Nokia C7-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: NOKIA C5-00
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Re: Nokia C7-00
Tudna valaki segíteni abban,hogy hogy tudok témát törölni? Leszedtem egyet a nokia áruházból de nem tudom hol töröljem ki,elvileg a memóriakártyán van. A fájlkezelőben nem találom.
Előre is köszi!
Előre is köszi!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 808 PV
- Nem: Férfi
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
Alkalmazáskezelőben, a Telepített alkalmazásoknál megtalálod a témát és ott tudod törölni is.salitomi írta:Tudna valaki segíteni abban,hogy hogy tudok témát törölni? Leszedtem egyet a nokia áruházból de nem tudom hol töröljem ki,elvileg a memóriakártyán van. A fájlkezelőben nem találom.
Előre is köszi!
- These users thanked the author Raikkonendani for the post:
- salitomi (2012-01-16 hétf. 16:33:09)
- Rating: 2.63%
3510i -> K500i -> K610i -> E52 -> N70 -> E63 -> C7
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Ha phoenixel frissítesz akkor az E és F meghajtókat érdemes (kell) leformázni! A hard reset a C meghajtódat törli és a Z (ROM)meghajtóról újratelepíti azt!Fabio eM. írta:Lenne egy-két problémám:
- Hard reset után tettem fel az bellét, volt backup előtte, de miután visszatettem, az üzeneteim, meg a naptárbejegyzéseim nem kerültek fel, pedig mind2 (mentés-visszaállítás) esetben be voltak pipálva :/ mitől lehet?
- Reggel ébresztőnél néha hiába nyomogatok a leállít gombra, nem reagál rá, sokszor vagy 20 mp után hagyja végre abba, addigra "érzi meg" :/ (a szenzort nem takarom le)
- Néha a widgetre nyomra nem reagál rá semmit a telefon
- De viszont a legfontosabb problémám, hogy a naptári jelzések egyszerűen nem "szundiznak". Elég sz**, hogy ha nem hallom meg a telefont, akkor majd csak jóval később veszem észre a jelzést, amikor éppen megnézem. Mostanában a menü gomb se villog már. 6120c-ben nagyon jó volt, hogy addig "visított", akár 5 percenként fél órán keresztül, míg ki nem nyomtam. Ezt miért kellett kivenniük? :/ Valami program nincs rá?
- Azt sem értem, hogy miért vették ki azt, hogy be lehessen állítani pontosan, hogy mikor csörögjön a jelzés, csak az van h x perccel előtte :/
- Régebbi telefonokban az volt a jó, hogy pl azt, hogy kivigyem a kukát minden héten keddi napra be lehetett állítani emlékeztetőként, és nem kellett szórakozni a tárgyalás kezdő és záró idejével, majd ha módosítottam valamit , hogy később jelezzem, már kiírta, hogy a jelzés későbbi, mint a tárgyalás, és ez nem jó neki :/
Javaslom formázd le a meghajtókat és telepítsd újra a bellét!
Én soha nem biztonsági mentést csinálok frissítés elött, hanem szinkronizálom a dolgaimat! Például a névjegyzéket és a naptárbejegyzéseket az outlook-al! Soha nem volt még problémám belöle, hogy valamelyiket is ne tudjam visszatenni!
Ha egy jegyzetet teendőként mentesz akkor pontosan be lehet állitani, hogy mikor jelezzen! A letöltéseknél pedig biztosan találsz olyan emlékeztető progit ami megfelel az elvárásaidnak! Esetleg próbáld ki ezeket: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=45630
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=45020
- Demens
- 1. szint
- Készüléktípus: LG Optimus 4X HD
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 5 times
Sziasztok.
Lenne néhány kérdésem:
1. A galériában a képek zoomolásánál nektek sem enged mélyen belezoomolni a képekbe? (Belle) Mindig visszadob egy általa preferált méretre, kivéve a gyári témaképeknél. Azokba lehet zoomolni. Régen ez nem így volt.
2. Észrevettem, hogyha a telefon jól megmarkolom és a bal felső sarkát letakarom a kezemmel, akkor kb. 30-40% esik a wifi jelerőssége. Ez normális? Ha kevésbé markolom, akkor kevesebbet esik, de csak akkor 100%, ha a telefon legalját fogom, amit nem túl kényelmes.
