Telefon váró - Bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.

Kötetlen csevegések témái
istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Nem: Férfi
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Re: Telefon váró - bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.

Hozzászólás Szerző: istnag »

NBK írta:
Segal írta: Most nézem a T-Mobile árait ahol október 28-tól kapható a telefon szóval nem sokáig fognak tudni ilyen árat szabni a GSM boltok.

Apple iPhone 4S 32GB
két éves Médiamánia XL előfizetéssel 49 990 Ft
Erre azért rájön a 24x15.990 + ugye 49.990= 433.750HuF mire lejár a 2 év és igazából boldog tulajdonosnak nevezheti magát valaki.......ez minden, csak nem versenyképes csomag........
Annyit azért még hozzá kell tenni,hogy ezt a pénzt nem csak a telefonra fizeted,hanem hívás,sms,net,gondolom mobiltv is. Ha valaki sokat forgalmaz neki megérheti,de az ájfon fanoknak, meg amúgyis mindegy, mennyibe kerül... :roll:
Azért elgondolkodtató az összeg...(ennyiért vettem nemrég életem első autóját)
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

NBK írta:
Segal írta:Az volt csalódás hogy nem kapott új hangchipet hanem csak szoftveresen javítottak rajta meg a gyári füles helyett egy jobbat kapott.
A chip dolgot talán el tudom fogadni és mégsem. Nemtudom elfogadni azért, mert ha megkapta volna, akkor nyilván drágábban jött volna ki ez a verzió, nem tudom mennyivel 15-25eFt-al, akkor meg arra feszültél volna rá, hogy a HTC átveri a népet, hogy ennyivel drágább és a csak a chip lett változtatva....Nyilván ennek a beállításnak is át kellett esnie egy minőségi teszten, amire a beats audio mint brand, gondolom odafigyelt. Azt meg végképp nem értem, hogy ha a gyári füles helyett jobbat kap, az miért csalódás :shock: Szerintem a HTC ebben az életében nem tud olyan dolgot cselekedni, ami neked megfelelne.....

A mobilarénás tesztről meg annyit, hogy óriási szakmai öngól, hogy az A2DP-nél hiányolta a beats audio meglétét a cikk írója......
bocsi a hülye vessző hibám szóval a jobb füles nem csalódás csak az hogy szoftveresen feljavítottak egy olyan chip-et ami az elődbe volt és attól már az egy minőségibb cucc. Ez kb olyan mintha a kocsim 150 lóerejéből kisajtolnék még 10-et. Gyorsabb lesz de ugyanaz dübörög alatta. Az meg hogy meg kell hogy feleljen egy minőségi szintnek nálam már a Nokia Carl Zeiss házasságnál kiderült hogy b*romság ez csak üzlet.
NBK írta:
Segal írta: Most nézem a T-Mobile árait ahol október 28-tól kapható a telefon szóval nem sokáig fognak tudni ilyen árat szabni a GSM boltok.

Apple iPhone 4S 32GB
két éves Médiamánia XL előfizetéssel 49 990 Ft
Erre azért rájön a 24x15.990 + ugye 49.990= 433.750HuF mire lejár a 2 év és igazából boldog tulajdonosnak nevezheti magát valaki.......ez minden, csak nem versenyképes csomag........
De az a havi 16 az nem részletfizetés azért kapsz netet, sms-t, mobil tv-t stb. Ennyi erővel senki ne vegyen előfizetést mert veszek mondjuk egy 15 ezres készüléket aminek havi 3-4 ezer az előfizus lebeszélgethetősége akkor akár 15 plusz 96 ezer is lehet SZERINTED a készülék ára a 2 éves hűségidő alatt SZERINTEM meg 15 volt mert a havi 3-4 ezret felhasználom és ha kártyásan venném akkor is felhasználnám. Persze nyilván olyan csomagba adják ennyiért ahol aztán komolyabb összegeket lehet bevasalni az előfizetőn de aki sokat telefonál, netezik, sms-ezik stb annak megérheti különben nem forgalmaznák a csomagot.
NBK
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: NBK »

Segal írta:De az a havi 16 az nem részletfizetés azért kapsz netet, sms-t, mobil tv-t stb. Ennyi erővel senki ne vegyen előfizetést mert veszek mondjuk egy 15 ezres készüléket aminek havi 3-4 ezer az előfizus lebeszélgethetősége akkor akár 15 plusz 96 ezer is lehet SZERINTED a készülék ára a 2 éves hűségidő alatt SZERINTEM meg 15 volt mert a havi 3-4 ezret felhasználom és ha kártyásan venném akkor is felhasználnám. Persze nyilván olyan csomagba adják ennyiért ahol aztán komolyabb összegeket lehet bevasalni az előfizetőn de aki sokat telefonál, netezik, sms-ezik stb annak megérheti különben nem forgalmaznák a csomagot.
Teljesen mind1, hogy mi van abban a csomagban, internet, sms, mobiltv, halott német katona......a lényeg az egyenlőségjel után van és az pofátlan, és nyilván azért tudnak ilyen csomagot alkotni, mert a leendő iphone luzer ugyis megveszi. Nehogy azt mond nekem, hogy mindig mind a 24 hónapban elhasználsz 2gb adatforgalmat mert nem hiszem el....első hónapokban lehet, de ahogy az idő halad előre, már csak a fontos dolgok maradnak meg némi szórakozás és akkor lesz csak igazán nagy szívás az ilyen előfizetés.....Nekem nincs és nem is lesz előfizetésem, van dominó kártyám egy Go Net L csomaggal(500mb) és néha megesik, hogy a hónapfordulóban kínomban már youtube videókat nézek a pda-n, nehogy hagyjak nekik egy huncut bájtot is....máskor viszont meg elpörög az 500mb a hónap végére!

