Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
vipepe
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: vipepe »

Sziasztok.
Kereken 1 hetet bírt a telefon , és ismét kikapcsol bejövő hívásnál :-(
Na most akkor mi lehet vajon vele ? Direkt nem tettem fel rá semmi pluszt , csak egy hátteret , nehogy gond legyen .
Lefrissítettem ismét , most jó megint , de nem hiszem hogy minden héten újra kellene rakni :-)
Előre is kösz a segítséget , az eddigieket meg főleg :-)
top01
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E7
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: top01 »

Sziasztok!
Nekem is híváskezelési problémám van, így, 2 év után:
Ha hívásban vagyok, elsötétül a képernyő, és úgy is marad, amíg a másik fél meg nem szakítja a hívást. Én nem tudom megszakítani, mert nem reagál semmilyen nyomkodásra. A billentyűzárat is hiába húzogatom. Egy megoldás van, ha kinyitom a készüléket, akkor néhány mp alatt összeszedi magát, és megmutatja a híváskezelő virtuális gombokat a kijelzőn.
Amiket eddig kipróbáltam: mykeylock-ot és keylock clockot kikapcsoltam, a témabeállításoknál a hívási képet alapra állítottam, témát váltottam, de semmi javulás. Csináltam egy soft resetet is. Van menekvés, vagy csak a hard reset?
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

top01 írta:Sziasztok!
Ha hívásban vagyok, elsötétül a képernyő, és úgy is marad, amíg a másik fél meg nem szakítja a hívást. Én nem tudom megszakítani, mert nem reagál semmilyen nyomkodásra. A billentyűzárat is hiába húzogatom. Egy megoldás van, ha kinyitom a készüléket, akkor néhány mp alatt összeszedi magát, és megmutatja a híváskezelő virtuális gombokat a kijelzőn.
Amiket eddig kipróbáltam: mykeylock-ot és keylock clockot kikapcsoltam, a témabeállításoknál a hívási képet alapra állítottam, témát váltottam, de semmi javulás. Csináltam egy soft resetet is. Van menekvés, vagy csak a hard reset?
Arra gyanakszom, hogy valamelyik progi bekavart. Én türelmesnek tartom magam, de egy bizonyos idő után kifogynak a lehetőségek és marad a hard reset! Ezt tenném helyedben.
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
top01
1. szint
1. szint

nsee írta:
top01 írta:Sziasztok!
Arra gyanakszom, hogy valamelyik progi bekavart. Én türelmesnek tartom magam, de egy bizonyos idő után kifogynak a lehetőségek és marad a hard reset! Ezt tenném helyedben.
Kösz. Még tettem egy próbát, hogy a témabeállításnál a hívási képet áttettem egyedire, most mintha működne.
top01
1. szint
1. szint

top01 írta: Kösz. Még tettem egy próbát, hogy a témabeállításnál a hívási képet áttettem egyedire, most mintha működne.
Tévedtem, nem működik. Sőt, azóta már megvolt a *#7370# is, meg a memóriakártya formázása, többször is. :-( Egészen addig működik, amíg nem varázsolom vissza a névjegyeimet. És mindegy, hogy hogyan, OviSuite-os szinkronizálással, vagy visszaállítással, mert amint fogadok egy hívást, elfeketedik a képernyő, és semmire nem reagál, a kinyitáson kívül. Márpedig a névjegyeim kellenek, van kb. 550 db. Nincs valakinek ötlete, hogy ez mitől lehet, és hogy lehetne kiküszöbölni?
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

