a bill.zár, mint a 051-nél
- viszont az új FW óta nekem ismét instabil lett a telefon: a két legutóbbi FW teljesen ráncba szedte, a korábban olykor-olykor idegesítő apróságokat, megbízhatatlanságokat. Most ismét előjött egy olyan hiba, hogy bejövő híváskor nem tudom fogadni a hívást, nem reagál semelyik billentyűre sem a készülék (ez volt 021, 022, 031-es FW-knél is). Ezt néha tetőzi azzal, hogy fogadja a hívást, de a képernyőn nem indul el a hívásidő-számláló (vagyis a képernyőn nem változik semmi, mégis hallom a másik felet)... de tovább megyek, ilyenkor kb. 10mp után van hogy meg is szakad a hívás. De előrelépés, hogy régen ilyenkor akksi ki-be, és csak úgy működött tovább, most meg ha megvárom, míg a másik fél kinyomja a hívást (vagy ugye megszakadunk), akkor többnyire észheztér a telefon, és továbbhasználható.

Először az OVI upgrade-nek tudtam be, ezért felrakattam az új szoftvert szervizben is, de nem változott, nem javult a helyzet.

Úgyhogy én várom az újabb frissítést...
Én ezeket a hibákat nem tapasztaltam az 52-es FW alatt. Lehet egyedi esetről van szó.
hansy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E52

Hozzászólás Szerző: hansy »

Üdv!

Hívásrögzítő progit keresek. Amik itt vannak azokat nem tudom felrakni. Alkalmazási hiba, tanúsítvány lejárt üzeneteket kapok. Amihez van key generátor ott a generált kódot nem fogadja el. Segítsetek.

Kösz
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

hansy írta:Üdv!

Hívásrögzítő progit keresek. Amik itt vannak azokat nem tudom felrakni. Alkalmazási hiba, tanúsítvány lejárt üzeneteket kapok. Amihez van key generátor ott a generált kódot nem fogadja el. Segítsetek.

Kösz
Szia!

Nem lehet, hogy szignózni kéne?
Benec
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: Benec »

Sziasztok!

Három iszonyatosan idegesítő hibába futottam bele. Elég új a telefonom, a legfrissebb t-mobilos szoftver van rajta.

1. Amikor töltőre dugom azonnal átváltja mind a háttérképemet mind a telefon témáját.

2. Sms íráskor, ékezetes betű használatakor 3-4-5 smsben akarja elküldeni amit írok és ezt eddig nem csinálta, magától jött elő pár napja.

3. Többször volt olyan, hogy kikapcsoláskor kialszik a kijelző, de a billentyűzet továbbra is világít és nem alszik el egyáltalán. Ezt követően nem tudom újra bekapcsolni a telefont csak ha aksit kiütöm és visszateszem.

Segítsetek légyszi, mert nagyon idegesítő dolog mind a három...
Coempi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Sony Z1c
Has thanked: 2 times
Been thanked: 19 times

Hozzászólás Szerző: Coempi »

Benec írta: 1. Amikor töltőre dugom azonnal átváltja mind a háttérképemet mind a telefon témáját.
Szia!
1. kérdés: Vezérlőpult -> Csatlakozás -> USB -> USB-kapcsolati mód valószínűleg Tárolóhely módban van, állítsd át másra (pl. PC Suite).

A másik két kérdésre egy hard reset vagy firmware-frissítés megoldást jelenthet (bizonytalan vagyok, nálam egyiket sem produkálja a 51.018-as firmware)

Üdv és boldog Karácsonyt!
Shyciii
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Motorola Defy CM7 RC1
Has thanked: 15 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: Shyciii »

Benec írta:Sziasztok!

Három iszonyatosan idegesítő hibába futottam bele. Elég új a telefonom, a legfrissebb t-mobilos szoftver van rajta.

1. Amikor töltőre dugom azonnal átváltja mind a háttérképemet mind a telefon témáját.

2. Sms íráskor, ékezetes betű használatakor 3-4-5 smsben akarja elküldeni amit írok és ezt eddig nem csinálta, magától jött elő pár napja.

3. Többször volt olyan, hogy kikapcsoláskor kialszik a kijelző, de a billentyűzet továbbra is világít és nem alszik el egyáltalán. Ezt követően nem tudom újra bekapcsolni a telefont csak ha aksit kiütöm és visszateszem.

Segítsetek légyszi, mert nagyon idegesítő dolog mind a három...
1. Nekem is csinálja, de csak időnként. Egyik fw sem javította ezt ki nekem,
2. Ezt nekem is csinálja, de az ékezetek miatt, mert egy ékezetes karakter akár 2-3 "helyet" is foglalhat, vagyis gyorsabban betelik egy sms korlát.
3. Ezt viszont javítja az új firmware.
Benec
Újonc
Újonc

Coempi írta:
Benec írta: 1. Amikor töltőre dugom azonnal átváltja mind a háttérképemet mind a telefon témáját.
Szia!
1. kérdés: Vezérlőpult -> Csatlakozás -> USB -> USB-kapcsolati mód valószínűleg Tárolóhely módban van, állítsd át másra (pl. PC Suite).

A másik két kérdésre egy hard reset vagy firmware-frissítés megoldást jelenthet (bizonytalan vagyok, nálam egyiket sem produkálja a 51.018-as firmware)

Üdv és boldog Karácsonyt!
Köszi a tippet, de nem számítógéppel töltöm, hanem rendes töltővel, szóval itt ez a beállítás nem megy. Más ötlet?

Firmware frissítésről valaki tud dobni egy linket ami végigköveti hogy kell csinálni? Vagy egyszerű?

Boldog Karácsonyt viszont ;)
Benec
Újonc
Újonc

Shyciii írta:
Benec írta:
2. Ezt nekem is csinálja, de az ékezetek miatt, mert egy ékezetes karakter akár 2-3 "helyet" is foglalhat, vagyis gyorsabban betelik egy sms korlát.

De az a fura, hogy ezt múlt héten még nem csinálta, nem tudom mi változhatott azóta, mert semmit nem csináltam a telóval. Sajna nem 2-3 helyet foglal egy 1 ékezetes karakter hanem vagy 80-at... Néha egy mondatnál is már 3 smsnek érzékeli :(
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”