A minőségre meg annyit írnék még egyszer, hogy amíg nem próbáltad, ne ítélkezz!!
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

NBK írta:Nehogy azt mond nekem, hogy mindig mind a 24 hónapban elhasználsz 2gb adatforgalmat mert nem hiszem el....
Nekem is 500 megásom van én nem is magamról beszéltem hanem esetleges más tulajról. Akár otthoni neted is lehet telefonról úgy meg simán meg lehet csinálni a 2 gigát. A lényeg hogy a lehetőséged megvan ha nem használod ki akkor nyilván nevezhetjük részletfizetésnek de a T a honlapján nyiltan közli miket kér cserébe tehát semmi átverés nincs benne.
NBK írta: A minőségre meg annyit írnék még egyszer, hogy amíg nem próbáltad, ne ítélkezz!!
jó ezt aláírom bár én roppant macerás vagyok zeneügyileg.
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

A "SIMA" Sensation sem érheti semmi kritika zeneügyileg. Én egy Sony fülhallgatóval hallgattam ( egy jól bevált típussal , talán 8-10 éve ilyet használok) , tökéletes volt a hangzás. A zene kiadás ha még ennél is jobb ,akkor gond egy szál sem .
Huawei MATE 9 Android 7
NBK
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: NBK »

Segal írta:Nekem is 500 megásom van én nem is magamról beszéltem hanem esetleges más tulajról. Akár otthoni neted is lehet telefonról úgy meg simán meg lehet csinálni a 2 gigát. A lényeg hogy a lehetőséged megvan ha nem használod ki akkor nyilván nevezhetjük részletfizetésnek de a T a honlapján nyiltan közli miket kér cserébe tehát semmi átverés nincs benne.
Valóban, lehet netem a gépen telefonról, de a mai otthoni internet sebesség mellett, aki egy pda-t használ a nethez az asztali gépen, annak csak gratulálni tudok. Persze tudom van az az élethelyzet, hogy nincs más lehetőség, tehát érthető....Egyébként egy szóval sem mondtam, hogy átver a tré mobil, csak azt, hogy húzós az az előfizetés!

Segal írta:jó ezt aláírom bár én roppant macerás vagyok zeneügyileg.
Hidd el én is az vagyok, ezért vettem egy Plantronics Pulsar fülest magamnak, és annyira jó a hangzás ezzel a beats audio-val, hogy a nagyon :D viszont pont ezzel a fülessel le tudom tesztelni, hogy mi a különbség a madzagos és az A2DP között, csúnyán veri a madzagos az A2DP-t, de nyilván ezt te is tudod, hiszen írtad, hogy kényes vagy zeneügyileg.
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

Kép Kép
trabbi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N96
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: trabbi »

NBK írta:
Már elnézést ,hogy közbeszólók de ez b.. :censored: ág amit mondsz. Épp a kezemben tartom a T-Mobile árlistáját és az nem 24X15990 hanem 39990FT kezdőrészlet + 12X7500 (ami mennyi is ??? :whistle: = 90 000 FT ... ) szóval ha összeadom a két dolgot akkor 40000+90000 = 130 000 HUF ... méghogy 500 000... azért ne száljunk már az egekbe az árakkal. Szerintem félreolvastad mint a párom ... be is :censored: ha egy teló 500 ezer forintos lenne ... Nem gyémántberakásos az ...
Telefonjaim: BOSCH (a régi tégla fajta) ► Alcatel OT320 ► Motorola C... ► Nokia 3310 ► Nokia 3410 ► Siemens C55 ►Nokia 3200 ► Nokia 3230 ► Sony Erissson K510 ► Nokia 3250 ► Nokia N96 (jelenleg is )
duce79
4. szint
4. szint
Készüléktípus: lg v30+
Has thanked: 30 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: duce79 »

Arc képernyő zár, nexus-on: http://www.youtube.com/watch?v=2vkBHEYx ... r_embedded :D Üdv!
Asus N53S(Windows 8.1pro) - LG G Pad 8.3(stock 4.4.2) - Chromecast - Nokia lumia 630 dual sim - Samsung Galaxy Note 4
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

duce79 írta:Arc képernyő zár, nexus-on: http://www.youtube.com/watch?v=2vkBHEYx ... r_embedded :D Üdv!
Nem rossz , ebből már van többféle video. :) Még biztonságosabb ha a táskádban még hordsz pár maszkot :D , pl. Fantomas, Pókember , Batman stb. :lol: :lol:
Huawei MATE 9 Android 7
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”