Jól informált vagy!enazati írta:és ez melyik rom? ez a 4.1-es delight amibe elvileg az orosz srác anna-ból kiszedett videólejátszója van?

muszáj

Jól informált vagy!enazati írta:és ez melyik rom? ez a 4.1-es delight amibe elvileg az orosz srác anna-ból kiszedett videólejátszója van?
egy próbát megér, de azért ne vegyél rá mérget. nekem is a normál belle-s videólejátszó van és tökéletesen megy hdmi-n és analog 3,5-es jack-en át is a videózás. persze ami a telón lefagy beletekerésre az a videókimeneteken is. Taylor pedig nem nyúlt a videolejátszóhoz az tuti mivel semmi mod nem volt rá eddig. És igazából MOD most sincs, csak egy roppant türelmes orosz srác összeszedegette az anna-ból a videólejátszó fájljait és az indián kiskölök azt rakta bele a delight-ba.sagit73 írta:Nekem is kellene az a lejátszó mert Taylor V3-on nem tudok kirakni filmet 3.5 csatin. hátha ez megoldaná...
hát ez sajnos nem mérvadó mivel gondolom ezeket a filmeket nem tesztelted a gyári belle-vel, tehát nem tudhatod hogy ezek amugy akadnának vagy ezek másnál is gond nélkül mennek. nekem kb 3-ből egy film az ami megakad, de ugye nagyban függ hogy ki mit néz. én általában bdrip-eket "kölcsönzök"sergio81 írta:Nálam még a Delight 4.0 van fent és az utóbbi pár napban 3 filmet néztem rajta több részletben!Tehát beletekergetve, kicsit gondolkodik de amúgy minden ok!
No a sample nálam is behalt 01.00. A Narniát most töltöm, de akkor ez is ilyen lesz.bladehu2 írta:No beleraktam én is az én cfm-be az anna-s videoplayert, de azon kívül hogy a lejátszó felülete a régi lett, illetve a "videok" -ra a régi fajta listát mutatja (utoljára játszott, felvett, új videók stb amik a belle-ben már nincsenek) a teszt videom ugyanúgy megakad.
Akit érdekel innen letöltheti ezt a sample-t aztán kipróbálhatja hogy mondjuk 1:00-tól bele tud-e tekerni vagy pause után elindul-e: http://www.mediafire.com/?7qvdblspytdn4b8
És nem, nem a sample rossz. A teljes film is pont ilyen, kb ettől a résztől kezdve meghal beletekeréskor/pause-kor.
A másik tesztvideó, akit érdekel letölti az ncore kölcsönzőből: The.Chronicles.of.Narnia.The.Voyage.of.the.Dawn.Treader.2010.HUN.BDRiP.XviD-DWP
Ez szintén beáll mint a gerely kb 22 perctől, de már előtte is akadozik a hang. Szóval sajna nem a lejátszóval van itt a gond hanem valami codec-et btak el benne azt pedig nem javítja a delight-ban lévő anna-s lejátszó.
Ezt töröld ki a 10202b9 mappából: 200159ed.txt és a 10202be9\presits mappából is ezt:200159ed.credenon írta:Felraktam a Golan7 féle CFW-t. Köszi!!Tetszik!! De lenne egy kérdésem. A képernyővédőt be lehet állítani hogy ne forduljon el?
Most nézem, az üzemmódok nem jelennek meg a képrnyőn. Gondolok a néma üzemmódra,eddig egy ikon jelezte hogy abban van.
Hát leszedtem én is a sample-t,nekem is akad és megáll.Igaz nekem euro3-as van fent, de ilyet nem csinált még sosem pedig van film bőven rajta 7-800 megástól a 1.5 gigásig bőven de egyik sem akadt sosem még beletekerve se,én is a netről töltöttem le őket különböző minőségbe,de ez a kis 20 megás filmecske megfogtabladehu2 írta:No beleraktam én is az én cfm-be az anna-s videoplayert, de azon kívül hogy a lejátszó felülete a régi lett, illetve a "videok" -ra a régi fajta listát mutatja (utoljára játszott, felvett, új videók stb amik a belle-ben már nincsenek) a teszt videom ugyanúgy megakad.
Akit érdekel innen letöltheti ezt a sample-t aztán kipróbálhatja hogy mondjuk 1:00-tól bele tud-e tekerni vagy pause után elindul-e: http://www.mediafire.com/?7qvdblspytdn4b8
És nem, nem a sample rossz. A teljes film is pont ilyen, kb ettől a résztől kezdve meghal beletekeréskor/pause-kor.
A másik tesztvideó, akit érdekel letölti az ncore kölcsönzőből: The.Chronicles.of.Narnia.The.Voyage.of.the.Dawn.Treader.2010.HUN.BDRiP.XviD-DWP
Ez szintén beáll mint a gerely kb 22 perctől, de már előtte is akadozik a hang. Szóval sajna nem a lejátszóval van itt a gond hanem valami codec-et btak el benne azt pedig nem javítja a delight-ban lévő anna-s lejátszó.
7-800 megás filmekkel nem is lesz gond, de még a 1,5 giga sem mérvadó. amikkel gond van az általában mind bdrip, magas felbontással/bitrátával/ac3 hanggal, illetve talán újabb xvid codec-el kódolva. de amugy az ilyen filmeket is általában végig tudja játszani (kivéve amikor magától is megáll valahol a film elején/közepén/vége előtt 10 perccel) ha nincs megállítva vagy beletekerve. csak hát jön egy hívás és kész, lehet kezdeni előlről a filmet ami meg nem megoldás. én mostanában már nem is kockáztatok, leszedek egy filmet akkor ráküldöm winavi-t aztán újrakódolom változatlan bitrátával/felbontással/fps-esl csak sima mp3 hanggal meg a winavi beápített xvid codec-ével. kb ugyanakkora lesz a fájlméret de röccenés nélkül lehet előre-hátra tekergetni, még csak nem is gondolkozik.bobvosgy írta:Hát leszedtem én is a sample-t,nekem is akad és megáll.Igaz nekem euro3-as van fent, de ilyet nem csinált még sosem pedig van film bőven rajta 7-800 megástól a 1.5 gigásig bőven de egyik sem akadt sosem még beletekerve se,én is a netről töltöttem le őket különböző minőségbe,de ez a kis 20 megás filmecske megfogtaNem értem