top01 írta: Tévedtem, nem működik. Sőt, azóta már megvolt a *#7370# is, meg a memóriakártya formázása, többször is. :-( Egészen addig működik, amíg nem varázsolom vissza a névjegyeimet. És mindegy, hogy hogyan, OviSuite-os szinkronizálással, vagy visszaállítással, mert amint fogadok egy hívást, elfeketedik a képernyő, és semmire nem reagál, a kinyitáson kívül. Márpedig a névjegyeim kellenek, van kb. 550 db. Nincs valakinek ötlete, hogy ez mitől lehet, és hogy lehetne kiküszöbölni?
Szia! A mem kari formázása jó lépés, de a *#7370# nem hard reset, ha teheted (márpedig miért ne!?) rakd újra a szoftvert!!! Visszaállításnál meg csak a névjegyek, naptár, jegyzet legyen, semmi más.
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
top01
1. szint
1. szint

nsee írta:
top01 írta: Tévedtem, nem működik. Sőt, azóta már megvolt a *#7370# is, meg a memóriakártya formázása, többször is. :-( Egészen addig működik, amíg nem varázsolom vissza a névjegyeimet. És mindegy, hogy hogyan, OviSuite-os szinkronizálással, vagy visszaállítással, mert amint fogadok egy hívást, elfeketedik a képernyő, és semmire nem reagál, a kinyitáson kívül. Márpedig a névjegyeim kellenek, van kb. 550 db. Nincs valakinek ötlete, hogy ez mitől lehet, és hogy lehetne kiküszöbölni?
Szia! A mem kari formázása jó lépés, de a *#7370# nem hard reset, ha teheted (márpedig miért ne!?) rakd újra a szoftvert!!! Visszaállításnál meg csak a névjegyek, naptár, jegyzet legyen, semmi más.
A szoftot végül a *#7370# után újraraktam, semmit nem állítottam vissza, csak a névjegyeket, naptárt, jegyzeteket. A fejlődés: most már nem egyből feketedik el a kép, hanem rövid hívásoknál megmarad, és tudom őket kezelni. Azonban kb. fél percnél hosszabb hívás esetén, mintha a billentyűzár kapcsolna be, elfeketedik, és semmivel nem lehet visszahozni, csak ha kinyitom a telefont.
Kezdek berágni. Ezért kell új telefont vennem? Amúgy még várom az igazi utódot, egy jó qwerty-s okostelefont... Most már akár lehet androidos is... :-(
nse
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Samsung SonyEricsson
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: nse »

Üdv. Mindenkinek!

Ismer valaki, olyan programot, mint például a "Voice Transformer", ami a Sony Ericsson W995-ön IS van. Természetesen Nokia N97-re kellene. Rég volt egy ilye telefonom, és azóta újra kedvet kaptam hozzá. Nagyon jól ellehetett vele szórakozni. Volt benne pl. robothang.
A lényege a programnak amit keresek, hogy felveszi a hangot és átalakítja, mint említettem például robothangszerűre.
Köszönöm a válaszokat: nse.
Ha használtok bármilyen más programot, ami hasznos, akkor légyszíves azt is írd le ide, de jobb ha küldesz egy PÜ-t, mert ez nem azoknak való téma. :D
nse
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Samsung SonyEricsson
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: nse »

Sziasztok!
Időközben előjött még egy kínácsiság bennem. Ha telefonnal videót veszek fel, akkor pirosan világít a led. Ezt kilehetne kapcsolni szoftveresen!, Nem akarom szétszedni a telefont. Ha nincs olyan szoftver, ami ezt biztonságosan kikapcsolja, akkor inkább nem kell.
Daniel7
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Daniel7 »

Sziasztok.

Mivel uj vagyok nem tudok uj temat letrehozni a "Szervizben" igy gondoltam meg kerdem itt hatha tudtok segiteni a problemammal.

Van egy N97-esem viszont teljesen le van merulve es nem tudom sehogyansem feltolteni. Beteszem a toltobe, eg a kicsi feher lampa, hogy toltodik viszont mikor elegge telt be akar kapcsolodni es mikor bekapcsolodik tovabb mar nem tolti. A Nokia feliratnal tovabb pedig nem megy mert kapcsol is ki.

Valaki tudna segiteni? Mi lehet a problema, hogy lehetne megoldani ?
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”