3. Ha a képeket albumokba rendezem, egy idő után eltünnek onnan és megint rendezhetem be a galériából az albumokba. Másnál is ez van Bellen?
4. Ha Nokia Store-ból kilépek a wifi nem kapcsol ki, és ha kikapcsolom "erőszakkal", akkor visszamászik. Csak a reboot segít.
Ha valaki tapasztalt hasonlókat, kérem ossza meg velem, vagy a megoldásokat. Köszönöm.
Lenne néhány kérdésem:
1. A galériában a képek zoomolásánál nektek sem enged mélyen belezoomolni a képekbe? (Belle) Mindig visszadob egy általa preferált méretre, kivéve a gyári témaképeknél. Azokba lehet zoomolni. Régen ez nem így volt.
2. Észrevettem, hogyha a telefon jól megmarkolom és a bal felső sarkát letakarom a kezemmel, akkor kb. 30-40% esik a wifi jelerőssége. Ez normális? Ha kevésbé markolom, akkor kevesebbet esik, de csak akkor 100%, ha a telefon legalját fogom, amit nem túl kényelmes.
3. Ha a képeket albumokba rendezem, egy idő után eltünnek onnan és megint rendezhetem be a galériából az albumokba. Másnál is ez van Bellen?
4. Ha Nokia Store-ból kilépek a wifi nem kapcsol ki, és ha kikapcsolom "erőszakkal", akkor visszamászik. Csak a reboot segít.
Ha valaki tapasztalt hasonlókat, kérem ossza meg velem, vagy a megoldásokat. Köszönöm.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Demens 2012-01-11 szer. 22:09:54-kor.
Alcatel OT 302 - Sony Ericsson T100 - Nokia 3100 - Sony Ericsson T290i - Siemens A31 - Nokia 3500 classic - Nokia 3110 classic - Nokia C7-00 + Sony Ericsson Xperia X1 - LG Optimus 4X HD
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Barátnőm telefonján is így van, de csak akkor, ha tényleg körbefogom a telefont, vagy a kezemmel letakarom az egész tetejét. Szóval normális fogástól ezt nem tapasztalom.Demens írta:Sziasztok.
Lenne néhány kérdésem:
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 6 times
köszi. (a teendő is csak egyszer jelez, akkor is ha nem nyomom ki :S)
a 8 gigást és a mem c-t is leformáztam.
meg akadt még 1 problémám, hogy megáll (nem jár) a nagy digitális órám a képernyőn :S
a 8 gigást és a mem c-t is leformáztam.
meg akadt még 1 problémám, hogy megáll (nem jár) a nagy digitális órám a képernyőn :S
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 0
Sziasztok!!
Egy olyan problémám lenne, miután felraktam az annát a C7-re a "közösségi" és a "csevegés" nevű alkalmazások nem indulnak el vagyis betölt az a zöld ovis képernyő töltödik és kiép mint ha mi sem történt volna..próbáltam ujratelepíteni régebbi verziót felrakni de semmi ugyanugy kilép+ sok régebbi alkalmazás nem fut például accuwather.. stb
Ha van valakinek valami ötlete, kérem h segítsen. Előre is köszönöm!!!
Egy olyan problémám lenne, miután felraktam az annát a C7-re a "közösségi" és a "csevegés" nevű alkalmazások nem indulnak el vagyis betölt az a zöld ovis képernyő töltödik és kiép mint ha mi sem történt volna..próbáltam ujratelepíteni régebbi verziót felrakni de semmi ugyanugy kilép+ sok régebbi alkalmazás nem fut például accuwather.. stb
Ha van valakinek valami ötlete, kérem h segítsen. Előre is köszönöm!!!
- tnoise
- 2. szint
- Készüléktípus: C7
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 9 times
Miután áttérek Belle-re nem gond, ha használom a Nokia Suite-ot? Nem küld "jelentést" a Nokiának - gar.vesztés?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ha kijön hivatalosan a Belle, akkor nem gond. Addig nincs garanciád.tnoise írta:Miután áttérek Belle-re nem gond, ha használom a Nokia Suite-ot? Nem küld "jelentést" a Nokiának - gar.vesztés?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.