Nokia N97
- totika111
- Újonc
- Készüléktípus: N8 Silver
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 3 times
Re: Nokia N97
Oké rendben akkor szervíz lesz. és azt nem tudjátok hogy miért zár be az összes nokia szervíz? Tegnap voltam a Westendben és a Pólusban. Ott közölték hogy bezárnak holnap után. Valaki tudja hogy miért?
SE K300i > Nokia 5300 > SE W705i > Nokia 5800 Navigation Edition > N97 Black 32Gb > N8 Silver Belle v111.030.0609 Ovi Maps v3.06
- nsee
- 4. szint
- Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
- Nem: Férfi
- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 80 times
Már kérdeztem, de nem kaptam választ, sem arra miért zárnak be, arra sem hol lesz másik szerviz.
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
-
- Újonc
- Készüléktípus: e90
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok! Az a problémám h a teló C meghajtóján csak pár kb -nyi hely van pedig elvileg semmilyen nagy cucc nincs rajta! Hogyan nyerhetném vissza a helyet rajta?
A másik problémám a zenelejátszó nem ismeri fel a a számokat! Pedig a 32 gb memón vannak zenék! Kérlek segítsetek!
A másik problémám a zenelejátszó nem ismeri fel a a számokat! Pedig a 32 gb memón vannak zenék! Kérlek segítsetek!
- cecinho
- 2. szint
- Készüléktípus: N97 Black
Visszanyerni, csak úgy tudsz, ha a C-re telepített programokat törlöd. A másik problémára a válasz esetleg egy HARD-RESET. Az biztos megoldja. (vigyázz, minden eltűnik a C-ről és a telóról - biztonsági mentést csinálj, visszatételkor ajánlott, hogy az alkalmazásokat ne tegye vissza).huhuhu írta:Sziasztok! Az a problémám h a teló C meghajtóján csak pár kb -nyi hely van pedig elvileg semmilyen nagy cucc nincs rajta! Hogyan nyerhetném vissza a helyet rajta?
SGS2
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Itt van egy pár tipp.huhuhu írta:Sziasztok! Az a problémám h a teló C meghajtóján csak pár kb -nyi hely van pedig elvileg semmilyen nagy cucc nincs rajta! Hogyan nyerhetném vissza a helyet rajta?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Sziasztok.Van egy N97-esem,az a gondom,hogy 21-es szoft volt rajta.Pár nappal ezelőtt,reggel nem tudtam bekapcsolni,csak fehér képernyő volt.Akksi ki,majd újra próba,de megint csak a fehér kijelzőig jutott a dolog+még a töltést sem akarta felvenni.Gondoltam,semmi baj,még garis.
Be is vittem a szervizbe.Elmondtam,meg mutattam,hogy mi a probléma.Ott hagytam,pár napot mondtak rá.Délután értesítettek,hogy kész a teló.Ez eddig ok.Hibátlanul működik.Azt már csak itthon néztem,hogy 20-as szoft van rajta.
Gondoltam nem baj,majd vissza teszem rá a 21-est.Viszont NSU-val azt írja,hogy a 20-as a legújabb szoft a készülékhez.
Nem értem.Március környékén tettem rá fel a 21-est NSU-val.Most meg a 20-as a legfrisebb?
Valakinek valamilyen ötlet?Ja,amúgy T-mobilos,fekete,ha ez számít valamit.Előre is köszönöm,ha valakinek van valamilyen ötlete,és esetleg megosztja.
Be is vittem a szervizbe.Elmondtam,meg mutattam,hogy mi a probléma.Ott hagytam,pár napot mondtak rá.Délután értesítettek,hogy kész a teló.Ez eddig ok.Hibátlanul működik.Azt már csak itthon néztem,hogy 20-as szoft van rajta.
Gondoltam nem baj,majd vissza teszem rá a 21-est.Viszont NSU-val azt írja,hogy a 20-as a legújabb szoft a készülékhez.
Nem értem.Március környékén tettem rá fel a 21-est NSU-val.Most meg a 20-as a legfrisebb?
Valakinek valamilyen ötlet?Ja,amúgy T-mobilos,fekete,ha ez számít valamit.Előre is köszönöm,ha valakinek van valamilyen ötlete,és esetleg megosztja.
- Freddycom
- 1. szint
- Készüléktípus: N97
Létezik olyan program, ami zseblámpaként funkcionál, de a LED-es villanót használja, folyamatosan világíttatva?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Tessék.Freddycom írta:Létezik olyan program, ami zseblámpaként funkcionál, de a LED-es villanót használja, folyamatosan világíttatva?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
- Freddycom
- 1. szint
- Készüléktípus: N97
Hát köszönöm.potter55 írta:Tessék.Freddycom írta:Létezik olyan program, ami zseblámpaként funkcionál, de a LED-es villanót használja, folyamatosan világíttatva?
Szerk.: Még azt is megkérdezném, h az OVI store-ban fellelhető Akadémiai kiadó S60 szótárnak fellelhető vhol a virágbolti verziója? Majd 8ezer HUF egy leheletnyit sok, de nagyon jó a PC-s változata, feltételezem a mobilos is ugyanilyen jó.